Vatandaşlarımızın karşılaştığı teknik problemleri istişare ederek çözüm önerilerimizle alakalı bilgilendirme yaptık.
Yaklaşık 2 hafta süren girişimlerimiz sonucunda orta hasarlı yapıların güçlendirme ruhsatlarının ilçe belediyelerince verilmesini hızlandırıp, ağır hasarlı yapıların da mahkeme süreci tamamlanmadan yıkılmasının önüne geçmeye çalıştık.
Önümüzdeki hafta tüm Bostanbaşı Mahallesi mağdurlarının katılımıyla Mimarlar Odamızda geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek karşılaşılan teknik problemlerle alakalı görüşme sağlayacağız.
Toplam bağımsız bölüm sayısının zemin+4 kat sınırlamasında mevcut arsalara sığmaması ve hibe&kredi miktarlarının yetersizliği 'Yerinde Dönüşüm' sisteminin çalışamamasına sebebiyet verdiğini uzun süredir dile getiriyoruz. Bu problemin çözüm yollarını istişarelerle ve mimarlarımızın

Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi







