OTOBÜSLERİN KLİMA BAKIMI MOTAŞ TARAFINDAN YAPILDI
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) bünyesindeki toplu taşıma araçlarında ve özel halk otobüslerinde klimaların kontrollerini gerçekleştirdi.
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla MOTAŞ, gerek şirkete ait olan araçlarda gerekse özel halk otobüslerindeki kontrollerini sıklaştırdı.
Ulaşımda hizmet kalitesini artırmak amacıyla toplu taşıma araçlarının bakım ve onarım işlerini periyodik bir şekilde sürdüren MOTAŞ, hem özel halk otobüslerini hem de bünyesindeki toplu taşıma araçlarının bakımlarını belirli aralıklarla denetleyerek, olası sorunların ve arızaların önüne geçiyor.
Öte yandan düzenli olarak araçların klima bakımlarını da aksatmadan yapan MOTAŞ ekipleri, artan sıcaklara karşı vatandaşların daha rahat ve daha serin bir ortamda seyahat etmeleri için gayret sarf ediyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

Malatya’da Ulaşıma Modern Dokunuş: Başkan Er’den Yeni Mesaj.

Malatya Basın Camiasının Sevilen İsmi Erol Tunç’un Oğlu Yusuf Evlendi.

Yaşar Kiras’ın Mevlid-i Şerifine Yoğun Katılım.

Başkan Er’den Malatyalılara Umut Veren Mesaj: “Malatya Çok Daha Güzel O…

Kumara Geçit Yok! Akçadağ'daki Kahvehaneye Mühür Ve Ağır Ceza .




