ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Çakıllı Pınar Mahalle Muhtarı Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

 

15 Haziran 2024 04:30
Çakıllı Pınar Mahalle Muhtarı Berkay Pektaş Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Çakıllı mahalle muhtarı Berkay Pektaş kurban bayramı mesajında. Sevgi, saygı ve dostluk duygularının en derin haliyle buluştuğu, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının daha da pekiştiği, bizleri bir millet olarak ayakta tutan inancımızın ve kültürümüzün en önemli simgelerinden olan bir Kurban Bayramı'na daha erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bayramlar hep beraber yaşanırsa sevinçler çoğalır, gönüller muhabbetle dolar.Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça arttığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.

Bu vesileyle, başta aziz şehitlerimiz ve ahirete irtihal eden gazilerimiz olmak üzere, ecdadımızı rahmetle anıyor, tüm Malatyalı ve Akçadağlı Çakıllı Pınar Mahallemizde ikamet eden hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu mübarek bayramın, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.