ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

İş İnsanı Kahraman Kavuk Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

 

15 Haziran 2024 06:46
İş İnsanı Kahraman Kavuk Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız, üzüntülerin, kaygıların ve sıkıntıların unutulduğu, sevinçlerin arttığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir.

 

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli.

 

Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.