ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

BİNLERCE MALATYALI SANAT SOKAĞINDA TEK YÜREK OLDU

 

07 Temmuz 2024 04:40
BİNLERCE MALATYALI  SANAT SOKAĞINDA TEK YÜREK OLDU

Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımızın mücadelesini binlerce Malatyalı omuz omuza, tek yürek Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı’nda takip etti.

A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynadığı çeyrek final müsabakasının heyecanı Sanat Sokağı’nda bir kez daha yaşandı. Sosyal Medya hesabından Malatyalılara çağrıda bulunarak birlikte maçı izlemek için dev ekranların kurulduğu alana davet yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Milli Takım formasıyla binlerce Malatyalı vatandaşla birlikte karşılaşmayı omuz omuza takip etti.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye-Hollanda karşılaşması öncesinde taraftarlar sanat sokağında yer alan dev ekrandan maçı izlemek için toplandı. Maç öncesinde bando gösterisiyle tezahüratlar yapan taraftarlar maç saatine kadar marşlar söyledi. Büyükşehir Belediye Binasına yansıtılan Ay Yıldızlı bayrağımızla birlikte coşku ve heyecan zirveye ulaştı. Sanat sokağına akın eden binlerce taraftar, atılan golden sonra büyük bir sevinç yaşadı.

Karşılaşmanın son saniyesine kadar alkışlarla, tezahüratlarla Millilere destek olan taraftarlar, 2-1'lik mağlubiyet sonrasında yarı final şansını kaybeden Milli Takımımıza alkışlarla Malatya'dan destek oldu.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.