ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Malatya İyi Parti Eski il Başkanı Hakan Yılmaz Yakalandı.

 

29 Temmuz 2024 04:06
Malatya İyi Parti Eski il Başkanı Hakan Yılmaz Yakalandı.

17.07.2024 günü saat 09.00 sıralarında Battalgazi İlçemiz Alacakapı Mahallesinde meydana gelen 'Kasten Öldürme' olayı ile ilgili;

Belirtilen adreste ateşli silahla öldürme olayında Maktül Eyüp İSHAKOĞLU (1991 Doğumlu) isimli şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtilmişti. Olay da Şüpheli konumunda bulunan H.Y. isimli şahsı yakalama çalışmaları olay tarihinden itibaren titizlikle Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yürütülmüştür.

29.07.2024 günü Şüpheli H.Y. isimli şahıs olayda kullandığı değerlendirilen tabanca ile birlikte rızaen teslim olmuş, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda gözaltına alınmıştır.

 

*MALATYAMIZIN VAR OLAN HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ KORUNMASI İÇİN HER ALANDA MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR.*

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.