ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Narkotik Suçlarla Mücadelle

 

12 Eylul 2024 03:59
Narkotik Suçlarla Mücadelle

İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün koordineli olarak gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde, 10.09.2024 tarihinde sokak satıcılarına yönelik kapsamlı bir operasyon düzenlenmiştir. Projeli dosya kapsamında yürütülen 3 aylık teknik ve fiziki takip sonucu, delillendirmesi tamamlanan 10 hedef şahıs ve bağlantılı 10 şahıs olmak üzere toplam 20 şüphelinin adreslerine eş zamanlı operasyon yapılmıştır.

Yapılan Operasyonlarda;

v  17.627 adet sentetik ecza hap,

v  209,06 gram metamfetamin,

v  6 adet ruhsatsız tabanca,

v  4 adet ruhsatsız tüfek,

v  860 adet fişek,

v  4 kök hint keneviri,

v  1 adet hassas terazi,

Suçtan elde edildiği değerlendirilen 140.160 TL nakit para ele geçirilmiştir.

Dosya kapsamında M.K, S.K, O.D, Y.Ç, Y.Y, O.Y, Ö.Ü, E.A, M.G, M.K, T.E.A, B.A, S.K, M.Ç, O.K, G.Ü, M.A, M.Y, A.E ve M.G isimli 20 şüpheli yakalanarak, haklarında Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesi gereğince yasal işlem başlatılmıştır. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 17’si tutuklanmıştır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.