ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ateşli Silahla Kasten Yaralama

 

12 Eylul 2024 04:09
Ateşli Silahla Kasten Yaralama

12.09.2024 günü saat:14.08 sıralarında Battalgazi İlçemiz İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen ‘Ateşli Silahla Kasten Yaralama’ olayı ile ilgili olarak:

Aralarında ticari anlaşmazlık bulunan B.Y. , A.U. ve B.S.Ö. isimli şahıslar ve C.T. , A.Ç. ve F.İ.Ç. isimli şahısların arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda ‘Ateşli Silahla Kasten Yaralama’ olayı meydana gelmiştir.

   Meydana gelen taraflar yaralanmazken çevrede bulunan M.G. ve M.G. isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak seviyede yaralanmışlardır.

Olay sonrasında şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda B.Y. , A.U., B.S.Ö. ve Ç.T. isimli şahıslar yakalanmış. Firari şüphelileri yakalama çalışmalarımız devam etmektedir.

 Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde olayda kullanılan tüm suç aletlerinin yanı sıra:

- 3 adet Av Tüfeği.

- 2 adet ruhsatsız tabanca,

- 1 adet kesici alet,

- 1 adet maske *ELE GEÇİRİLMİŞTİR.*

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.