Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 16.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Hatay ekibi Payasspor’u Emre Gemici’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Hatay temsilcisi Payasspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
Stadın zemini futbol oynamayı zorlaştırırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kötü zemini de yenerek, 89.dakikada Emre Gemici’nin kaydettiği golle müsabakada 1-0 öne geçti. Turuncu yeşilli takım mücadelenin 90+4.dakikasında yine Emre Gemici’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmandan 2-0 galip ayrıldı.
Yeşilyurt Belediyespor bu galibiyetle puanını 29 yaparak 3.sıraya yerleşti ve liderle arasındaki puan farkını 7’ye düşürdü.

Akçadağ’da Kadın Kooperatifi Var mı, Yoksa Sadece Tabelası mı Var?
Türk Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Tevfik Gören’den 10 Ocak’ta Anlamlı Ziyaret
Malatya’da Sahte Altın Dolandırıcılığı Çökertildi: 5 Şüpheli Yakalandı, 3’ü Tutuklandı
Yeni İmar Yönetmeliği ile Binalarda Yağmur Suyu ve Gri Su Depolama Dönemi Başladı







