Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Er,
MEVLİD KANDİLİ’NİN İSLAM COĞRAFYASINDA AKAN KANIN VE ZULMÜN SON BULMASINA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) 'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Er, Mevlid Kandili'nin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini diledi.
Başkan Er mesajında şunları dile getirdi:
"Bizim dinimiz kötülüklerden, zulümden, zararlı her şeyden uzak durmamızı; iyilik ve ihsana yönelmemizi emretmektedir. Bunun en güzel yolu ise, bizler için en güzel örnek olan ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in hayatını örnek almamızdır.
Maalesef üzülerek belirtmek isterim ki; Bugün İslam Coğrafyası kanla, gözyaşıyla, akla hayale gelmeyecek zulümlerle inim inim inlemektedir. Bu zulüm arş-ı alâyı titretmektedir. Kelimelerin anlatmaya kifayet edemeyeceği bu acının, gözyaşının, zulmün dinmesi ancak ve ancak Peygamber Efendimizin bizlere getirmiş olduğu o kutlu mesajlara sahip çıkmakla mümkündür.
Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandili’nin İslam Coğrafyasında akan kanın, zulmün ve gözyaşının biran önce dinmesine, birlik ve beraberliğimizin güçlendirmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm müslümanların Mevlid Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

Malatya’da Ulaşıma Modern Dokunuş: Başkan Er’den Yeni Mesaj.

Malatya Basın Camiasının Sevilen İsmi Erol Tunç’un Oğlu Yusuf Evlendi.

Yaşar Kiras’ın Mevlid-i Şerifine Yoğun Katılım.

Başkan Er’den Malatyalılara Umut Veren Mesaj: “Malatya Çok Daha Güzel O…

Kumara Geçit Yok! Akçadağ'daki Kahvehaneye Mühür Ve Ağır Ceza .




