6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde ahırları zarar gören ve aktif olarak hayvancılığa devam eden yetiştiricilerimize yönelik destek programı kapsamında, TÜRKVET sistemine kayıtlı hak sahiplerine 20 yıl vadeli, 600.000 TL faizsiz kredi imkânı sağlanmaktadır.
Başvurular e-Devlet üzerinden alınmaya başlanmış olup, yetiştiricilerimiz “Ahır/Samanlık İçin AFAD Kredi Başvurusu” ekranı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru işlemleri için ilgili bağlantı:https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-ahir-samanlik-icin-afad-kredi-basvurusu
Ahır yerinin seçimi, kredi borçlanmaları, proje detayları ve başvuru sürecinde yaşanabilecek olası aksaklıklar hakkında bilgi almak isteyen yetiştiricilerimizin İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde







