ALTIN
 2.942,21
DOLAR
 34,7248
STERLİN
44,0193
EURO
 36,5114

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ MART AYI  II. BİRLEŞİMİ YAPILDI

 

14 Mart 2025 00:59
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ MART AYI   II. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantılarının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Meclisi Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda, 14 Mart 2025 Cuma günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı II. birleşiminde alınan yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Malatya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından sunulan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği hususundaki maddeler görüşülerek, karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında bulunan diğer maddelerden bir kısmı görüşülerek karara bağlanırken bir kısmı da ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı III. birleşiminin 18 Mart 2025 Salı günü saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.