reklam
ALTIN
 4.432,10
DOLAR
 41,1434
STERLİN
55,8492
EURO
 48,3350
reklam

SAHTE BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

 

Eklenme Tarihi

27 Mayıs 2025 23:27

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 23:27
SAHTE BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

Ön Borçlandırma İşlemleri Ücretsizdir!

Son günlerde, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılan telefon numaralarına vatandaşlarımız tarafından yapılan bazı ihbarlarda, ön borçlandırma işlemleri için IBAN paylaşımıyla ödeme yapılması gerektiği, aksi takdirde hak sahipliğinin iptal edileceği yönünde asılsız bilgilere rastlanmaktadır.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına önemle belirtmek isteriz ki;

Ön borçlandırma işlemleri tamamen ücretsizdir.

Hiçbir şekilde ödeme talep edilmemekte, vatandaşlarımızdan banka hesabına para yatırılması istenmemektedir. Bu tür taleplerle karşılaşan vatandaşlarımızın, dolandırıcılık şüphesiyle yetkili mercilere başvurmaları önem arz etmektedir.

Ayrıca, ön borçlandırma işlemleri yalnızca Malatya İl AFAD Müdürlüğü’nde değil, 81 ilde bulunan tüm AFAD Müdürlüklerinde de ücretsiz olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Vatandaşlarımızdan ricamız; yalnızca resmi kanallar aracılığıyla yapılan bilgilendirmelere itibar etmeleri ve kişisel bilgilerini şüpheli kişi veya kurumlarla paylaşmamalarıdır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.