reklam
ALTIN
 4.432,10
DOLAR
 41,1434
STERLİN
55,8492
EURO
 48,3350
reklam

Başkan Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun

 

Eklenme Tarihi

28 Ekim 2025 20:36

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 20:36
Başkan Sadıkoğlu: Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te ‘Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimiz 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde, zor şartlar ve yokluklar içerisinde, tüm dünyaya Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te “Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir” diyerek ilan ettiği Cumhuriyetimiz, atalarımızdan bizlere kalan en büyük mirastır. Cumhuriyetimizin 102. yılına ulaşmanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 102. yılında bizlere düşen en önemli vazife atalarımızın aziz hatıralarına sahip çıkmaktır. Bu önemli ve anlamlı gün vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun.”

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.