MUHTARLARLA SAHADA BULUŞMA: “MALATYA’NIN GERÇEK GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI”
CHP Battalgazi İlçe Başkanı Alper Gürsoy’un davetiyle Battalgazi Muhtarlar Derneği’ne üye mahalle muhtarları bir araya geldi. Toplantıda Malatya’nın mahalle bazlı sorunları sahadan aktarılarak, çözüm yolları masaya yatırıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Haluk Cömertoğlu de toplantıya katılarak muhtarların taleplerini doğrudan dinledi.
Toplantıda özellikle deprem sonrası süreçte yaşanan aksaklıklar detaylı şekilde ele alındı. Muhtarlar, rezerv alanlardaki belirsizliklerin vatandaşta ciddi bir tedirginlik oluşturduğunu ifade ederken, teslim edilmesi gereken konut ve işyerlerinin gecikmesi ya da eksik şekilde bırakılması konusundaki şikayetlerini açık bir dille dile getirdi.
Altyapıdan doğalgaza, internet erişiminden mahalle bazlı hizmet eksikliklerine kadar birçok başlıkta sorunların masaya yatırıldığı toplantıda, sahadaki gerçek tablo tüm açıklığıyla ortaya kondu. Muhtarlar, özellikle bazı mahallelerde temel hizmetlerin hâlâ istenilen seviyeye ulaşmadığını belirterek çözüm noktasında daha hızlı ve etkili adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
Alper Gürsoy yaptığı açıklamada, “CHP Battalgazi İlçe Başkanlığı olarak amacımız masa başında değil, sahada çözüm üretmektir. Muhtarlarımızın sesini duyurmak ve Malatya’nın hak ettiği hizmetleri almasını sağlamak için kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.
Milletvekili Veli Ağbaba ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da toplantının önemine dikkat çekerek, yerinde tespit ve çözüm odaklı çalışmaların süreceğini vurguladı.
Toplantı sonunda ortak mesaj netti: Muhtarların sesi daha güçlü duyulacak, Malatya’nın sorunları sahadan tespit edilerek çözüm için hızlı ve etkin adımlar atılacak.
.jpg)
Pütürge’de 4.0 Büyüklüğünde Deprem Paniği.
Bayram Öncesi Yeşilyurt’ta Yoğun Temizlik ve Denetim Çalışmaları.
Battalgazi Belediyesi Bayram Öncesi Vezne Hizmetlerini Yeniden Planladı.
Büyükşehir’den Bayram Hediyesi: Toplu Taşıma Ücretsiz.







