reklam reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam reklam

Battalgazi Belediye Meclisi Gündem Maddelerini Karara Bağladı.

 

Eklenme Tarihi

08 Mayıs 2026 17:37

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 17:37
Battalgazi Belediye Meclisi Gündem Maddelerini Karara Bağladı.

 

Battalgazi Belediyesi Meclisi’nin mayıs ayı toplantılarının ikinci ve son birleşimi, Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantıları tamamlandı. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen mayıs ayı ikinci birleşimi, Battalgazi Belediyesi Meclis Başkanvekili Abdulvahap Şerefhanlı başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 6 gündem maddesi görüşüldü. Birleşimde imar planlarına ilişkin komisyon raporları, belediyenin mali ve idari işleyişine yönelik bazı düzenlemeler ile belediyeye ait taşınmazlara ilişkin konular ele alındı. Mecliste ayrıca araç ve iş makinesi alımına ilişkin önceki meclis kararlarının revize edilmesine yönelik maddeler değerlendirildi. Ek gündem kapsamında ise yol yapım, bakım ve yenileme çalışmalarına ilişkin bir madde görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının, 2 Haziran Salı günü saat 14.00’te Battalgazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacağı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.