Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Malatya Arslantepe Yarı Maratonu, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Malatya’nın tarihi mirasının simgelerinden biri olan Arslantepe’nin adını sporla buluşturacak organizasyon için kayıtlar devam ediyor.
Maraton Üç Kategoride Gerçekleştirilecek
Yarı maraton; 21K Yarı Maraton, 10K Koşusu ve 4.2K Halk Koşusu olmak üzere üç farklı kategoride düzenlenecek.
21K Yarı Maraton parkuru, Arslantepe Karşılama Merkezi önünden başlayarak, 100. Yıl Parkı’nda sona erecek. 10K Koşusu ise, Mehmet Buyruk Caddesi’nden start alacak ve 100. Yıl Parkı’nda tamamlanacak. Ayrıca 4.2K olan Halk Koşusu ise 100. Yıl Parkı çevresinde gerçekleştirilecek ve aynı noktada son bulacak.
Türkiye’de farklı şehirlerden ve çeşitli ülkelerden profesyonel lisanslı sporcuların katılacağı organizasyon, Malatya’nın uluslararası tanıtımına önemli katkılar sağlayacak.
Müracaatlar kosu.taf.org.tr adresi üzerinden yapılıyor
Maratona katılmak isteyen sporcular, 6 Haziran Cumartesi gününe kadar kayıtlarını kosu.taf.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.
Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılar, kayıt formlarıyla birlikte 6 Haziran Cuma ve 7 Haziran Cumartesi günlerinde 100. Yıl Parkı’nda kurulacak etkinlik standından yarış tişörtü, şapka ve göğüs numaralarını teslim alacaklar.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er düzenlenecek olan Uluslararası Malatya Arslantepe Yarı Maratonu etkinliğine bütün Malatyalıları davet etti.

Battalgazi’de Silahlı Saldırı: Husumet Kanlı Bitti.
Doğalgaz Baca Sistemlerindeki Görünmeyen Riskler Yapı Güvenliğini Tehdit Ediyor.
Yeşilyurt’ta Yol Mesaisi Sürüyor: Topsöğüt’e Konforlu Ulaşım.
Büyükşehir Belediyesi Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor.







