Rektör Kızılay Kurban vekaletini Türk Kızılay'ına bağışladı
Gündem, 05 Temmuz 2022 13:13İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Kurban bereketi Yıl Boyu Sürsün diye bu yılki Kurban vekaletini Türk Kızılay'ına bağışladı.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün diye bu yılki Kurban vekaletini Türk Kızılay'ına bağışladı.
Her yıl olduğu gibi bu yılda Malatya'da birçok isim kurbanlarını Türk Kızılayı'na bağışlıyor. Bu kapsamda İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay bu yılda kurban vekaletini Şube Başkan Yardımcısı Osman Korkut aracılığı ile Türk Kızılayı'na bağışladı. Kızılay Malatya Şube Başkan Yardımcısı Osman KORKUT yaptığı açıklamada, Rektör Kızılay’a teşekkür ederek, Allah hayrını kabul etsin. Vekaletlerini aldık, kurban kesimlerini yapıp yıl boyu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız" dedi.
Bu yıl vekaletle kurban kesimi çalışmalarında planlamaların savaşların ve açlığın vurduğu ülkelere yönelik olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Korkut, "Kurban Bayramı'nın ilk üç gününde gerçekleştirilecek kesimler sonrası pay edilen kurban etlerini daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine anlık olarak dağıtacağız. Sadece Türkiye değil ihtiyaç duyulan birçok ülkede yine bize emanet edilen kurbanları keseceğiz ve dağıtacağız. Yine milyonlarca ihtiyaç sahibinin yüzünü güldüreceğiz. Türk Kızılay'ının 2022 kurban bedeli ise yurt içi 2.475,00 TL, yurt dışı ise 1.475,00 TL olarak belirlendi. Bu noktada bizlere güvenerek Kurban vekaletlerini veren başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet KIZILAY olmak üzere tüm vekalet veren hayırseverlere, Genel Başkanımız Sayın Dr. Kerem Kınık adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise "Bu bayramının ibadeti olan kurban bağışını yerine getirmek için Kızılay'ımıza bağışımızı yaptık. Türk Kızılayı, Türkiye hariç 22 ülkede kurban kesim ve dağıtım faaliyeti gerçekleştirecek yetim çocuklar başta olmak üzere ülkenin birçok noktasındaki ihtiyaç sahiplerinin sofrasına kurban bereketi yansıyacak, böylesine güzel bir çalışmada bizimde bir katkımız olsun istedik. Allah kabul ederse bundan daha güzel bir iyilik olamazdı" diye konuştu.
Gündem, 05 Temmuz 2022 13:13
Yorumlar (0)
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
Radyasyon Onkolojisinde Farkındalık Seferberliği: Üç Büyük İlde Etkinlikler Düzenlendi
Yeşilyurt’ta Söz Verilen Yatırımlar Teker Teker Hayata Geçiyor
Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya 2,5 milyarlık spor tesisi
Şehir İçinde Seyreden Beton Mikserleri Vatandaşın Kâbusu Oldu
Büyükşehir Meclisi Kasım Ayı 5. Birleşiminde Gündem Maddeleri Görüşüldü
MOTAŞ’a Yeni Şoför Alımı: Başvurular İstihdam Merkezi Üzerinden Başladı
Palladium Ataşehir'den Şehir Stresine Çözüm: AVM'de Wellness Dönemi
Musluktan Akan Su, Göründüğü Kadar Temiz Olmayabilir!
Estetikte Yeni Trend; Yapay Yüzler Dönemi Bitiyor
Erkunt Traktör’den Çiftçiye Destek: EURO5 eCapra Motora 5 Yıl Garanti
Başkan Geçit’in Vaadi Gerçekleşti: Meslek Edindirme Akademisi Tamamlandı
Vatandaşın Yanında: Battalgazi Belediyesi 30 Milyon TL’lik Yardımda Bulundu.
AĞBABA ADALET BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE KONUŞTU
BAŞKAN ER: “HAFRİYAT ALANI MALATYA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİNE DÖNÜŞECEK”
Ölmeztoprak’tan Saha, Şifa ve Vefa Mesaisi: Muhtarlarla İstişare, Hastanede Umut, Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Buluşma”
Akşam Saatlerinde Trafik Kazası: Yaralanmalı ve Maddi Hasarlı Çarpışma
AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan’dan “Terörsüz Türkiye” Vizyonu: Önemli Açıklamalar
Malatya’da Suç Çetelerine Darbe: Eş Zamanlı Operasyonda Çok Sayıda Gözaltı
GOLDEN GLOBAL MÜŞTERİLERİNE ÇOKLU HESAP YÖNETİMİ İMKANI SUNUYOR
BAŞKAN GEÇİT, “7 BİN 300 ÖĞRENCİYE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERDİK”
BATTALGAZİ’DE 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ
AĞBABA, “MİLLET PERİŞAN SAYIN BAKAN”
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden ağaçlandırma seferberliği
BAŞKAN ER, “ÖĞRETMENLERİMİZ TOPLUMUN YENİDEN İNŞASINDA EN BÜYÜK PAYA SAHİPTİR”
MAGİNDER Dost Meclisi’nin Bu Ayki Konuğu Prof. Dr. Hasan Pekdemir Oldu
KADINA ŞİDDET: TOPLUMUN YÜZÜNE ÇALINAN EN BÜYÜK LEKE
Kalıcı Makyajın Ciltte Etkisi: Farklı Etnik Kökenlerde Nelere Dikkat Etmeli?
Vali Seddar Yavuz’un 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Mesajı
ARGUVAN DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
Başkan Sadıkoğlu: “Mücbir Sebep hali devam etmeli”
BAŞKAN GEÇİT, EĞİTİMİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI!
BAŞKAN GEÇİT, “ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖZVERİ VE GAYRETİ HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”
ATATÜRK (KIŞLA) VE İNÖNÜ CADDESİ GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILACAKTIR
