Başkan Güder: “Gönül Belediyeciliği Bizim Yol Haritamız Oluyor”
Gündem, 01 Aralık 2022 14:57Gönül belediyeciliği kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de çalmadık kapı girilmedik ev bırakmamayı sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini yerinde dinledi.
Birçok vizyonel yatırımı Battalgazi ile buluşturarak her kesimden vatandaşın büyük takdirini toplamayı başaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede yaptığı ev ziyaretleriyle vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hizmet ve sosyal belediyeciliğin yanı sıra gönül belediyeciliğini de ilçede etkin şekilde ortaya koyan Güder, bu kapsamda çalmadık kapı girilmedik ev bırakmamaya devam ediyor. Gün içerisinde yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini 2019 yılından bu yana hiç aksatmayan Başkan Güder, ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla da yakından ilgilenerek sohbet ediyor. Bu kapsamda AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte son olarak Orduzu Mahallesindeki Kemal Erdem’in evinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Güder, onların bir ihtiyaçları ya da sıkıntıları olup olmadığını sorarak, talep ve isteklerini dinledi. Vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Başkan Güder, yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında da kısa bilgiler verdi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Orduzu Mahallesine ayrı bir önem verdiğini aktaran Mahalle Muhtarı Abuzer Ekin, “Orduzu Mahallemizin bazı sorunları vardı ve bu sorunlar hakkında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile istişare ettik. İnşallah bu sorunlarımızı kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Başkanımız bölgemize ayrı bir önem veriyor ve buda bizi mutlu ediyor. Başkanımıza şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “VATANDAŞLARIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIK”
Battalgazi’nin tercih edilen ilçeler arasına girdiğine dikkat çeken AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, göreve geldiği ilk günden itibaren ilçenin imar sorununu çözüme kavuşturmak için kolları sıvadı ve hamd olsun çözüme kavuşturdu. İlçenin imar sorununun büyük bir bölümü çözüme kavuştu. İmar demek gelişme demektir. İlçemiz her geçen gün yapılan yatırımlarla daha da gelişiyor ve güzelleşiyor. Tercih edilen ilçeler arasına girmeyi başardı. İlçemizdeki vatandaşların memnuniyetlerine şahit olunca bizler mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımız tüm hizmetlerin en güzeline layık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “VATANDAŞLARIMIZLA SÜREKLİ İÇ İÇEYİZ”
Battalgazi’de gönül belediyeciliğini etkin bir şekilde ortaya koyduklarına dikkat çektiğinin altını çizen Başkan Güder, “2019 yılında halkımızın bize gösterdiği teveccüh ile Battalgazi’de görevimize devam ediyoruz. Biz
büyük bir aileyiz. Battalgazi'mizde, bu ailenin fertleri olarak barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Ailemizin tüm fertleriyle gece gündüz demeden bir aradayız. Tüm acı ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını istişare kültürü içinde hep birlikte çözüyoruz. Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını vatandaşlarımıza iletiyorum. Çalışmalarımızla Battalgazi’mizi bir yerden bir yere taşıdık. Bu hizmet ve yatırımlarımızın sonucunda ise ilçemizin nüfusunun arttığını görüyoruz. Buda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İlçemizin alt yapısından üst yapısına kadar birçok noktasında birçok vizyonel çalışma başlattık. İlçemizin dört bir yanı bizim için önemli ama Orduzu bölgemizin bizim için ayrı bir önemi var. Yaptığımız yatırımlarla Orduzu bölgemiz şahlanmaya devam ediyor. Birçok vizyonel yatırımı ilçemizle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Belediyemizin kaynaklarını milletin hizmetine sunarak gerek kırsalda gerekse merkezde ciddi bir başarı ediyoruz. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızla hep iç içe hep yürek yüreğe sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Gönül belediyeciliği bizim her zaman yol haritamız oluyor, olmaya da devam edecek” dedi.
Gündem, 01 Aralık 2022 14:57
Yorumlar (0)
Sadıkoğlu ve Hilal Acı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Güçlü Mesaj.
Fazilet Erdemir’den Kadın Vurgusu: “Malatya Kadını Güçlendikçe Türkiye Güçlenir”
Fedakârlık Hiçe Sayıldı: Akçadağ Odası’nda Skandal Yönetim
TSO’da Tek Kişilik Yönetim: Sadıkoğlu Çalışıyor, Diğerleri Nerede?
İş İnsanı Mustafa Kılınç’tan 8 Mart Mesajı: Deprem Bölgesindeki Kadınların Mücadelesi Takdire Şayan
Kernek Mahallesi’nde Şüpheli Ölüm: Yaşlı Adam Evinde Hayatını Kaybetmiş Halde Bulundu
HİMYAÇ Başkanı Budan’dan 8 Mart Çağrısı: “Kadınlar Güvende Yaşamak İstiyor
Başkan Hasan Ulutaş Sahurda Gençlerle Buluştu: Akçadağ’ın Geleceği Konuşuldu
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 5 Şüpheli Gözaltında
Afetlere Hazırlık Güçleniyor: YAKUT Ekibine AFAD Eğitimi
Kadınlar Günü’nde Duygulandıran Ziyaret: Şehit Yarbay Songül Yakut’un Annesi Yalnız Bırakılmadı
Büyükşehir’in Düzenlediği Voleybol Ligi’nde Kupayı Millî Eğitim Müdürlüğü Kaldırdı
Malatyalılar İlahi Sanatçısı Fadıl Aydın ile Manevi Bir Gece Yaşadı
Başkan Er’den Kadınların Gücüne Vurgu
Kadınlar Günü mü, Vicdan Günü mü?
Kadınlar Günü’nde Mesaj: “Kadınların Gücü Toplumun Gücüdür
Gökhan Gök’ten Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Tebrik Ziyareti
Vali Seddar Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Güçlü Teminatıdır”
Malatya’da Narkotik ve Asayiş Operasyonu: Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Vali Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Değerli Gücüdür
Malatya’da Ayrıştırma Tesisi İçin Önemli Adım: Başkan Er Fransız Heyetle Sahada
Başkan Er’den Malatya’nın Geleceğine Yönelik Büyük Yatırım Girişimi
Yavuz Selim Mahallesi’nde Sorunlar Masada: Başkan Geçit’ten Kalıcı Çözüm Sözü
Yeşilyurt’ta Bıçaklı Kavga: 6 Kişi Gözaltında
Ramazan Yardımlarında Fotoğraf Tartışması: Ağbaba Sahada, Diğer Vekiller Nerede?
Kuluncak’ta Ramazan Kültürü Okullarda Anlatılıyor
Bakanlık harekete geçti: ‘İyileştiren Hastane’ tedavi süresini kısaltıyor
Ramazan’ın Bereketi Battalgazi’de Yetim Çocuklarla Paylaşıldı
Kayısı Üreticilerine Uyarı: İlkbahar İlaçlama Dönemi Başladı
Topsöğüt’te Taziye Evi İçin İlk Adım Atıldı
Toplum Destekli Polislikten Öğrencilere ve Vatandaşlara Bilgilendirme Çalışması
Battalgazi’de Tek Taraflı Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı
Malatya’da İftar Sofraları Gösteri Alanına mı Döndü?
Yeniden Refah Partisi Malatya’da Ramazan Sofrasında Kritik Mesajlar Verdi
Malatya’da “Üst Düzey” Tartışması: Alkışı Kendi Çalanlar Sahneye Çıkmış!
Spor Köyü Atletizm Pisti İnşaatına Başlandı “MALATYA’NIN KALBİ BURADA ATACAK”
Uyuşturucuya Karşı Sıfır Tolerans: Gençlerimiz Güvende
Battalgazi’de Derme Deresi Parkı Temizlenip Yıkandı
Zorlaşan Hayatlar: Etiket Büyüyor, Sofra Küçülüyor
