Işıklı Yol İle Üçgen Park Bir Başka Güzel
Gündem, 09 Aralık 2020 08:31Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, birim müdürlerinden bilgiler aldı. Çalışmaları tamamlanan parkı vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Güder, ilçeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak için Battalgazi Belediyesi olarak gerekli tüm çalışmaları yaptıklarının altını çizdi. Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren muhtarlar ve mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.
MUHTAR OYAN VE YENER: “ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLDU, TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Battalgazi Belediyesi’nin hizmetlerinde sınır tanımadığının altını çizen Hasan Varol Mahallesi muhtarı Özkan Oyan, “Battalgazi Belediye’mizin ilçe adına hizmetlerinde dur durak tanımıyor. Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Mahallemizi güzel bir parka kavuşturdular. Çok güzel oldu” derken, İstiklal mahallesi Muhtarı Levent Yener ise, “5-6 mahalleyi kapsayacak şekilde güzel bir park oluşturuldu. Çocuklarımızın zaman geçirebileceği güzel bir yer oldu. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Mahalle sakinlerimiz çalışmalardan çok memnun“ ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “MAHALLEMİZ DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU”
Yapılan hizmetin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizin, çocuklarımızın ve tüm mahalle sakinlerimizin sporlarını yapabilecekleri, yaşlılarımızın gelip oturabileceği bir mekana dönüştürdük. Çalışmalarımızı gerçekleştirdiğimiz Üçgen Park’ımız bir bütünlük olarak insanlarımızın istifadesine sunabileceğimiz bir mekan haline geldi. Amacımız Battalgazi’mizi her zaman daha modern bir görünüme kavuşturmaktır. Yapmış olduğumuz bu hizmet mahallemize hayırlı olsun. İnşallah bundan sonraki süreçte de Battalgazi’mize yeni hizmetleri kazandırmak noktasında çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Şuana kadar birçok projemizi hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimiz yapılan hizmetten memnun. Mahallemiz çok güzel bir görünüme kavuştu. Yapılan bu hizmet mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Gündem, 09 Aralık 2020 08:31
Yorumlar (0)
Malatya’da İftar Sofraları Gösteri Alanına mı Döndü?
Yeniden Refah Partisi Malatya’da Ramazan Sofrasında Kritik Mesajlar Verdi
Malatya’da “Üst Düzey” Tartışması: Alkışı Kendi Çalanlar Sahneye Çıkmış!
Spor Köyü Atletizm Pisti İnşaatına Başlandı “MALATYA’NIN KALBİ BURADA ATACAK”
Uyuşturucuya Karşı Sıfır Tolerans: Gençlerimiz Güvende
Battalgazi’de Derme Deresi Parkı Temizlenip Yıkandı
Zorlaşan Hayatlar: Etiket Büyüyor, Sofra Küçülüyor
Vali Seddar Yavuz’un Dünya Yetimler Günü Mesajı
Malatya Attarlar Odası Başkanı Orhan: "KOSGEB Kredileri 2 Yıl Ertelenmeli"
Malatya 4,3’lük Depremle Sarsıldı: Kentte Kısa Süreli Panik
Vali Yavuz, Yeşilay Haftası’nda Toplumsal Dayanışmaya Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Ramazan Bereketi Etkinliklerine Yoğun İlgi
Battalgazi’de Ulaşım Seferberliği: Mahalle Yolları Yenileniyor
Malatya’da Sokak Satıcılarına Darbe: 8 Tutuklama
Akçadağ’da Siyasetin Nabzı: Gönültaş’ın Belediye ile Yakınlığı Ne Anlama Geliyor?
Malatya’da Huzur 44 Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
Engel Tanımayan Zafer: Ampute Takımı Çeyrek Finalde
TEKNOKENT KONTEYNER KENTTE YANGIN PANİĞİ
Hobi Olarak Başlayan Serüven 48 Yıllık Çınara Dönüştü.
Yeşilyurtspor Alt Yapısı Meyve Vermeye Başladı: U14’ten Elazığ’da Kritik Zafer
BAL Ligi’nde Hedef Büyüyor, Yolculuk Sürüyor
Başhekim Gönültaş ile Malatya’da Sağlıkta Güven ve Kalite Yükseliyor
Şehit Behçet Oktay Dualarla Yâd Edildi
Başkan Sadıkoğlu, Ekonomik Beklentileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı’na Aktardı
Battalgazi’de 28 Şubat’a Tanıklık Eden Kareler Vatandaşlarla Buluştu
PROF. DR. AHMET KARACALAR UYARDI: GÖZDEN KAÇAN TEHLİKELİ YAĞ! - ENSE HÖRGÜCÜ
İftar Sofrasında Birlik ve Dayanışma Mesajı Başkan Geçit’ten
İl Başkanı Bakan: “28 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız
Malatya Kayısının Geleceği Masada: Stratejik Rapor Risk ve Fırsatları
Sarıcıoğlu Mahallesi’nde TOKİ Şantiyesinde Yangın: İşçi Konteynerleri Alevlere Teslim Oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’tan Başkan Er’e Destek Mesajı
Başkan Kılıç’tan 28 Şubat Mesajı: “Millet İradesine Vurulmuş Bir Darbedir
Malatyalı Kadınlar Ankara’da Tek Yürek Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Desteğiyle İlçelere Spor Hamlesi: Pütürge’ye Ekipman Teslimi
Hazır Beton Endeksi Ocak Ayı Raporu Açıklandı!
Başkan Geçit: “Vatandaşımız İçin Sahadayız
Hareketsiz Yaşam Alarm Veriyor: Uzmanlardan Ofis ve Ev Çalışanlarına Kritik Uyarılar
BAŞKAN TAŞKIN’DAN KAR MESAİSİNE GECE DENETİMİ
MALATYA’DA OKUL SPORLARI SATRANÇ İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
