BAŞKAN ÇINAR, ‘YAKINCA SPOR ADASI’ PROJESİNDE YER ALAN KAPALI HALI SAHAYI İNCELEDİ
Gündem, 19 Eylul 2023 09:54
“Gençlerimiz Hizmetlerin En Güzeline Layıktır”
Yakınca mahallesinde ki 150 dönümlük alanda bulunan ‘Yakınca Spor Adası’ Projesinde yer alıp, yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak olan Kapalı Halı Sahayı inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gençlerin ve gençliğin belediyesi olduğumuzu yeni sportif yatırımlarla ön plana çıkartıyoruz. Gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor.” diye konuştu.
Gençlerin hareketli, dinamik ve sağlıklı bir hayata sahip olabilmeleri için sportif yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediyesinin geleceğe dönük vizyonel yatırımları arasında yerini alan ‘Yakınca Spor Adası’ yeni sportif yatırımlarla buluşmaya devam ediyor.
Yakınca mahallesindeki atıl vaziyetteki 150 dönüme yakın bir alanı futboldan yüzmeye, basketboldan voleybola, yürüyüş ve bisiklet yollarından sosyal yaşam alanlarına kadar birbirinden farklı hizmet mekânlarına dönüştürme yolunda büyük adımlar atan Yeşilyurt Belediyesi, hizmete girdiği ilk andan itibaren büyük ilgi gören Yarı Olimpik Yüzme Havuzundan sonra proje içerisinde yer alan diğer yatırımları da teker teker hizmete sunuyor.
‘Yakınca Spor Adası’ Projesinde yer alan Kapalı Halı Sahanın yapımında sona yaklaştıklarını ve yakın zamanda hizmete sunacaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, gençlerin en güzel tesisleri hak ettiklerini söyledi.
‘Gençlerin ve Gençliğin Belediyesi’ sloganıyla başlattıkları gençlik yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Çınar, “Geleceğimizin teminatı kıymetli gençlerimizin temiz, düzenli ve hijyenik alanlarda spor yapmalarına imkan tanımak adına bugüne kadar hayata geçirdiğimiz sportif mekanlarımıza yenilerini ekliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençlere yönelik yatırımlarını bizlerde yerel ölçekteki hizmetlerimizle destekliyoruz. Gençlerimizin bizden halı sahayla ilgili taleplerini teker teker yerine getiriyoruz. Yeter ki gençlerimiz spor yapmak istesin bizler bütün imkânlarımızı seferber ederiz. Bugüne kadar ki yatırımlarımızla gençlerin ve gençliğin belediyesi olduğumuzu ortaya koymuş olduk. Bundan sonrada yeni yatırımlarımızla bunu inşallah taçlandırmış olacağız. Çünkü biz gençlerimizin hem okul hayatında hem de spor, kültür, sanat ve sosyal hayatlarında başarılı olmalarını önemsiyoruz. Biz gençlerimizin 365 gün boyunca spor yapabileceği mekânlar oluşturmaya önem veriyoruz. “ şeklinde konuştu.
Yakınca Mahallesinde ki 150 dönüme yakın bir alanı dev bir sosyal yaşam alanına dönüştürmek için çalışmalara yeniden hız verdiklerini ifade eden Başkan Çınar, “ Yakınca mahallemizde bir zamanlar atıl vaziyette olan 150 dönüme yakın bir alanımız vardı, burayı Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük destekleriyle yüzme havuzundan gençlik merkezine, futbol, voleybol ve basketbol sahalarından halı sahaya, yürüyüş ve bisiklet yollarından sosyal yaşam alanlarına kadar dev bir spor yatırımına dönüştürmek için çok büyük uğraşlar veriyoruz. Yeşil alanları, sosyal donatıları, otoparkı, aydınlatmaları ve tematik yaşam alanlarıyla burası en fazla tercih edilen sosyal yaşam alanına dönüşecektir. Bölgemizin en büyük spor yatırımları arasında yerini alacak şekilde planlamasını yaptığımız Yakınca Spor Adamız içerisinde yer alan kapalı halı sahamızın yapımında ise artık sona yaklaştık. Yakın bir zamanda buranın açılışını yaparak gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Gençlerimiz yılın her mevsiminde buraya gelerek güvenli ve sağlıklı alanlarda sporunu yapabilecektir. Halı Sahamızın yanı sıra Gençlik Merkezimizi de tamamlayarak buranın cazibesini daha üst seviyeye çıkartacağız. Belediye olarak bir yandan yaşanan deprem felaketinden sonra şehrimizin imar, inşa ve ihya sürecine tüm imkânlarımızla destek verirken diğer taraftan depremden önce planlamasını yaptığımız bu tür hizmet mekânlarının yapımına ağırlık vererek yeni yaşam merkezlerinin oluşmasını sağlıyoruz. Halı Sahamız şimdiden tüm gençlerimize hâyırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımıza ve katkı sunan herkese şahsım ve tüm gençlerimiz adına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. ” diye konuştu.
Gündem, 19 Eylul 2023 09:54
Yorumlar (0)
Kahramanmaraş’ta 4.9 Büyüklüğünde Deprem: Nurhak Sallandı
Gururlu Anlar: Başkan Taşkın Şampiyon Folklor Ekibiyle Buluştu
Yoğun Kar Yağışıyla Mücadelede Büyükşehir 7/24 Görev Başında
EGELİ DİŞ HEKİMLERİ DENİZLİ'DE BULUŞACAK
Geçit: “Vatandaşlarımızın Sofrasına Güvenli Ürünler Ulaşmalı
Keskin: “Zor Şartlarda Mücadele Eden Esnafımıza Destek Şart”
Kar Sonrası Battalgazi’de Hummalı Çalışma
Zelyurt: “Hocalı Katliamı Unutulmayacak Bir İnsanlık Dramıdır”
Karademir’den Esnaf İçin Acil Çağrı: KOSGEB Borçlarına 2 Yıl Erteleme Şart
Malatya TSO’dan Vahap Munyar’a Vefa ve Onur Plaketi
KAR ENGELİNE GEÇİT YOK! BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ SAHADA
Attarlar Odası’nda Birlik Rüzgârı: Başkan Basri Orhan’a Yoğun Destek
Okul Servisleri ve Çevreleri Kontrol Altında: Geleceğe Güvenle Bakıyoruz
Şevket Keskin’den Net Mesaj: “Yasa Dışı Taşımacılığa Asla İzin Vermeyeceğiz
Vali Seddar Yavuz’un 26 Şubat Hocalı Katliamı’nı Anma Mesajı
Akıllı telefonlar boyun fıtığı sebebi
Mücevherlerinizin Ömrünü Uzatmanın 6 Altın Kuralı
Türkiye Obezitede Avrupa Birincisi...
Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarihi Dönüşüm: 8 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Hamlesi
Geleceğin Temeli Aile: Yeşilyurt’ta Anlamlı Proje Hayata Geçti
Battalgazi Belediyesi’nden Yenice Mahallesi’nde Yol Atağı
Battalgazi’de Silahlı Soygun Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Er: “Birlikte Çalışacağız, Malatya’yı Daha Güzel Günlere Kavuşturacağız
Başkan Er, Geceyi Gençlerle Paylaştı: Sahur Sofrasında Birlik Mesajı
İş Dünyasından Eğitime Güçlü Dokunuş: Mahmut Boyraz Gençlerle Buluştu
Akçadağ’da Birlik ve Beraberliğin En Güzel Tablosu: Ev İftarları
Ramazan Neşesi Büyükşehir’le Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Hafız Öğrencilere Moral Ziyareti
Başkan Er: “Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız”
Yeşilyurt Belediyesi’NDEN RAMAZAN’A ÖZEL YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI SOYGUN GİRİŞİMİ: 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çamurlu TOKİ Camii ve Çevresi Modern Bir Görünüme Kavuştu
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Ayına Özel Kültür ve Sanat Programı
Büyükşehir Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek
Yatırım Yağmuru Pütürge’de: 37 Milyon TL’lik Dev Projeler
Sadıkoğlu’ndan Doğrudan Girişim: KOSGEB Talebi Bakanlığa Taşındı
Diş Hekimliği Fakültesi Sayısına Düzenleme Getirilmeli
Araştırmalara göre süt ürünleri, susuzluğu gidermede etkili bir seçenek
Malatya Su ve Kanalizasyon Idaresi’den Çevre Duyarlılığı Atağı: Öğrencilere Su Temalı Yarışma
