Tuğba Farmaz MUHTARLIK YARIŞINDA BENDE VARIM
Gündem, 02 Ekim 2023 07:35
2024 Mart Ayı Yerel Seçimleri için de “yarışa varım” dedi.
Muhtar adaylığını açıklayan Farmaz, mahallenin sorunlarını kadın eliyle çözebilmek için göreve talip olduğunu açıkladı. Mahalle sakinlerinin desteğini isteyen Farmaz “Muhtarlığı ek iş olarak değil, tek iş olarak yapmak için göreve talibim. Muhtarlık ofisim, mahalle sakinlerime daima açık olacak. Sorunların çözümü için ilgili kurum ve birimleri harekete geçireceğime dair söz veriyorum. İlk işim, 7’den 70’e herkesin rahatlıkla gelebileceği, mahallenin sorunlarını ve taleplerini dile getirebileceği bir muhtarlık ofisi açmak olacak. Ayrıca bir kadın aday olarak kadınlara ulaşabileceğimi, gençlere ulaşabileceğimi, onlarla projeler yapabileceğimi ve özellikle kadınların sesini büyütebileceğimi düşündüğüm için aday oldum.
Farmaz Dil, din, ırk, siyasi görüş gibi hiçbir ayrım olmadan beraber yöneteceğimizi söyleyip aslında yeni bir muhtarlık anlayışı getirmek için aday oldum. Rant ya da para gibi hiçbir ilişki gözetmeden ve var olanı da yıkmak için çalışacağız.
Mahalle meclisleri kurmak ve daha yaşanılabilir yerler yaratmak istiyoruz. Hayatın ve mahallenin esas yükünü kadınlar çekiyor. Burada erkekleri öteliyor değiliz, ama kimse kadınlara gidip ne istediğini sormuyor.
Muhtarlıklarımızda kadınlarla beraber çeşitli kurslar açabiliriz, sergiler ve kermesler düzenleyebiliriz. Park pazarları kurup burada kadın emeğini değerlendirebiliriz. Yapılabilecek çok şey var ve kadınlar da çalışmaya açık. Önemli olan böyle bir mecra sunabilmek. Dayanışma kooperatifleri kurmak istiyoruz, üreticiden direkt tüketiciye sağlıklı besinleri daha ucuza sunmak istiyoruz.
Farmaz Mahalle sakinleri ile birlikte istişarelerde bulunarak mahallemizde eksik ve yapılması gereken çalışmaları program dahilinde yapılması için çaba göstereceğim. İnşallah nasip olursa muhtar seçilirsem, vatandaşımızın tüm isteklerini karşılamak için elimden geleni yapacağım. Zor bir göreve talip oldum ama bu görevin altından inşallah mahalle halkım ile birlikte kalkacağız. İfadelerinde bulunarak Zaviye Mahlesi Muhtar Adaylığını Açıklayan Tuğba Farmaz hanıma www.habermalatya44.com ailesi olarak Başarıya giden yol hiçbir zaman çiçekli yollardan geçmez, başarıya giden yol dikenliklerden, sarp geçitlerden gider. Senin gibi azimli ve sabırlı insanlar bunu çok iyi bilirler. Başarını tebrik eder seni kutlarım.
Bizler Tuğba hanımı siyasette bir çok STK çalıştığı kurumlardan tanıdığımıza dolayı verilen görevleri başarıyla yaptığından dolayı muhtarlık seçimlerinden başarılı olacağını inanıyoruz. Www.habermalatya44.com ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz
Gündem, 02 Ekim 2023 07:35
Yorumlar (0)

Yeşilyurt İlçesi Kiltepe Mahallesi'nde İş Kazası

Yazar Hayati İnanç Battalgazili Gençlerle Buluşuyor

BAŞKAN GEÇİT, “EMNİYET MENSUPLARIMIZA MİNNETTARIZ”

Başkan Şengönül, Ezgi Kardeşimizin İsteğini Geri Çevirmedi

Darende Aşağı Ulupınar'da Trafik Kazası

BAŞKAN ER BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE GENEL DURUM HAKKINDA BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU

Fendoğlu Malatya’da Kayısı Üreticisine Acil Destek Şart”

Sıtmapınarı Alt Geçidinde Kaza

İlimizde Kariyer Fuarı Hazırlıkları İstişare Toplantısıyla Değerlendirildi

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ’NDE ENCÜMEN VE İHTİSAS KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Yeşilyurt İlçemiz Çavuşoğlu Mahallesinde Hırsızlık Olayı

Battalgazi İlçemiz Cevherizade Mahallesinde Hırsızlık Olayı

Akçadağ İlçemiz Doğu Mahallesinde Trafik Kazası

Battalgazi İlçesin'de İntar Vakası

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ’NDEN ANNELERE ÖZEL ATÖLYE: “PUSULAMIZ AİLE” SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

BATTALGAZİ’DE BAYRAM TATİLİ HİZMETLE GEÇTİ

Yılın ilk çeyreğinde Malatya’dan 97 milyon dolar ihracat

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GENÇLİK MERKEZİ VE SPOR SAHALARI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lige Yükseldi

MAGİNDER, AVUKATLAR GÜNÜ'NDE HUKUK MÜCADELESİNİN KAHRAMANLARINI UNUTMADI KARDEMİR: "6 ŞUBAT KAHRAMANI

Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı

Keskin’den Milletvekillerine Çağrı, “KAYISI ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKIN”

Başkan Karademir: "Zarar büyük"

GEÇMİŞ OLSUN MALATYA

Battalgazi İlçemiz Cevherizade Mahallesi'nde İntar

Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi'nde İş Kazası

İstiklal Mahallesinde Şüpheli Ölüm’

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

MAGİNDER’den Samanköy Konteyner Kentte Bayram Sevinci

İş İnsanı Cihangir Solak'da Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Anahtar Partisi Malatya İl Başkanı Erdoğan Zelyurt Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

İş İnsanı Mahmut Boyraz Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç’tan Ramazan Bayramı Mesajı

İş İnsanı Erdal Üstün'de Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

İş İnsanı Mustafa Kılınç Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

İş İnsanı Mustafa Kırteke Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Celal Artan 'da Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı

Gibilik...
