AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Şahnahanlılar ile Buluştu
Siyaset, 15 Şubat 2024 16:00
Seçim ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesini ziyaret eden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, merkez ilçelerle birlikte dayanışma içerisinde şehre güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.
31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle gezilerine hız veren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile Şahnahan Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.
Burada konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart günü herkesin sandık başına gideceğini ve önümüzdeki 5 yıl ile ilgili önemli bir karar vereceğini belirterek, “Malumunuz 6 Şubat 2023’de büyük bir afet yaşandı. Şehrimizde birçok insan maddi ve manevi zarar gördü. Şahnahan Mahallemizde de birçok yapımız zarar gördü. Bizler AK Parti Belediye Başkan adayları olarak bu şehri hep birlikte yeniden inşa etme adına sizlerin vereceği destek ile gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Malatya ve Yeşilyurt’umuzu eskisinden daha güzel ve güvenilir bir yer yapacağımızdan şüpheniz olmasın” diye konuştu.
AK Parti Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er ise Şahnahanlılara göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, göreve geldiklerinde büyükşehir ile birlikte merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri ile birlikte uyum içerisinde önemli hizmetlere imza atacaklarını söyledi.
Deprem sonrasında yerinde dönüşüm ve güçlendirme projeleri ile ilgili dosyaların hızlandırılması adına göreve gelir gelmez çalışmalar başlatacaklarını ifade eden Er, büyük bir yıkım yaşayan Malatya’da yaraları sarmak adına geçmişten edindikleri bilgi ve birikimlerini bu yönde kullanacaklarını söyledi.
Sami Er: “STK’lar bizim için çok önemli”
AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, mahalle toplantılarının yanı sıra kentteki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Bu kapsamda son olarak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve yönetimini de ziyaret eden Er, Malatya’yı Malatyalılarla birlikte yöneteceklerinin altını çizdi.
Göreve gelince Malatya’da bir istişare kültürü oluşturmak istediklerini dile getiren Başkan Adayı Sami Er, “Bizim için sivil toplum kuruşları çok önemli. Geçmişte de Malatya’da çalışmalarımız oldu. İnsanı gerçekten mutlu eden şey doğduğu, büyüdüğü topraklara gelip hizmet etmesidir. Ben bunu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde yaşadım. Allah nasip etti Sayın Cumhurbaşkanımızın bu görevi bize tevdi etti, Malatyalılara hizmet etme fırsatımız oldu yeniden” diye konuştu.
Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını ifade eden Sami Er, “Malatya’da bir taraftan göçü durdururken diğer taraftan da buradan göç eden kardeşlerimizin geri gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sağlam, geçmişinden daha iyi şartlarda, daha iyi bir Malatya inşa edeceğiz. Bunu da sizlerin desteği ile istişare ederek yapacağız” dedi.
Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ise Sami Er’i geçmişten bu yana çok iyi tanıdıklarını belirterek, “Sami başkanımızı destekliyoruz ve Malatya’mızda deprem sonrası yeniden inşa sürecinde elinden gelen tüm gayreti göstereceğine esnaf camiası olarak inanıyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 15 Şubat 2024 16:00
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
