Ünlü Plastik Cerrah İlk Bayiliğini Memleketi Malatya'da Açıyor
Malatya, 13 Ocak 2021 23:29Malatya'nın Akçadağ ilçesi Yağmurlu mahallesinden dünyaya gelen üç kardeşten biri olan Plastik&Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Aydın mesleğindeki başarılı yükselişiyle dikkat çekmeye devam ediyor.
Malatya'nın Akçadağ ilçesi Yağmurlu mahallesinden dünyaya gelen üç kardeşten biri olan Plastik&Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Aydın mesleğindeki başarılı yükselişiyle dikkat çekmeye devam ediyor.
Mehmet ve Fatma çiftinin üç çocuğundan biri olarak Akçadağ ilçesinin Yağmurlu mahallesinde dünyaya gelen Op.Dr Bilgehan Aydın, meslekteki başarısıyla tıp dünyasında adından söz ettiriyor. Kendisi gibi doktor olan kardeşleri Uzman Dr. Özgür Aydın ve Doç.Dr. Zeyneo Aydın ile birlikte memur bir anne babanın çocukları olan doktor kardeşlerden Op.Dr Bilgehan Aydın, çalışmalarıyla kardeşleriyle birlikte çevresinde başarılarıyla anılıyorlar. Memur anne ve babanın meslekleri icabı memleketin bir çok yerinde öğrenim hayatlarını sürdürmek zorunda kalan kardeşler üniversite hayatlarını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde tamamladıktan sonra mesleklerini başarıyla sürdürüyorlar. Mesleki hayatlarının yanı sıra doğdukları ve büyüdükleri yer olan Yağmurlu Mahallesini her fırsatta ziyaret eden kardeşler, birçok öğrenciye de burs imkanı sağlıyorlar. Plastik&Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Aydın, geldikleri yeri unutmadıklarını belirterek, imkanları dahilinde çevrelerine yardım ettiklerini belirtti. Aydın, "Memur olan anne ve babamızın görevleri nedeniyle memleketimizden ayrılmak zorunda kaldık. Ben ve kardeşlerim eğitim hayatımıza farklı şehirlerde devam ederek üniversiteyi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nde okuduk. Kardeşlerimle birlikte mesleki hayatımızda çalışarak bir yerlere geldik. Şükürler olsun şimdiye kadar haram lokma yemeden kendi emeklerimizle herşeyimizi edindik. Biz ailemizden çalışmayı, dürüst ve ahlaklı olmayı öğrendik. Bunuda hayatımızın her alanında icra ediyoruz. Belki söylememiz çok doğru değil ama başkalarına da örnek olması için belirtmekte fayda görüyorum. Şuanda burs imkanı sagladigimiz bir çok öğrenci kardeşimiz var. Bunun yanı sıra yardımcı olduğumuz ailelerimiz var. İnşallah çalıştıkça, kazandıkça yaptığımız bu yardımlara devam edeceğiz. Biz kerpiç evde dünyaya gelmiş üç kardeş olarak azimle, dürüstlükle, çalışarak bir yerlere geldik. İnşallah birilerine de örnek oluruz. Mesleki olarakta hem ben hemde kardeşlerim önemli çalışmalar yaptık. Ülkemize faydalı, insanlığa faydalı olacak çalışmalara imza attık. Mesleğimiz açısından Malatya'da neler yapabiliriz diye düşündük ve ilk bayilik merkezini Malatya'da açmaya karar verdik. Bununda gururunu yaşıyoruz. İnşallah başarılı çalışmalarımızın devamı gelecek" dedi.
Malatya, 13 Ocak 2021 23:29
Yorumlar (0)
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
Alman ATLAS İş Makinaları’nda Yeniden Yapılandırma Süreci.
HANBEYOĞLU CADDESİ’NDE KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM DÖNEMİ.
Şehit Aytaç Altınörs Anısına Basketbol Şöleni Başladı.
Akçadağ Devlet Hastanesi Ek Binası Nerede? Vatandaş İsyanda.
Uzman Doktor Uyarıyor: 'Dizimde Sıvı Bitmiş' İfadesi Doğru Değil...
Battalgazi Tarihine Sahip Çıkıyor, Geleceğe Güçlü Adım Atıyor.
Battalgazi’de Silahlı Saldırı: Husumet Kanlı Bitti.
Doğalgaz Baca Sistemlerindeki Görünmeyen Riskler Yapı Güvenliğini Tehdit Ediyor.
Yeşilyurt’ta Yol Mesaisi Sürüyor: Topsöğüt’e Konforlu Ulaşım.
Koşuya Hazır mısınız Uluslararası Malatya Aslantepe Yarı Maratonu İçin Yarış Açık.
Büyükşehir Belediyesi Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor.
Gözene’de Kurulan Sofra, Kardeşliğin ve Vefanın Simgesi Oldu.
Doğaya Sahip Çıkmak, Geleceğe Sahip Çıkmaktır.
Kültür, Birlik ve Gelenek: Sarıçiçek Yayla Festivali Başlıyor.
Hayat Boyu Öğrenme, Güçlü Toplumun Temelidir.
Festival Paylaşımında Büyük Dikkatsizlik! Malatya’nın İki Büyük Kurumu Karıştırıldı.
44 Malatyalılar Birliği’nde Bayram Coşkusu.
Ayrılığın Değil, Kardeşliğin Zamanı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Yakalama: Firari Şahıs Kıskıvrak Yakalandı.
Ali Kazgan: “Bayramlar Kardeşliğin En Güzel Vesilesidir.
Erdal Üstün’den Bayram Mesajı: “Sevgi ve Hoşgörü Kazansın.
Yarım Kalan Hayatlar, Tükenen Umutlar: Başkavak 3,5 Yıldır Bekliyor.
AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Coşkusu
Halkla İç İçe Siyasetin Temsilcisi Murat Gümüş, Malatya’da Gönüllerde Yer Ediniyor.
Kurban Bayramı Bayramlaşmasında Yoğun Katılım.
Vali Seddar Yavuz’dan Bayramda Gönül Köprüsü.
USKD’den Su, Tarım ve Çevre İçin Ortak Gelecek Vurgusu.
Vali Seddar Yavuz, İstanbul’un Fethi’nin 573. Yılını Kutladı.
