Keskin Biz Haksızlığa Karşı Susmayacağız
Gündem, 06 Nisan 2021 04:23Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret eden Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı ve İzzetiye Mahallesi Muhtarı Aladdin Aktaş,
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret eden Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı ve İzzetiye Mahallesi Muhtarı Aladdin Aktaş, beraberindeki yönetim kurulu üyesi mahalle muhtarları, Sultansuyu Harasına sahip çıkışından dolayı teşekkür ettiler.
-“ Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır, dinimizde bu var”
Ziyaret için teşekkür eden Keskin, “Muhtarlarımıza duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız memleketin gözü ve kulağıdır. Sultansuyu Harasının içerisine ufak ufak girdiler, kiralama diyorlar. Buraya bütün Malatya’nın sahip çıkması lazım. Özellikle Akçadağ bölgesinin daha fazla sahip çıkması gerekiyor. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır, dinimizde bu var. Bizde haksızlığa karşı susmayacağız.” dedi.
-“ Bu devletin 300 bin TL’ye ihtiyacı yoktur”
Ankara’da aynı zamanda TİGEM’inde eski genel müdürü olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile görüştüğünü aktaran Keskin, “Sultansuyu bugüne kadar zarar etmemişte bugün mü zarar etti. Haydi diyelim zarar etti diyelim, bu devletin 300 bin TL’ye ihtiyacı mı var? Biraz düşünmek lazım. 300 bin TL, bir tayın fiyatı değil. Bu devletin 300 bin TL’ye ihtiyacı yoktur. Eğer 300 bin TL’ye ihtiyacınız varsa bu devlet bitmiştir o zaman. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletlere 5 milyar dolar yardım ediyor, bütün gariban ülkelere yardım ediyor.”
-“ Sosyal devlette engelli çocukların tedavi edilmesinden zarardan söz edilir mi, ayıptır”
Bana dendi ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın Sultansuyu’ndaki ihaleden haberi var’, Bende dedim ki, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ihaleden haberi yoktur dur.’ dedim. Sayın Emine Erdoğan hanımefendinin de haberi yoktur dur.’ Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, Ocak 2015’te Malatya’ya geldiklerinde Hipoterapi Merkezini ziyaret etmiş ve bu projeyi desteklemişti. Down sendromlu ve engelli çocukları atlarla rehabilite eden bu merkezin ihaleye verildiğinden Sayın Emine Erdoğan hanımefendini haberi olsaydı kesinlikle buraya müdahale ederdi. Sayın Emine Erdoğan hanımefendi, buraya daha fazla destek verirdi. Sosyal devlette engelli çocukların tedavi edilmesinden zarardan söz edilir mi, ayıptır. Oradaki bürokratların çocukları engelli olsaydı böyle bir girişimde bulunmazlardı, çünkü engelli ailelerinin ne çektiklerini bilmiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın sosyal devlet anlayışına yüzde 100 ters bir anlayış var Sultansuyu’nda. Dünyada böyle merkezlerin kurulmasına çalışılıyor, Sultansuyu’ndaki bürokratların tuzu kuru olduğu için işten kaçıyor.”
-“ Kimse siyasi rant elde etmiyor. Rant eden varsa orayı alanlar elde ediyor.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sadece STKve muhtarlarla ziyaret edilerek Malatya meselelerinin anlatılması için randevu talebinde bulunduklarını aktaran Keskin şöyle konuştu; “Yarın Allah’a hesap vereceğiz. Devletimize ve milletimize hesap veriyoruz, ama yarın en büyük hesabı Allah’a vereceğiz. Oldu-bittiye gelmesin. Milletvekillerimize çağrıda bulundum; ‘Hepiniz bir araya gelin, bir açıklama yapın ve milleti rahatlatın.’ Ben milletvekillerini karalamadım, ‘haberiniz var’ dedim, ‘yok, haberimiz yoktur’ dediler. O zaman çıkın milleti ikna edin, aydınlatın. Çıkıp da ‘Burada siyasi rant elde ediyorlar’ diyor. Kimse siyasi rant elde etmiyor. Rant eden varsa orayı alanlar elde ediyor. Bir milletvekilinin söylemeyeceği sözleri konuşuyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a da sesleniyorum, ‘Sizin buralara sahip çıkması lazım.’ Ondan da ses yok. Akçadağ Belediyesinden hiç ses yoktur. Muhtarlarımız sağ olsunlar yanımızda, STK’lar arasında da sadece biz varız. Muhtarlarımız memleketimize sahip çıkıyor. Allah razı olsun.”
Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Aladdin Aktaş, “Teşekkür etmek için geldik. Her ne kadar esnaf ve sanatkarın sorunlarını dile getirseniz de, Malatya’nın meselelerine de sahip çıkıyor ve gündeme getiriyorsunuz” dedi.
Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Aladdin Aktaş, Keskin’e teşekkür plaketi takdim etti.
Gündem, 06 Nisan 2021 04:23
Yorumlar (0)
“Doğru Fermentasyon Sağlık Getirir” Uzmandan Doğal Probiyotik Önerileri
Hazır Beton Endeksi Aralık Ayı Raporu Açıklandı!
Göz Hastalıkları Uzmanı Bilgi Verdi: KERATOKONUSA ÇAPRAZ BAĞLAMA TEDAVİSİ
Pirinç ile Yapabileceğiniz 3 Yaratıcı Tarif
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
Başkan Er’den Vurgu: “Sosyal ve Kültürel Hayat Şehri Ayağa Kaldırır”
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında
U.S. Polo Assn., St. Moritz’in Resmi Forma ve Giyim Sponsoru Oldu
Keskin’ten Net Mesaj: “Sadece Esnaf ve Malatya Halkına Güveniyoruz”
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
Kale’de Altyapıya Güçlü Dokunuş: MASKİ’den 81,9 Milyon TL
Depremin Ardından Güçlü Adımlar: Su Altyapısı Yenileniyor
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Düzenlenecek
Soğuk Günlerde Sıcak Buluşma: Yeşilyurt’ta El Sanatları Kursları
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim Kurumlarında 1 Gün Ara
Mesut İnce, Minibüsçüler Odası Başkanlığı Seçimini Açık Farkla Kazandı
Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin, 1 Oy Farkla Güven Tazeledi
10 Ocak’ta Basına Vefa: Ali Karakuş’tan Ziyaret
Ev Alırken, Zemine de Dikkat Edilmeli...
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok: Sokak Satıcısına Darbe
Gelecek Partisi İl Başkanı Bedri Aslan’dan Basına Anlamlı Ziyaret
Gazeteciler Günü’nde Sadece Kutlama Değil, Çözüm Odaklı Ziyaret
ŞEVKET KESKİN GÜVEN TAZELEDİ
Yeşilyurtspor’da Yeni Dönem: Güçlü Yapılanma, Büyük Hedefler
Karla Mücadele Seferberliği: 107 Mahallede 2 Bin 475 Kilometre Yol Ulaşıma Açıldı
Vali Seddar Yavuz’un 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı
Narkotik Ekiplerinden Sokak Satıcılarına Darbe: Çok Sayıda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Göçmen: Basın Özgürlüğü Olmadan Demokrasi Olmaz
İŞ İNSANI MUSTAFA KILIÇ’TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Ali Aslan: “Basın Özgürlüğü Demokrasinin Vazgeçilmezidir.
İZDO, 3'üncü Yaş Üniversitesi Öğrencilerini Bilgilendirdi
Kış Depresyonuna Dikkat: Uzmanlardan Mevsimsel Duygu Durumu Bozukluğu Uyarısı
Vali Seddar Yavuz Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
MAGİNDER Başkanı Karademir’den Yangın Bölgesine Ziyaret
Milletvekili Ölmeztoprak’tan Malatya’da Güvenlik Vurgusu: “Huzurun Teminatı Sizlersiniz”
Fuzuli Caddesi’nde Sahada İnceleme: Başkan Er’den “Dirençli Malatya” Vurgusu
Merkez ve İlçelerde Muhtarlık Tartışması: Hizmet mi, Gösteri mi?
