BAŞKAN GEÇİT’İN TAZİYE EVİ PROJESİNE, MİLLETVEKİLİ AĞBABA’DAN TAM DESTEK!
Gündem, 10 Mart 2025 13:32
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı makamında kabul etti. Başkan Geçit, Yeşilyurt İlçesinde hayata geçirilecek olan ‘Taziye Evi’ projesine destek verecek olan Milletvekili Ağbaba’ya teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve parti yöneticileriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’i makamında ziyaret ederek, yeni dönem yatırımları ile geleceğe dönük projeler hakkında istişarelerde bulundu.
Başkan Geçit’in hizmet enerjisinin yüksek olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ağbaba, ilçedeki çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Toplantının ardından Başkan Geçit’in Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerinde hayata geçirilmeyi planlandığı ‘Taziye Evi’ projesine Milletvekili Ağbaba’da en az 4 adet taziye evinin yapımı ile destek vereceğini açıkladı.
Başkan Geçit: “Sorunlarımızı Çözüme Kavuşturacağız”
Projeyi Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerine hayırseverlerinde destekleriyle kazandıracaklarını ifade eden Başkan Geçit, “Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya ve beraberindeki heyete bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Yakınlarını kaybeden hemşehrilerimizin misafirlerini temiz, düzenli ve güzel ortamlarda ağırlamaları için ilçemizde taziye evleri projesini hayata geçirmeyi ve yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Hayırseverlerimizin de destekleriyle farklı bölgelere taziye evleri kazandırarak bu soruna kökten çözüm getireceğiz. Milletvekilimiz Veli Ağbaba’da bu konuda öncü oldu. El birliğiyle, dayanışma içerisinde hareket ederek ilçemizin sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağız ve yaşam seviyesini yükselteceğiz. ” diye konuştu.
Milletvekili Ağbaba: “İş Adamları Ve Hayırseverlere Sesleniyorum”
‘Taziye Evi’ projelerinin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak önemli yatırımlar arasında yer aldığının altını çizen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Birçok şehirde taziye evi geleneği olmasına rağmen bizde bu durum biraz zayıf. Yakın zamanda Başkanımız İlhan Geçit annesini, bende babamı kaybettim. Cenazeye gelenler taziye evi neden yok diye sordular, bizde yapalım dedik. Belediye Başkanımız yer tahsisi yapacak, bizde babamızın hayrına taziye evleri yapacağız. Güzel bir proje hazırlandı, şehrimize ve yapılacak mahalleye yakışacak güzel bir taziye evi yapacağız. İşadamlarımıza ve hayırseverlere de çağrım; herkes kendi mahallesine veya tahsis edilecek bir alana taziye evi yapsın. Her şeyi belediyeden beklememek lazım, taşın altına eli koymak gerekiyor. Yapacağımız taziye evimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba arasında Yeşilyurt İlçesine kazandırılacak olan Taziye Evi’nin protokolü imzalandı.
Gündem, 10 Mart 2025 13:32
Yorumlar (0)
Vali Yavuz: “Kadınlarımız Toplumun En Değerli Gücüdür
Malatya’da Ayrıştırma Tesisi İçin Önemli Adım: Başkan Er Fransız Heyetle Sahada
Başkan Er’den Malatya’nın Geleceğine Yönelik Büyük Yatırım Girişimi
Yavuz Selim Mahallesi’nde Sorunlar Masada: Başkan Geçit’ten Kalıcı Çözüm Sözü
Yeşilyurt’ta Bıçaklı Kavga: 6 Kişi Gözaltında
Ramazan Yardımlarında Fotoğraf Tartışması: Ağbaba Sahada, Diğer Vekiller Nerede?
Kuluncak’ta Ramazan Kültürü Okullarda Anlatılıyor
Bakanlık harekete geçti: ‘İyileştiren Hastane’ tedavi süresini kısaltıyor
Ramazan’ın Bereketi Battalgazi’de Yetim Çocuklarla Paylaşıldı
Kayısı Üreticilerine Uyarı: İlkbahar İlaçlama Dönemi Başladı
Topsöğüt’te Taziye Evi İçin İlk Adım Atıldı
Toplum Destekli Polislikten Öğrencilere ve Vatandaşlara Bilgilendirme Çalışması
Battalgazi’de Tek Taraflı Trafik Kazası: Bir Kişi Yaralandı
Malatya’da İftar Sofraları Gösteri Alanına mı Döndü?
Yeniden Refah Partisi Malatya’da Ramazan Sofrasında Kritik Mesajlar Verdi
Malatya’da “Üst Düzey” Tartışması: Alkışı Kendi Çalanlar Sahneye Çıkmış!
Spor Köyü Atletizm Pisti İnşaatına Başlandı “MALATYA’NIN KALBİ BURADA ATACAK”
Uyuşturucuya Karşı Sıfır Tolerans: Gençlerimiz Güvende
Battalgazi’de Derme Deresi Parkı Temizlenip Yıkandı
Zorlaşan Hayatlar: Etiket Büyüyor, Sofra Küçülüyor
Vali Seddar Yavuz’un Dünya Yetimler Günü Mesajı
Malatya Attarlar Odası Başkanı Orhan: "KOSGEB Kredileri 2 Yıl Ertelenmeli"
Malatya 4,3’lük Depremle Sarsıldı: Kentte Kısa Süreli Panik
Vali Yavuz, Yeşilay Haftası’nda Toplumsal Dayanışmaya Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Ramazan Bereketi Etkinliklerine Yoğun İlgi
Battalgazi’de Ulaşım Seferberliği: Mahalle Yolları Yenileniyor
Malatya’da Sokak Satıcılarına Darbe: 8 Tutuklama
Akçadağ’da Siyasetin Nabzı: Gönültaş’ın Belediye ile Yakınlığı Ne Anlama Geliyor?
Malatya’da Huzur 44 Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
Engel Tanımayan Zafer: Ampute Takımı Çeyrek Finalde
TEKNOKENT KONTEYNER KENTTE YANGIN PANİĞİ
Hobi Olarak Başlayan Serüven 48 Yıllık Çınara Dönüştü.
Yeşilyurtspor Alt Yapısı Meyve Vermeye Başladı: U14’ten Elazığ’da Kritik Zafer
BAL Ligi’nde Hedef Büyüyor, Yolculuk Sürüyor
Başhekim Gönültaş ile Malatya’da Sağlıkta Güven ve Kalite Yükseliyor
Şehit Behçet Oktay Dualarla Yâd Edildi
Başkan Sadıkoğlu, Ekonomik Beklentileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı’na Aktardı
Battalgazi’de 28 Şubat’a Tanıklık Eden Kareler Vatandaşlarla Buluştu
PROF. DR. AHMET KARACALAR UYARDI: GÖZDEN KAÇAN TEHLİKELİ YAĞ! - ENSE HÖRGÜCÜ
