Başkan Güder, Sağlıklı Bir Yaşam İçin Gençlerle Pedal Çevirdi
Gündem, 05 Haziran 2021 06:443 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel olarak organize edilen ‘Sağlıklı Bir Yaşam İçin Gelin Hep Birlikte Pedal Çevirelim’ etkinliğine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerle birlikte pedal çevirdi.
3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel olarak organize edilen ‘Sağlıklı Bir Yaşam İçin Gelin Hep Birlikte Pedal Çevirelim’ etkinliğine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerle birlikte pedal çevirdi.
3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nde farkındalık oluşturmak için AK Parti Battalgazi Gençlik Kollarının organizasyonunda Battalgazi Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle Battalgazi’de bisiklet etkinliği düzenlendi. Orduzu Turgut Özal Tabiat Parkı’nda düzenlenen ve birçok gencin katılım sağladığı etkinliğe Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de katılarak, gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Kaskını takarak gençlerle birlikte pedal çeviren Başkan Güder, insanların bisikleti bir ulaşım aracı olarak kullanması gerektiğini ifade etti. Renkli görüntülerin yer aldığı Bisiklet Şenliği’nde, başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar pedal çeviren gençlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
ERDEM: “BATTALGAZİ’DE GÜZEL BİR ETKİNLİĞE İMZA ATILDI”
3 Haziran Dünya Bisiklet Gününde Battalgazi’de farkındalık oluşturacak bir etkinliğe imza atıldığını ifade eden AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem, “3 Haziran Bisiklet Günü etkinliğini çerçevesinde Orduzu Tabiat Parkında toplandık ve pedal çeviriyoruz. Hem sağlık açısından hem de genç kardeşlerimizin birbirini tanıması ve kaynaşması açısından güzel bir etkinlik oldu. Bu programın düzenlenmesinde bize destek olan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanımız Basri Kahveci başta olmak üzere Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve etkinliğe katılan tüm genç arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
BAŞKAN GÜDER: “MALATYA’DA BİSİKLET YOLLARINI ARTTIRACAĞIZ”
Bisiklet sporunun Malatya’da yayılmasının ümit ettiklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı, Battalgazi Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa güzel bir etkinlik düzenlediler. Malatya’mız güzel mesire alanı olan Orduzu’da temiz çevre oluşturma adına ve sağlıklı bir birey için böyle bir etkinliği düzenlemiş olduk. Amacımız insanların özellikle egzozlardan çıkan zararlı gazların dünyaya salınmasını azaltmak. İnsanları spor yaparak sağlıklı bir yaşamı oluşturma adına böyle bir farkındalık oluşturduk. Spor yapmak elbette çok güzel ama bisiklet sürmek ayrı bir güzel. Bisiklet çocukluktan itibaren hayatımın bir parçası. Yaptığımız etkinlikle beraber bisikletle bir seyahat gerçekleştirdik. Bununla beraber bir farkındalık oluşsun, bir bilinç oluşsun istiyoruz. Bisiklet sporunun yayılmasını ümit ediyoruz. Birkaç etkinlik ile bisiklete ilgiyi öne çıkaramayız. Daha fazla etkinlikler düzenlemeliyiz. Battalgazi Belediyesi olarak şehir içerisinde insanların ulaşımlarını bisikletle sağlamaları için bisiklet yollarını artıracağız. Çevremizi ne kadar temiz tutarsak sağlığımızı o denli korumuş ve güvence altına almış oluruz” dedi.
Gündem, 05 Haziran 2021 06:44
Yorumlar (0)
Malatya’da İftar Sofraları Gösteri Alanına mı Döndü?
Yeniden Refah Partisi Malatya’da Ramazan Sofrasında Kritik Mesajlar Verdi
Malatya’da “Üst Düzey” Tartışması: Alkışı Kendi Çalanlar Sahneye Çıkmış!
Spor Köyü Atletizm Pisti İnşaatına Başlandı “MALATYA’NIN KALBİ BURADA ATACAK”
Uyuşturucuya Karşı Sıfır Tolerans: Gençlerimiz Güvende
Battalgazi’de Derme Deresi Parkı Temizlenip Yıkandı
Zorlaşan Hayatlar: Etiket Büyüyor, Sofra Küçülüyor
Vali Seddar Yavuz’un Dünya Yetimler Günü Mesajı
Malatya Attarlar Odası Başkanı Orhan: "KOSGEB Kredileri 2 Yıl Ertelenmeli"
Malatya 4,3’lük Depremle Sarsıldı: Kentte Kısa Süreli Panik
Vali Yavuz, Yeşilay Haftası’nda Toplumsal Dayanışmaya Dikkat Çekti
Yeşilyurt’ta Ramazan Bereketi Etkinliklerine Yoğun İlgi
Battalgazi’de Ulaşım Seferberliği: Mahalle Yolları Yenileniyor
Malatya’da Sokak Satıcılarına Darbe: 8 Tutuklama
Akçadağ’da Siyasetin Nabzı: Gönültaş’ın Belediye ile Yakınlığı Ne Anlama Geliyor?
Malatya’da Huzur 44 Uygulaması: 13 İlçede Eş Zamanlı Denetim
Engel Tanımayan Zafer: Ampute Takımı Çeyrek Finalde
TEKNOKENT KONTEYNER KENTTE YANGIN PANİĞİ
Hobi Olarak Başlayan Serüven 48 Yıllık Çınara Dönüştü.
Yeşilyurtspor Alt Yapısı Meyve Vermeye Başladı: U14’ten Elazığ’da Kritik Zafer
BAL Ligi’nde Hedef Büyüyor, Yolculuk Sürüyor
Başhekim Gönültaş ile Malatya’da Sağlıkta Güven ve Kalite Yükseliyor
Şehit Behçet Oktay Dualarla Yâd Edildi
Başkan Sadıkoğlu, Ekonomik Beklentileri Cumhurbaşkanı Yardımcısı’na Aktardı
Battalgazi’de 28 Şubat’a Tanıklık Eden Kareler Vatandaşlarla Buluştu
PROF. DR. AHMET KARACALAR UYARDI: GÖZDEN KAÇAN TEHLİKELİ YAĞ! - ENSE HÖRGÜCÜ
İftar Sofrasında Birlik ve Dayanışma Mesajı Başkan Geçit’ten
İl Başkanı Bakan: “28 Şubat’ı Unutmadık, Unutturmayacağız
Malatya Kayısının Geleceği Masada: Stratejik Rapor Risk ve Fırsatları
Sarıcıoğlu Mahallesi’nde TOKİ Şantiyesinde Yangın: İşçi Konteynerleri Alevlere Teslim Oldu
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’tan Başkan Er’e Destek Mesajı
Başkan Kılıç’tan 28 Şubat Mesajı: “Millet İradesine Vurulmuş Bir Darbedir
Malatyalı Kadınlar Ankara’da Tek Yürek Oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Desteğiyle İlçelere Spor Hamlesi: Pütürge’ye Ekipman Teslimi
Hazır Beton Endeksi Ocak Ayı Raporu Açıklandı!
Başkan Geçit: “Vatandaşımız İçin Sahadayız
Hareketsiz Yaşam Alarm Veriyor: Uzmanlardan Ofis ve Ev Çalışanlarına Kritik Uyarılar
BAŞKAN TAŞKIN’DAN KAR MESAİSİNE GECE DENETİMİ
MALATYA’DA OKUL SPORLARI SATRANÇ İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU
