Başkan Taşkın Selçuklu Mahallesi ve Çevreyolu Esnafıyla Buluştu
Gündem, 21 Mayıs 2025 23:27
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Selçuklu Mahallesi ve Çevreyolu üzerindeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi sohbetlerin yaşandığı ziyaretlerde Başkan Taşkın, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek notlar aldı.
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelen, sorun ve sıkıntıları dinleyerek ilçe halkına dokunan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Selçuklu Mahallesi ve Çevreyolu üzerindeki esnafı ziyaret ederek alışveriş yapan ilçe halkıyla sohbet etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri ve esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Taşkın, yerel yönetim olarak her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı. Başkan Taşkın, “Battalgazi’mizi birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” mesajı verdi.
Başkan Taşkın: “Çalışmalar Hızlı İlerliyor”
Esnaflardan gelen sorulara da cevap veren Başkan Taşkın, çarşı merkezinin kısa sürede teslimlerin başlayacağını kaydetti. Başkan Taşkın, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Malatya ziyareti sırasında Şire Pazarı, Bakırcılar Çarşısı civarındaki iş yerlerinin bir kısmının Temmuz ayı itibariyle teslim edileceğini ifade etmişti. Çalışmalara baktığımızda hızlı bir çalışma gerçekleştiriliyor. İnşallah da belirtilen tarihte teslimler başlayacaktır. İlk etap teslimlerinin başlamasıyla Malatya çarşısı hareketli günlerine geri dönecektir. Hak sahiplerinin yeni yerlerine de taşınmasıyla artık Malatya cadde sokakları da normale dönecektir. Hükümetimiz 11 ilde olduğu gibi Malatya’nın da tam anlamıyla yaraların sarılması için çalışmaları yürütüyor. Bizler de yerel de bu çalışmalara destek oluyoruz. Hükümetimizin de söz verdiği gibi 2025 yılı içerisinde tüm hak sahiplerinin yeni yuvalarına, yeni iş yerlerine kavuşturmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” dedi.
“İlçemizi Hep Birlikte Güzelleştireceğiz”
Belediye olarak ilçe halkına dokunan çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Taşkın, “ilçemiz sınırları içerisinde kırsal demiyor, uzak yakın dinlemiyor her noktaya yatırımlar yapıyoruz. Asfalt serimi, alt yapı, kaldırım ve yol açma gibi belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yeni yatırımlar da hayata geçiriyoruz. En büyük ihtiyaçlarımızdan biri olan taziye evleri ve semt konakları yapıyoruz. Kısa sürede birçok mahallemizde bunu hayata geçireceğiz. Bazıları tamamlanma aşamasına geldi. Her kesimi düşünüyoruz ve buna göre çalışmalar yapıyoruz. Kadın Yaşam Merkezi de yine önemsediğimiz projelerdendi ve merkezim hizmete açıldı. Kadınlarımız için güzel bir sosyal alan oldu. Çalışmalarımızı ihtiyaç doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Esnafımızı, vatandaşımızı da ziyaret ederek ihtiyaçları not alıyoruz. Talepler kadar öneriler de bizim için önemli. Biz ilçemizi hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Gündem, 21 Mayıs 2025 23:27
Yorumlar (0)
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
Alman ATLAS İş Makinaları’nda Yeniden Yapılandırma Süreci.
HANBEYOĞLU CADDESİ’NDE KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM DÖNEMİ.
Şehit Aytaç Altınörs Anısına Basketbol Şöleni Başladı.
Akçadağ Devlet Hastanesi Ek Binası Nerede? Vatandaş İsyanda.
Uzman Doktor Uyarıyor: 'Dizimde Sıvı Bitmiş' İfadesi Doğru Değil...
Battalgazi Tarihine Sahip Çıkıyor, Geleceğe Güçlü Adım Atıyor.
Battalgazi’de Silahlı Saldırı: Husumet Kanlı Bitti.
Doğalgaz Baca Sistemlerindeki Görünmeyen Riskler Yapı Güvenliğini Tehdit Ediyor.
Yeşilyurt’ta Yol Mesaisi Sürüyor: Topsöğüt’e Konforlu Ulaşım.
Koşuya Hazır mısınız Uluslararası Malatya Aslantepe Yarı Maratonu İçin Yarış Açık.
Büyükşehir Belediyesi Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor.
Gözene’de Kurulan Sofra, Kardeşliğin ve Vefanın Simgesi Oldu.
Doğaya Sahip Çıkmak, Geleceğe Sahip Çıkmaktır.
Kültür, Birlik ve Gelenek: Sarıçiçek Yayla Festivali Başlıyor.
Hayat Boyu Öğrenme, Güçlü Toplumun Temelidir.
Festival Paylaşımında Büyük Dikkatsizlik! Malatya’nın İki Büyük Kurumu Karıştırıldı.
44 Malatyalılar Birliği’nde Bayram Coşkusu.
Ayrılığın Değil, Kardeşliğin Zamanı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Yakalama: Firari Şahıs Kıskıvrak Yakalandı.
Ali Kazgan: “Bayramlar Kardeşliğin En Güzel Vesilesidir.
Erdal Üstün’den Bayram Mesajı: “Sevgi ve Hoşgörü Kazansın.
Yarım Kalan Hayatlar, Tükenen Umutlar: Başkavak 3,5 Yıldır Bekliyor.
AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Coşkusu
Halkla İç İçe Siyasetin Temsilcisi Murat Gümüş, Malatya’da Gönüllerde Yer Ediniyor.
Kurban Bayramı Bayramlaşmasında Yoğun Katılım.
Vali Seddar Yavuz’dan Bayramda Gönül Köprüsü.
USKD’den Su, Tarım ve Çevre İçin Ortak Gelecek Vurgusu.
Vali Seddar Yavuz, İstanbul’un Fethi’nin 573. Yılını Kutladı.
