Türk Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Tevfik Gören’den 10 Ocak’ta Anlamlı Ziyaret
Gündem, 17 Ocak 2026 00:48
Türk Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Tevfik Gören, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın emekçilerini ziyaret ederek hem bu özel günü kutladı hem de yürütülen çalışmalar ile hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Gören, basının toplum üzerindeki etkisine ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki hayati rolüne dikkat çekti. Gazetecilerin zor şartlar altında, büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yaptığını vurgulayan Gören, “Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Sizler, halkın gözü, kulağı ve sesi olarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında Türk Kızılay Yeşilyurt Şubesi’nin ilçede yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri, afet ve acil durum çalışmaları, kan bağışı kampanyaları ve dezavantajlı gruplara yönelik projeler hakkında detaylı bir sunum yapan Başkan Gören, Kızılay’ın yalnızca kriz anlarında değil, yılın her döneminde vatandaşların yanında olduğunu belirtti. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan desteklerin artarak devam ettiğini ifade eden Gören, gençler ve gönüllülerle birlikte daha güçlü bir Kızılay hedeflediklerini dile getirdi.
Yeni döneme ilişkin projeler hakkında da bilgi veren Gören, Yeşilyurt’ta sosyal dayanışmayı güçlendirecek, gönüllülük bilincini artıracak ve toplumsal farkındalık oluşturacak çalışmalar üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi. Eğitimden sağlığa, afete hazırlıktan sosyal destek projelerine kadar geniş bir yelpazede planlanan projelerin, kamuoyu desteği ve yerel basının katkısıyla daha güçlü bir şekilde hayata geçirileceğini vurguladı.
Basın mensupları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay’ın ilçede yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve toplumsal fayda sağlayan her projenin kamuoyuna duyurulması noktasında üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceklerini ifade ettiler.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi dileklerin ardından sona ererken, Türk Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Tevfik Gören’in bu anlamlı günde gerçekleştirdiği ziyaret, basın camiasında takdirle karşılandı.
Dilek Kiraz

Gündem, 17 Ocak 2026 00:48
Yorumlar (0)
MALATYA GÜCÜ FK’DAN PLAY-OFF’A FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ.
Malatya-Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza.
BATTALGAZİ’DE “KONFERANS” DEĞİL “KONFERANAS” SKANDALI.
AKÇADAĞ’DA FABRİKA KRİZİ: YILLARCA NEDEN SESSİZ KALINDI?
Kuyuönü’nde Yağmur Çilesi: Vatandaşlar İsyanda.
Tarih, Spor ve Kültür Aynı Parkurda Buluşuyor.
SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE EV YANGINI: MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.
BAŞKAN HASAN ULUTAŞ: ‘ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
BATTALGAZİ’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI.
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftarını Sevindiren Yarı Final Zaferi.
Emre Gönültaş Talihsiz Kaza Sonrası Hastaneye Kaldırıldı.
İş Yaşamının Başarılı Kadınları Bu Kez Sanat İçin Sahnedeydi.
Vücut Yağı Düşman Değil: Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hayati Görevler Üstleniyor.
MAŞTİ’de Zehir Operasyonu: 28 Bin 630 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
ARSLANTEPE YARI MARATONU İÇİN MALATYA’DA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ.
5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Doğa İçin Ortak Çağrı.
Büyükşehir’den Vatandaşlara Güvenli ve Konforlu Yol Hizmeti.
Sorumluluklarının Farkında Olan, Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirmek İçin (1)
Başkan Sadıkoğlu: Üretim ve Ticaret İçin Finans Şart.
Yeşilyurt Belediyesi Taziye Evi Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor.
TCDD Güzergâhında İlaçlama Yapılacak: Bölge Halkına Önemli Uyarı.
Geleceğe Nefes Olan Festival Battalgazi’de Başlıyor.
Afrika’dan Geldi, Bağlamayla Anadolu Kültürünü Tanıdı.
KERNEK’TE NEFES KESEN KURTARMA: MAHSUR KALAN KEDİ 2 SAATTE KURTARILDI.
Malatya’da Bilgi, Emek ve Sanat Aynı Şenlikte Buluştu.
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
Alman ATLAS İş Makinaları’nda Yeniden Yapılandırma Süreci.
HANBEYOĞLU CADDESİ’NDE KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM DÖNEMİ.
Şehit Aytaç Altınörs Anısına Basketbol Şöleni Başladı.
