İzmirli iş insanı Nazım Torbaoğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Plaket...
Gündem, 19 Ocak 2026 22:02
Kurucuları arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM eski başkanı İsmail Kahraman’ın yer aldığı Birlik Vakfı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 40’ıncı kuruluş yıl dönümünü geniş katılımlı bir törenle kutladı.
Birlik Vakfı’nın 40’ıncı kuruluş yıl dönümü töreninde, vakfa sunduğu katkılar nedeniyle İzmirli iş insanı Nazım Torbaoğlu’na plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.
Devlet erkânı, sivil toplum temsilcileri ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı gecede; Birlik Vakfı’nın 40 yıllık eğitim, kültür ve sosyal dayanışma birikimi vurgulanırken, Torbaoğlu’nun vakıf çalışmalarına verdiği destek takdir topladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin de kurucuları arasında yer aldığı Birlik Vakfı'nın, eğitim ve kültür alanında 40 yıldır mühim bir misyonu başarıyla yerine getirdiğini belirterek, vakfın 50 ildeki 55 şubesi ile barınma ve burs desteklerine, bilim, kültür ve sanat faaliyetlerinden yabancı dil kurslarına uzanan bir yelpazeyle gençlerin elinden tuttuğunu ve rehberlik ettiğini vurguladı.
BÜYÜK GURUR YAŞADI
Aldığı ödülün kendisine çok büyük bir gurur yaşattığını vurgulayan Nazım Torbaoğlu, “Bugün, kurucuları arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İsmail Kahraman’ın bulunduğu Birlik Vakfı’nın 40’ıncı kuruluş yıl dönümünde, böylesine anlamlı bir takdirle onurlandırılmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duydum. Kırk yıl boyunca eğitimden kültüre, sosyal dayanışmadan insani değerlere kadar birçok alanda önemli hizmetlere imza atan Birlik Vakfı, Türkiye’nin sivil toplum hafızasında müstesna bir yere sahiptir. Bu köklü yapının çalışmalarına katkı sunabilmek benim için her zaman bir sorumluluk ve gönül meselesi olmuştur” ifadelerini kullandı.
NİCE 40 YILLARA
Birlik Vakfı’nın daha nice 40 yıllara ulaşmasını temenni ettiğini dile getiren Torbaoğlu şöyle devam etti: “Bu anlamlı plaketi, vakfa emeği geçen, taş üstüne taş koyan herkes adına aldığımı özellikle ifade etmek isterim. Plaketi takdim ederek bizleri onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor; Birlik Vakfı’nın aynı kararlılık ve vizyonla nice 40 yıllara ulaşmasını temenni ediyorum. Eğitime, toplumsal dayanışmaya ve ortak değerlerimize katkı sunmaya bundan sonra da aynı inanç ve sorumlulukla devam edeceğim”
Gündem, 19 Ocak 2026 22:02
Yorumlar (0)
MALATYA GÜCÜ FK’DAN PLAY-OFF’A FIRTINA GİBİ BAŞLANGIÇ.
Malatya-Elazığ Karayolunda Korkutan Kaza.
BATTALGAZİ’DE “KONFERANS” DEĞİL “KONFERANAS” SKANDALI.
AKÇADAĞ’DA FABRİKA KRİZİ: YILLARCA NEDEN SESSİZ KALINDI?
Kuyuönü’nde Yağmur Çilesi: Vatandaşlar İsyanda.
Tarih, Spor ve Kültür Aynı Parkurda Buluşuyor.
SELÇUKLU MAHALLESİ’NDE EV YANGINI: MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.
BAŞKAN HASAN ULUTAŞ: ‘ÜRETİCİNİN EMEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ.
BATTALGAZİ’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 YARALI.
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftarını Sevindiren Yarı Final Zaferi.
Emre Gönültaş Talihsiz Kaza Sonrası Hastaneye Kaldırıldı.
İş Yaşamının Başarılı Kadınları Bu Kez Sanat İçin Sahnedeydi.
Vücut Yağı Düşman Değil: Sağlıklı Bir Yaşam İçin Hayati Görevler Üstleniyor.
MAŞTİ’de Zehir Operasyonu: 28 Bin 630 Sentetik Hap Ele Geçirildi.
ARSLANTEPE YARI MARATONU İÇİN MALATYA’DA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ.
5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Doğa İçin Ortak Çağrı.
Büyükşehir’den Vatandaşlara Güvenli ve Konforlu Yol Hizmeti.
Sorumluluklarının Farkında Olan, Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirmek İçin (1)
Başkan Sadıkoğlu: Üretim ve Ticaret İçin Finans Şart.
Yeşilyurt Belediyesi Taziye Evi Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor.
TCDD Güzergâhında İlaçlama Yapılacak: Bölge Halkına Önemli Uyarı.
Geleceğe Nefes Olan Festival Battalgazi’de Başlıyor.
Afrika’dan Geldi, Bağlamayla Anadolu Kültürünü Tanıdı.
KERNEK’TE NEFES KESEN KURTARMA: MAHSUR KALAN KEDİ 2 SAATTE KURTARILDI.
Malatya’da Bilgi, Emek ve Sanat Aynı Şenlikte Buluştu.
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
Alman ATLAS İş Makinaları’nda Yeniden Yapılandırma Süreci.
HANBEYOĞLU CADDESİ’NDE KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM DÖNEMİ.
Şehit Aytaç Altınörs Anısına Basketbol Şöleni Başladı.
