Gökhan Gök’ten Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Tebrik Ziyareti
Gündem, 06 Mart 2026 06:31
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberindeki heyet, Malatya’da yapılan genel kurulların ardından göreve seçilen oda başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde hem yeni döneme ilişkin temenniler paylaşıldı hem de esnafın beklenti ve talepleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
İl Başkanı Gökhan Gök, ilk olarak Malatya Fırıncılar Odası’nın genel kurulunda üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Gök, kadim şehir Malatya’nın zor günlerden geçtiğini belirterek ahilik kültürünün temsilcisi olan esnafın şehir ekonomisi ve toplumsal dayanışma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
MHP heyeti daha sonra Malatya Elektrikçiler Odası Başkanlığına seçilen İbrahim Karabulut’u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gök, alın teriyle çalışan ve şehrin kalkınmasına katkı sunan esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Esnaf teşkilatlarımız milletimizin üretim damarını oluşturan en güçlü yapı taşlarından biridir. Malatya’nın her alanda daha güçlü yarınlara ulaşması için birlik ve dayanışma içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Heyet ayrıca Malatya Hazır Elbiseciler Odası Başkanlığına seçilen Aziz Keklik’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Gök, esnafın emeğini ve üretim azmini temsil eden bu görevin güçlü bir teşkilatlanma anlayışıyla Malatya ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti.
Ziyaret programı kapsamında Malatya Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil, Malatya Terziler ve Gömlekçiler Odası Başkanı Cumali Savaş ile Malatya Madeni Eşya Odası Başkanı İzzet Demirci ile de bir araya gelindi. Görüşmelerde Malatya esnafının beklentileri, talepleri ve şehrin geleceğine yönelik atılabilecek adımlar ele alındı. Gök, “Güçlü esnaf güçlü şehir demektir; güçlü şehir ise güçlü Türkiye’nin temelidir” ifadelerini kullandı.
MHP heyeti ayrıca Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Ramazan Toptaş’ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti. Esnafın helal kazanç, yerli ve milli duruşun en güçlü temsilcilerinden biri olduğunu belirten Gök, MHP’nin her zaman esnaf ve sanatkârın yanında olmaya devam edeceğini söyledi.
Ziyaretler kapsamında Malatya Zahireciler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Bülent Artun ile de bir araya gelindi. Gök, esnafın memleket ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu vurgulayarak Malatya’nın ticaretini ve bereketini büyütmek için birlikte çalışacaklarını ifade etti.
MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Malatya Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Murat Keskin’i de ziyaret ederek yeni dönemin esnaf camiası için hayırlı olmasını diledi. Ahilik geleneğinin Malatya ekonomisine ve toplumsal dayanışmaya katkı sunduğunu belirten Gök, üretimin ve emeğin temsilcisi olan esnafın güçlü olması için mücadelelerinin süreceğini kaydetti.
Program kapsamında Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Hasan Basri Orhan ile Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Nejdet Özyalın da ziyaret edildi. Gök, esnafın yerli üretimin ve emeğin en güçlü temsilcileri olduğunu belirterek sorunların çözümü noktasında her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
MHP heyeti son olarak Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce ve yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette, şehir ulaşımında önemli bir görev üstlenen minibüs ve servis esnafının sorunları ve beklentileri de ele alındı.
Gök, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede Malatya’nın üretken esnafıyla birlikte daha güçlü yarınlara yürümeye devam edeceğini belirterek, göreve seçilen tüm oda başkanlarına yeni dönemlerinde başarılar diledi.
Gündem, 06 Mart 2026 06:31
Yorumlar (0)
10 Kişinin Hayatını Kaybettiği Katliam Soruşturmasında Yeni Gelişme: Anne Malatya’da Tutuklandı.
Malatya Siyasetinde Anahtar Partisi Çıkmazı: Gürültü Var, İcraat Yok.
Battalgazi’de Yeni İmar Yolu ile Modern Ulaşım Adımı.
Yanlış Beslenme Beyni Yaşlandırıyor.
Akçadağ’da Kıraathane Kavgası: Silah ve Bıçaklar Konuştu, 2 Yaralı.
Akçadağ’da Kadın Kolları Tartışması: Siyasette Kadınlar Neden Görünmüyor?
Battalgazi Belediyespor’dan Taraftara Gurur Veren Sonuç.
Vali Yavuz: Malatya’nın Gurur Gününü Hep Birlikte Kutluyoruz.
Genç Yetenekler Malatya’da Bir Bir Ortaya Çıkıyor
Melekbaba Mahallesi’nde Ev Yangını: 3 Kişi Dumandan Etkilendi.
Ağbaba: Malatya’nın Tarihi Gurur Gününü Kutluyorum.
Malatya’da Yeniden Yapılanma ve Gönül Buluşmaları: Ölmeztoprak Sahada.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası Tamamlandı.
Büyükşehir’den Akçadağ’a Konforlu Ulaşım Hamlesi.
Arguvan’da Kurt Saldırısı: Yetiştiricinin Çadırına Giren Kurtlar 40’a Yakın Hayvanı Telef Etti.
Seçim Bitti, Hizmet Başladı: Basri Orhan Esnafla Buluştu.
Yeşilyurtspor Play-Off’ta! Malatya Temsilcisi Kilis Engelini Aştı.
Malatya Master Takımı Manavgat’ta Tarih Yazdı: Namağlup Şampiyonluk.
Play-Off’ta Kazanan Çıkmadı: Arapgirspor ile Hekimhan Girmana Berabere Kaldı.
Yavuz Selim Mahallesi’nde İki Araç Çarpıştı: 4 Kişi Yaralandı.
Fatih Erbakan’dan Akçadağ’a Takdir: Emre Gönültaş Öne Çıktı.
Zehir Tacirlerine Ağır Darbe: 7 Sokak Satıcısı Tutuklandı.
Yeşilyurt’ta NARKOALAN-2 Uygulaması: Park ve Mesire Alanlarında Sıkı Denetim.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Tarıma Dev Destek: 300 Bin Fide Üreticiyle Buluşacak.
Yeşilyurt’ta Şantiye Faciası: Genç İşçi Hayatını Kaybetti.
Okul Çevrelerinde Güvenlik Seferberliği: Denetimler Aralıksız Sürüyor.
Cemil Çiçek “Özallı Yıllar” Konferansında Tarihe Işık Tutan Konuşma Yaptı
Hazır Beton Endeksi Mart Ayı Raporu Açıklandı!
Malatya Turizmi Masaya Yatırıldı: Başkan Er’den Önemli Mesajlar
Deprem Vurdu, İhmal Yordu: Doğanşehir Çözüm Bekliyor.
Unvan Çok, Üretim Yok: Toplantıdan Toplantıya Koşanlar Malatya’nın Gerçeğini Görüyor mu?
Tarihe Kazınan İsim: Hamit Fendoğlu Unutulmadı.
Devletin Zirvesinden Malatya’ya Mesaj: Cemil Çiçek, Başkan Sami Er ile Buluştu.
Seddar Yavuz: “Turgut Özal’ı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.
Taziye Kültürüne Destek: Battalgazi’de Çalışmalar Sürüyor.
Ağbaba: “Özal’ın Mirası, Hamido’nun Hatırası Yaşıyor”
Bir Sohbet Hayat Kurtarabilir: Ailelere Dijital Uyarı
Malatya Merkezli DEAŞ Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında.
MAŞTİ Otogarı’nda Zehir Operasyonu: 21 Bin Hap Ele Geçirildi.
