Başkan Geçit: ‘Şevket Keskin İlkeleriyle Yoluna Devam Etti.
Ekonomi, 02 Nisan 2026 18:29
Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, esnaf odalarına gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile bir araya gelerek, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminin hayırlara vesile olmasını diledi.
Başkan İlhan Geçit, oda seçiminden dolayı Şevket Keskin’i tebrik ederek, “Malatya'mıza, esnaflarımıza, ülkemize inşallah bu seçimimiz hayırlı sonuçlar getirir. Bugüne kadar güzel hizmetler yaptınız Malatya'ya. Malatya'ya hizmet ederken hiç bir grubunun, hiçbir çevrenin menfaatini öne çıkarmadınız. Hep Malatya'nın menfaatini öne çıkardınız. Biz bu konuda sizi eskiden beri takip ediyoruz. Çizginizde çok şükür hiçbir sapma olmadı.” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Şevket Keskin, “İlhan Geçit hocam gerçekten fakir fukaraya destek olan, hocalığınız zamanında da Malatya'da müthiş bir sevgisi, saygısı vardı. Malatya için önemli olan birlik beraberlik içerisinde ortak akıldır Bunu götürmek lazım.” dedi.
Keskin, “Ben 40 yıldır bu memlekete hizmet ettim, 10 yıl siyaseti merhum Özal ile beraber yaptım. dağında, taşında izimiz var. 30 yıldır burada hizmet ettim. Malatya’da esnafa çok büyük de hizmet ettim. Ama oda seçimi sürecinde Malatya'da şöyle bir anlayış çıktı.’ Ya Şevket Keskin'i bir gönderelim de sonra bakarız diye. 7'de 70'e üstüne düşen, düşmeyen herkes karşımızda mücadele etti.” diyerek, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçiminde dış ve grupların müdahale ettiğini, ancak başaramadıklarını dile getirdi.
Belediyeler ile her zaman birlikte çalışacaklarını ve birlik içinde hareket edeceklerini ifade eden Keskin şöyle devam etti, “Burada hepimizin birlikte Malatya'yı nasıl ayağa kaldıracağız? Malatya'da ne olacak? Malatya'nın esnafı nasıl geçinecek? Ben Sayın Cumhurbaşkanı'na da bunu defalarca ifade ettim, geçen seferde gün de anlattım. ‘Esnafın, milletin karnı doyurmada reis bunları mutlu etmek mümkün değil’ diye, Malatya’da mutlaka ticaretin ve sanayinin ayağa kalkması lazım. Esnafın ayağa kalkması lazım. Malatya'yı savunmak için elimden geleni yaptım. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğim.”
Başkan İlhan Geçit, ziyaretin anısına Ahilik İlkeleri Tablosu hediye etti.
Ekonomi, 02 Nisan 2026 18:29
Yorumlar (0)
Birlik ve Beraberliğin Buluşma Noktası: 14. Geleneksel MİDİDER Pilav Şenliği.
Kuyulu Mahallesi'ndeki Çalışmaları Başkan Geçit Yerinde Denetledi.
Battalgazi'de Çocuklardan Yetişkinlere Yaz Etkinlikleri Sürüyor.
Avrupa Parlamentosu'nun Kararına TİMBİR'den Kınama.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Vizyon Projelerle Geleceği İnşa Ediyor.
Yeni Çarşıda Kümelenme Tartışması: Sadıkoğlu'ndan Yeniden Değerlendirme Talebi.
Akçadağ'da Tır Devrildi: Sürücü Kazayı Yara Almadan Atlattı.
Sağlık ve Sosyal Destekte Vatandaş Önceliği.
Başkan Geçit: "Yeşilyurt'u Daha Güçlü ve Yaşanabilir Bir İlçe Haline Getiriyoruz.
ATABAY Genç Sporcularla Birlikte Doğa Sporlarında Yeni Başarı Hikayeleri Yazıyor.
Malatya'nın Destek Kapsamına Alınmamasına Ağbaba'dan Sert Eleştiri.
Battalgazi'de Asfalt Seferberliği: Yol Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Başlık: Malatya Voleybol Camiasından ASKF Başkanı Kahraman Fırat'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Toplum Destekli Polislerden Boğulma Vakalarına Karşı Bilgilendirme Çalışması.
Elazığ Caddesi'nde Maddi Hasarlı Trafik Kazası.
Pütürge'de Yangın Felaketi: 2 Ev, Meyve Bahçeleri ve Ormanlık Alan Zarar Gördü.
Darende'de Acı Olay: Kayısı Bahçesinde Traktörle Çalışırken Hayatını Kaybetti.
Akçadağ'da Araç Yangını Korkuttu.
CHP'den Malatya Kamuoyuna Dikkat Çeken Açıklama.
Doğanşehir'de Odunluk Yangını Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı.
Tekstil Fabrikasının Atık Deposunda Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü.
Havalimanı Yolunda Korkutan Kaza: Sürücü Ağır Yaralandı.
Büyükşehir'in Mobil Konkasör Hamlesi Maliyetleri Düşürüyor.
Battalgazi'nin Hikâyesi 60 Saniyelik Videolarla Anlatılacak.
Malatya'da Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 202 Kiloluk Sentetik Madde Üretilebilecek Hammadde Ele Geçirildi.
Kuluncak İlk Kültür Festivali İçin Hazır: Hedef Tanıtım, Birlik ve Dayanışma.
İşletmelerin En Büyük Gündemi: Yüksek Kira ve Tahliye Endişesi.
CHP Malatya İl Yönetiminden Üç İlçeye Görevden Alma Kararı.
Büyükşehir, Kırsal Ulaşımda Standartları Yükseltiyor.
Şehit Yakınları ile Gaziler Sanat Eserlerini Sergiledi.
Malatya'da Huzur Operasyonu: 273 Ekip Sahadaydı.
FETÖ'den Aranan 3 Firari Hükümlü Güvenlik Güçlerince Yakalandı.
Parçikanlılar Sarıçiçek Yaylası'nda Birlik ve Kardeşlik İçin Buluştu.
Salih Karcıoğlu 2. Uluslararası Resim Sergisine Yoğun İlgi.
Havuz Kaynaklı Göz Enfeksiyonları Tatilinizi Kâbusa Çevirebilir.
Stres ve Obezite Kalp Rahatsızlıklarını Tetikliyor.
Başkan Geçit: "Üreticimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz.
Şampiyon Şirketler Grubu, Birlik ve Bereket Buluşmasına Ev Sahipliği Yaptı
Sevgi ve Mutluluğun Buluştuğu Gece: Gerçek ve Çekin Ailelerinin Düğünü
