MALATYA’DA HUZUR DENETİMLERİ SIKLAŞTI: 460 ŞAHIS, 79 ARAÇ KONTROL EDİLDİ.
Malatya’da vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla emniyet ekiplerinin denetimleri aralıksız devam ediyor.
Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin farklı noktalarında kapsamlı asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
Huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde özellikle park, bahçe, mezarlık ve düğün salonları çevreleri kontrol edildi. Ekipler, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda güvenlik tedbirlerini artırarak denetimlerini kararlılıkla sürdürdü.
Gerçekleştirilen uygulamalar kapsamında 460 şahıs ile 79 araç kontrol edildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kent genelinde kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güven içerisinde yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla denetimlerine önümüzdeki süreçte de aralıksız devam edeceği belirtildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Asayiş kategorisindeki diğer haberler

MALATYA’DA TRAFİK KAZASI: 1 KİŞİ YARALANDI.

MALATYA’DA NARKOTİK OPERASYONU: 14 BİN 900 SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ.

Malatya’da Tartışma Silahlı Saldırıya Dönüştü: Şüpheli Gözaltında.

Malatya-Elazığ Karayolunda Traktör Devrildi: Sürücü Ağır Yaralandı

MALATYA’DA HUZUR VE GÜVEN İÇİN YOĞUN DENETİM.



