ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Basını Ziyaret Etti.

 

27 Mart 2024 04:56
Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Basını Ziyaret Etti.

Biz hizmet için göreve talip olduk. Bizden önce görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Kimseye şunu eksik yaptı, bunu fazla yaptı gibi bir üslup takınmadan biz kendi yapacaklarımızı mahalle sakinlerimize anlatmaya çalışıyoruz. Mahallemizin tüm eksikliklerini, sakinlerimizin tüm beklentilerini tek tek sıraladık. Bazı konularda henüz seçimi kazanmadan neler yapabileceklerimizi gösterme çabası içerisinde olduk.

Bu ve bunun gibi insana dokunan, çözüm odakları çalışmalarla muhtarlık dönemimizde görevimizi layıkıyla yerine getirmenin çabasını sergileyeceğimizin bilinmesini isterim. 

Www.habermalatya44.com imtiyaz sahibi Dilek Kiraz ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek; kadın adayı olarak Farımaz'ın yanında olduğunu söyledi. Muhtarlar toplantısında kadın olarak görmek istediğini belirtti. Kadınların bulunduğu ortamın daha güzel, daha düzenli, daha temiz, daha saygılı bir ortam oluşturduğunu dile getiren Kiraz Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz kadın eli değecek!” diyerek Muhtarlık gibi çok önemli bir görevi layıkıyla yerine getirebileceklerinin altını çizen  Kiraz Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz’a ziyaretten dolayı teşekkür etti, başarılar dileriz.

 

Çağdaş Gazeteciler Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen 31 Mart 2024 gerçekleşecek yerel seçimlerde muhtarlık için yola çıkan Farımaz ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, yerel demokrasinin önemine vurgu yaptı. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Maldia Dergisi İmtiyaz Sahibi Bayram Güder ise Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde muhtarlık için yola çıkan Farımaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başarılarınızın devamını dileriz.

Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk ise Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz başarılarınızın devamını dileriz. İfadelerinden bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.