AĞBABA, GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR
18 MAYIS’TA GENÇLİK ŞÖLENİ
GRİPİN MALATYALILARLA BULUŞUYOR
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yerel seçimler öncesi gençlere verdiği sözü tutuyor. 18 Mayıs’ta Büyükşehir belediye binası arkasında gerçekleştirilecek konserde Türkiye’nin tanınmış gruplarından Gripin Malatyalılarla buluşacak.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde gençlik şöleni düzenleyerek Malatyalı gençlere verdiği sözü tutuyor.
Ağbaba, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Malatya ve gençlerimizin moral bulması, yıkılan psikolojimizi biraz düzeltmek için etkinlikler yapacağımızı söylemiştik. 18 Mayıs’ta Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin arkasındaki meydanda Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından Gripin Malatya’ya gelerek konser verecek. Malatya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı hep birlikte kutlayacağız. Yıkılan psikolojimizi düzeltmek için bu etkinliklere devam edeceğiz.Konserimize başta gençlerimiz olmak üzere tüm Malatyalıları davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gripin, Eymen ve Fatih Genç’in sahne alacağı konser programı 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Malatya Büyükşehir Belediye binası arkasındaki miting alanında gerçekleştirilecek.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

Başarılı Olmanın Sırrı: Hedef, Azim ve Kararlılık.

Malatya’da Afiş Skandalı Tartışması: Sami Er’in Danışmanları Ne İş Yapı…

YÜZDE 80’İNİ KURTARDIK DİYORSUNUZ, PEKİ KALAN YÜZDE 20’YE NE OLDU?

MALATYA’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM MESAİSİ BİTTİ

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI GÜNDEMİNİ TAMAMLADI.



