ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

 

15 Haziran 2024 04:20
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı

Kurban Bayramı dolasıyla bir kutlama mesajı yayımlayan

 

Bereketin, huzurun, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın, en yoğun şekilde yaşandığı müstesna günlerden birisi olan Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 

 

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir.

 

Sevginin, saygının ve hoşgörünün simgesi olan bu özel günleri, insanların birbirine yakınlaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Malatya’lı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini hem aziz milletimiz hem de tüm insanlık için barışa huzura ve refaha vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.