ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı.

 

16 Haziran 2024 04:22
MAGİNDER Başkanı Salih Karademir Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı.

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

Bayramlar birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutularak insanların kaynaşmasına ve kenetlenmesine aracılık eden toplumsal hayatımıza ayrı bir güzellik ve zenginlik katan günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamak ve bu güzel duyguların hayatımızın her anına yansıması dileğiyle,Malatyamızın hemşehrilerimizin, ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, acıdan, sıkıntıdan, kederden uzak huzur içinde bir bayram geçirmenizi temenni ederim.”

Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.