ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 

Ayşenur Zeynep Öngenli Yenilikçi Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

 

28 Ağustos 2024 22:26
Ayşenur Zeynep Öngenli Yenilikçi Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı

Malatya’da Sağlıklı Yaşamın Yeni Adresi: Ayşenur Zeynep Öngenli’den Yenilikçi Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı!"

Malatya'da büyük bir coşku ve dualarla gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete giren Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, sunduğu çeşitli sağlık hizmetleriyle şehrin ve bölgenin dikkatini çekti. Hanbey organizasyonun gerçekleştirdiği açılışa çok sayıda katılımcı ilgi gösterirken, merkezin sağlıklı yaşam ve rehabilitasyon alanındaki yenilikçi hizmetleri büyük beğeni topladı.

Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, fizyoterapi ve fonksiyonel egzersiz danışmanlığı, ortopedik rehabilitasyon, reformer pilates, recovery ve rejenerasyon,backup terapi gibi birçok alanda hizmet veriyor. Merkezde kullanılan en son teknolojik cihazlar ve uzman kadro, hastaların tedavi sürecini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Bu sayede, bölgedeki en kapsamlı ve yenilikçi sağlık merkezlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde Tek

Merkezin en dikkat çekici özelliklerinden biri, Alman teknolojisiyle geliştirilmiş yapay zeka destekli Backup terapi hizmeti. Bu ileri teknoloji, kişiye özel yaklaşımla en kusursuz çözümleri sunarak hastaların hızlı ve etkili bir şekilde iyileşmesini sağlıyor. Backup terapi bel fıtığı, boyun fıtığı,boyun düzleşmesi,bel ve boyunda kireçlenme, fibromiyalji, migren gibi birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Backup terapi, Doğu Anadolu Bölgesi’nde sadece bu merkezde sunulmasıyla da ayrı bir öneme sahip. Bu özelliğiyle merkez, bölge halkına dünya standartlarında bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Yıllardır sağlık sektöründe başarılı belgeler ve sertifikalar alan Ayşenur Zeynep Öngenli, bu merkezin kurucusu olarak dikkat çekiyor. Geçmişte edindiği tecrübeleri şimdi kendi markası altında, kendi yerinde hayata geçiren Öngenli, fizyoterapiyi son teknolojiyle birleştirerek bölge halkına daha kaliteli ve kişiye özel hizmet sunmayı hedefliyor. Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, hem sunduğu ileri teknoloji destekli hizmetlerle hem de deneyimli ekibiyle Malatya ve çevresindeki insanlar için yeni bir sağlık merkezi alternatifi oluşturuyor.

Ayşenur Zeynep Öngenli'nin vizyonuyla kurulan Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, sağlıklı yaşam ve rehabilitasyon alanında bölgenin en iddialı merkezlerinden biri olarak hizmet vermeye başladı. Açılışta konuşan Öngenli, "Yılların birikimini, artık kendi yerimde, kendi markamla hayata geçirmenin gururunu yaşıyorum. Merkezimizde, hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için son teknolojileri ve kişiye özel yaklaşımları bir araya getirdik. Amacımız, bölge halkına sağlıklı bir yaşam sunmak ve yaşam kalitelerini artırmak" dedi.

Bölge halkının yoğun ilgisiyle açılan Fizyoterapi danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, ileri teknolojiyle donatılmış altyapısı ve alanında uzman kadrosuyla bölgenin sağlık ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.