23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “23 Nisan, milletimizin kendi kaderine sahip çıktığı, milli iradenin temellerinin atıldığı tarihi bir gündür. Çocuklarımız ülkemizin ve tüm insanlığın en kıymetli hazinesidir.” dedi.
Başkan Geçit, kutlama mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 23 Nisan, milletimizin kendi kaderine sahip çıktığı, milli iradenin temellerinin atıldığı tarihi bir gündür. Aynı zamanda bu anlamlı gün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyulan güvenin ve sevginin en güzel göstergesidir.” dedi.
Yazılı mesajında çocukların sadece ailelerin değil, ülkemizin ve tüm insanlığın en kıymetli hazinesi olduğuna vurgu yapan Başkan Geçit, “ Çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak, bilimle, sanatla ve kültürle yetişmesi; ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır. Bizler de Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın yanında olmaya, onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.