Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi
Ülkemizde yaşlı nüfusun hızla artması, yaşlanma olgusunun sosyal hizmetlerden sağlığa, istihdamdan şehir planlamasına kadar pek çok alanda yeni ve kapsayıcı politikalara ihtiyaç duyulmasına neden olmaktadır.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında 1-2 Ekim 2025 tarihlerinde, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde başlamak üzere gerçekleştirilecek II. Yaşlılık Şurası öncesinde, şuraya zemin oluşturmak ve yerel dinamiklerin görüş, öneri ve ihtiyaçlarını merkeze taşımak amacıyla İl Yaşlı Çalıştayları düzenlenmektedir.
Bu kapsamda, Malatya İl Yaşlı Çalıştayı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda 14 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirildi. Açılış programı saat 09.30’da Nikah Sarayında gerçekleştirildi.
Programa Vali Yardımcısı Ahmet Korkmaz ve İl Kurum , Kuruluş Yetkilileri katıldı.
Açılış konuşmasını Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar Yaptı.
Program sonunda Teşekkür Belgesi Taktim edildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gündem kategorisindeki diğer haberler

Başarılı Olmanın Sırrı: Hedef, Azim ve Kararlılık.

Malatya’da Afiş Skandalı Tartışması: Sami Er’in Danışmanları Ne İş Yapı…

YÜZDE 80’İNİ KURTARDIK DİYORSUNUZ, PEKİ KALAN YÜZDE 20’YE NE OLDU?

MALATYA’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM MESAİSİ BİTTİ

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI GÜNDEMİNİ TAMAMLADI.



