Fırat Mahallesi’nde İş Kazası: Asansör Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı
Fırat Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir şantiyede meydana gelen iş kazası, yürekleri ağza getirdi. Edinilen bilgilere göre, şantiye sahasında çalışan bir işçi henüz bilinmeyen bir nedenle asansör boşluğuna düştü.
Kazayı gören diğer çalışanların durumu bildirmesi üzerine olay yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, asansör boşluğuna düşen işçiyi titiz bir çalışma sonucu bulunduğu yerden yaralı olarak çıkardı.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı işçi, daha sonra sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı. İşçinin sağlık durumuna ilişkin net bir bilgi verilmezken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Asayiş kategorisindeki diğer haberler

Malatya’da Okul ve Yurt Çevrelerinde Güvenlik Denetimleri Sıklaştırıldı.

Malatya’da Trambüs ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yolcu Yaralandı.

Akçadağ Yol Ayrımında Kaza! 6 Yaralı.

MALATYA’DA 6 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ: 3 YARALI!

MALATYA’DA KESİCİ ALETLİ SALDIRI: 2 KİŞİ YARALANDI, 1 KİŞİ GÖZALTINDA.



