reklam reklam
ALTIN
 
DOLAR
 
STERLİN
EURO
 
reklam reklam

Polis Hırsızlık Şüphelisini Kıskıvrak Yakaladı.

 

Eklenme Tarihi

13 Mayıs 2026 18:45

Güncelenme Tarihi

01 Ocak 1970 18:45
Polis Hırsızlık Şüphelisini Kıskıvrak Yakaladı.

Battalgazi’de Şantiye Hırsızlığı Aydınlatıldı: Şüpheli Tutuklandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Dabakhane Mahallesi’nde meydana gelen açıktan hırsızlık olayı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede çözüldü. Şantiye alanında kullanılan tesisat malzemelerinin çalındığının belirlenmesi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın failinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yürütülen araştırma ve incelemeler neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.T.G. isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çalınan tesisat malzemeleri de ele geçirilerek sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kent genelinde kararlılıkla sürdürüldüğünü vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.