SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Gündem, 24 Mayıs 2024 17:34
SAMİ ER: “BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZIN ŞARTLARININ HER ALANDA İYİ OLMASINI İSTİYORUZ”
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Başkan Er ile Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (MASKİ) bünyesinde çalışan memurların haklarında iyileştirme yapılmasını öngören Sosyal Denge Sözleşmesini (SDS) imzalandı.
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Levent Uslu, Malatya Şube Başkanı Abuzer Akagündüz ve beraberindeki heyet Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Uslu: Hepimiz bir aileyiz
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e görevinde başarılar dileyerek, “Malatya Büyükşehir Belediyesinde ve MASKİ Genel Müdürlüğünde çalışan memur personellerimizi ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladık. Şahsım ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Hepimiz bir aileyiz Malatya’mız büyük bir afet yaşadı hep birlikte ayağa kalkacağız. Zorlu bir süreçtir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Er: Personellerimizin en iyi şartlarda çalışmasını istiyoruz
Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’yu Malatya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Er yaptığı konuşmada, “Bem-Bir-Sen her zaman memurun, çalışanın yanında olmuştur. Bem-Bir-Sen ilk sosyal denge sözleşmesini Bağçılar Belediyesinde imzalamıştır. Belediye çalışanlarımızın şartlarının her alanda iyi olmasını istiyoruz. Memurumuzun, işçimizin ve sözleşmeli personellerimizin en iyi şartlarda çalışmasını istiyoruz. Bem-Bir-Sen Genel Başkanımızla yapmış olduğumuz istişare sonrasında bu sözleşmeyi imzalıyoruz. Belediyemize, personellerimize hayırlı olsun.
Büyük bir deprem yaşadık hayatın normalleşmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İmzalamış olduğumuz bu sözleşme de normalleşmenin ayrı bir göstergesidir. İnşallah diğer alanlarda da Malatya’mızın, çalışanlarımız her alanda rahat etmesini umuyorum. Belediye çalışanları huzur içerisinde olacak ki insanımıza hizmet edebilsin. İmzalamış olduğumuz sözleşmenin bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu tarafından imza altına alınan SDS sözleşmesi ile Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ bünyesinde çalışmakta olan memur personellerin refah ve yaşam kalitesini artırmak, iş barışını sağlamak ve adaletli bir ücret dağılımının sağlanması hedefleniyor.
Gündem, 24 Mayıs 2024 17:34
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
