PÜTÜRGE'DE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Gündem, 25 Mayıs 2024 16:57
PÜTÜRGE'DE HİZMET ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Pütürge Belediye'si Mikail Sülük Başkanlığı'nda hizmet etmeye aralıksız devam ediyor. Önceki Belediye Başkanlığı döneminde, onlarca Proje ve Pütürge İlçesi'ni adeta baştan aşağı değiştiren önemli nice çalışmalarıyla, "Çalışan Başkan" ismiyle anılan, Başkan Sülük ve Belediye ekibi yeni dönemde de çalışmalarına aynı hızla devam ediyor.
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ'NDE SONA GELİNDİ
Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında, Ağalar, Hatip ve Köylü Mahallelerinde başlatılan, 213 adet konut, 38 Ticarethane ve 1 adet de Camii ile Pütürge İlçesi'nin yerleşim sorununu temelli bitirecek olan, dev proje için sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde, Kentsel Dönüşüm Projesi alanını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Mikail Sülük, "Kentsel dönüşüm projesinin yapıldığı alanı yerinde inceleyerek, sulama kanalları tadilatı ve yenileme işlemlerine dair detayları istişare ettik. Özenle her adımını incelediğimiz bu projenin, ilçemiz Pütürge'ye hayırlı olmasını temenni ederim" şekilde açıklamalarda bulundu.
YENİ YAPILACAK OLAN DEVLET HASTANESİ ZEMİN ETÜDÜ YAPILDI
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün girişim, çalışma ve görüşmeleri neticesinde Pütürge'li vatandaş'a daha iyi hizmet verebilmesi için, İhale aşamasına getirilen Yeni Devlet Hastanesi'nin yapılacağı yer için, zemin etüt çalışmaları başlatılarak, incelemelerde bulunuldu. Pütürge İlçesi'ne kazandırılacak olan, yeni Pütürge Devlet Hastanesi etüt çalışmaları ile ilgili konuşan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Yeni yapılacak olan devlet hastanemizin zemin etitü çalışmaları başlamıştır. Çalışma alanını yerinde inceleyerek proje detayları hakkında konuştuk. Yeni hastanemiz Pütürge'ye hayırlı olsun" şekilde sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı.
AĞALAR MAHALLESİ'NDE SULAMA KANALI VE KARAKÖÇEK MEVKİİNDE İSTİNAT DUVARI İLE SULAMA KANALI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Sulama sorununu sıfıra indirmeyi planlayan Pütürge Belediye'si, yapılan incelemeler sonucunda, Ağalar Mahallesi Kersekler Mevkiinde ve Karaköçek Mevkiinde vatandaşın sulama çalışmalarına büyük fayda sağlayacak olan çalışmalar başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında, Ağalar Mahallesi Kersekler Mevkiinde 170 metre uzunluğunda, Sulama Kanalı yapılarak hizmete sunuldu. Aynı şekilde Karaköçek Mevkiinde de, istinat duvarı ile sulama kanalı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar hakkında Başkan Mikail Sülük, "Ağalar mahallesi, Kersekler mevkiinde gerçekleştirmiş olduğumuz sulama kanalı çalışmamız tamamlandı. Yaklaşık 170 m uzunluğunda olan sulama kanalı hemşehrilerime hayırlı olsun. Ve yine Memleketimiz'in refahı için çalışmalara son hızla devam ediyor, titizlikle inceliyoruz. Belediye ekiplerimizce, Karaköcek mevkiinde istinad duvarı ve sulama kanalı çalışmalarını da yürütmeye devam ediyoruz" şekilde açıklamalarda bulundu.
Gündem, 25 Mayıs 2024 16:57
Yorumlar (0)
Battalgazi Belediye Meclisi Aralık Dönemini İlk Birleşimle Açtı”
Cizre’de Skandalın Ardından Hesap Zamanı
GOLDEN GLOBAL PORTFÖY FAALİYETE BAŞLADI
Dünya AIDS Günü / BİLGİYLE GÜÇLEN, DAMGALAMAYA SON VER!
Cansu Durkun'dan Açık Çağrı: Güzellik Uğruna Geleceğinizi Riske Atmayın!
Vali Seddar Yavuz’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Bir Adım Sağlık’tan Kış Aylarında Bağışıklığınızı Güçlendirecek 10 İpucu
Paşa Country ED, Lüksün Tanımını Yeniden Yapıyor
Kültür ve Medeniyet Yolculuğu
Başkan Geçit: Engelli Bireylerimizin Azmi ve Başarısı Toplumumuzun En Büyük Gücüdür
Akçadağ Durulova’da Trafik Kazası: İtfaiye Ekiplerinden Hızlı ve Profesyonel Müdahale
MALATYA’DA “KASTEN ÖLDÜRME” SUÇUNDAN 34 YIL CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Kale’de Silahlı Kavga: 3 Kişi Yaralandı, 5 Şüpheli Yakalandı
“Fırat EDAŞ: İzinsiz Kazılar 10 Ayda 2.219 Elektrik Kesintisine Neden Oldu”
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında Konuşan Başkan Er;
Yeşilyurt Belediyesi’nden ÖNEM Projesine Moral ve Motivasyon Dolu Şenlik
Kadının Gücü Toplumu Güçlendirir: Başarı Hikâyeleri İlham Veriyor
Eğitim Merkezlerinde Satranç Rüzgârı Esti: Öğrenciler Kıyasıya Yarıştı
Başkan Kılıç: Engelliler Bugün de Yarın da Emek Piyasasının Vazgeçilmez Değerleridir
Kernek Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 7 Şüpheli Yakalandı
Gelen İddialara Göre Ziraat Odaları Seçimleri Erteleniyor:
Türkiye Gençlik ve Eğitim Federasyonu Başkanlığına Ahmet Bayduz seçildi.
Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nde Mimsan’ın Yüksek Teknoloji Isıtma Çözümleri Tercih Edildi
Fırat EDAŞ’tan Akçadağ’a 21 Milyon TL’lik Altyapı Güçlendirme Yatırımı
Başkan Geçit’ten Dört Kuşağın Bir Arada Yaşadığı Aileye Ziyaret!
İZDO'dan Konak Engelsiz Yaşam Köyüne Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi
AĞBABA, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI BÜTÇESİ’NDE KONUŞTU
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ %120 ARTIŞLA YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI, KURALLARA UYMAYAN İŞYERLERİNİ MÜHÜRLEDİ
MALATYA, 2025 HELAL ZİRVESİ’NE ‘TEK KONUK İL’ OLARAK ÇIKARMA YAPTI
Asayiş Şube’den Yağma, Tefecilik ve Kumar Operasyonu: 31 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
KOM’dan Peş Peşe Operasyonlar: Şahıslar, İkametler ve İşyerlerinde Aramalar Yapıldı
BATTALGAZİ BULGURLU’DA OTOMOBİL VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: YARALI VAR
Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretlerinde Dikkat Çeken Eksiklik
NARKOTİKTEN ‘TORBACI’ OPERASYONU: 2 İKAMET, 2 ARAÇ VE 6 ŞAHSA ŞAFAK BASKINI
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
Kadın Kolları’nda Çalışma Disiplini ve “Bankamatik Personeli” Tartışmaları Gündemde
Boğaziçi Üniversitesi Küresel Bir Projeye İmza Atıyor
Aranan Şahıslara Şafak Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı
