BAŞKAN ER MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Gündem, 25 Ocak 2025 20:49
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er; “Şehr-Ül Emin Olma Sorumluluğunu Çalışarak, Üreterek, Daha Güçlü Bir Malatya İnşa Ederek İfa Edeceğiz”
BAŞKAN ER MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Toplu Açılış Töreni ve TOKİ kura çekimi ile AK Parti Malatya 8. İl Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, programların ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinden büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Güçlü Türkiye'nin ve Yeni Malatya'mızın Mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ve belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduk. Sayın Cumhurbaşkanımız, her zaman Malatya'mızın yanında olmuş, bizlere büyük destekler vermiştir. Özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından şehrimizin yeniden imarı ve ihyası hususunda gösterdikleri hassasiyet ve desteklerden dolayı şahsım ve tüm hemşehrilerim adına kendilerine en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Dile kolay, şu an 11 ilimizde, 174 ayrı alanda, 1.900 şantiyede; 182 bin mimar, mühendis ve işçi kardeşimizle sürdürülen yoğun çalışmaların bir semeresi olarak 201 bininci konutu Sayın Cumhurbaşkanımız Malatya'da teslim etti. Sayın Cumhurbaşkanımız bir kez daha 2025 yılının sonuna kadar Malatya'mızda yaklaşık 80 bin, deprem bölgemizde ise 452 bin 983 bağımsız bölümün hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edileceğini vurguladılar" dedi.
“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ HİÇBİR ZAMAN ELİNİ VE GÖNLÜNÜ MALATYA'MIZDAN ÇEKMEDİ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya her zaman özel bir ilgisi olduğunu vurgulayan Başkan Er açıklamasının devamında, "Sağolsunlar, Sayın Cumhurbaşkanımız hiçbir zaman elini ve gönlünü Malatya'mızdan, hemşehrilerimizden çekmedi. Çok ciddi tasarruf tedbirlerine rağmen Malatya’mız söz konusu olduğunda, gerekli her türlü desteği ziyadesiyle verdiler. Devletin tüm imkânlarını seferber ettiler. Dün de Sayın Cumhurbaşkanımız çok yoğun programlarına rağmen sağolsunlar Malatya Büyükşehir Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Belediyemizi ziyaretleri sırasında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sadece Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ve projeleri ile ilgili değil; Malatya'mızın genelinde devam eden çalışmalar, projeler ve şehrimizin öncelikli ihtiyaçları hakkında geniş bir brifing verme imkânımız oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız, Malatyalı hemşehrilerimizin yoğun teveccühünden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, hemşehrilerimize teşekkürlerini ilettiler. Kendilerine arz ettiğimiz hususlarla ilgili başta bakanlarımız olmak üzere ilgili bürokratlara anında talimatlarını verdiler ve her bir sürecin titizlikle takip edilmesini istediler" dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er “Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’mıza gösterdiği yakın ilgi ve destek, bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza Malatya'mıza gösterdikleri yakın ilgi ve alâkadan dolayı tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bizler, Malatya’mız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
"TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE TESEKKÜR EDİYORUM"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterilen yoğun teveccühten dolayı Malatyalılara teşekkür eden Başkan Er, " Gerçekten hemşehrilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir sevgiyle bağırlarına bastılar. Soğuk havaya rağmen kadın erkek, genç yaşlı demeden akın akın gelerek yolları, meydanları doldurdular. Sayın Cumhurbaşkanımıza, büyük bir vefa gösteren, O'nun arkasında Beydağı gibi duran her bir hemşehrime hasseten teşekkür ediyorum. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize gösterdikleri bu yakın ilgi ve alâka, gerekse de aziz hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri teveccüh bizlere çok büyük bir sorumluluk yüklemiştir. İnşallah gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı olma, gerekse de Malatya gibi kadirşinas bir şehre Şehr-ül Emin olma sorumluluğunun gereğini yaz-kış, gece-gündüz demeden çalışarak, üreterek, daha güçlü bir Malatya inşa ederek ifa edeceğiz" dedi.
Gündem, 25 Ocak 2025 20:49
Yorumlar (0)
Akçadağ’da “Hibe” Krizi: Esnafın Binası Başka Kuruma mı Devrediliyor?
Doğanşehir Küllerinden Doğuyor: Yeni Dönemin Temelleri Atılıyor.
Kalıcı Makyajda Doğal Görünümlü Kaşlara Talep Artıyor.
Battalgazi Belediyespor Taraftarı Yarı Final İçin Tek Yürek.
Sosyal Belediyecilik Örneği: Malatya’da İhtiyaç Sahiplerine Yemek Yardımı.
Devlet Protokolü Gaziantep’te Malatyalılarla Buluştu.
Vatandaşlardan Net Mesaj: ‘Geçici Çözüm Değil, Alt Geçit İstiyoruz.
Malatya, Satranç Dünyasının Nabzını Yeniden Tutacak.
Depremin Sessiz Yıkımı: Şehir Ayağa Kalkıyor, İnsanlar Hâlâ Yaralı.
Battalgazi’de Haziran Meclisinde Önemli Gündem Maddeleri Görüşüldü.
Rotamız Eğlence, Adresimiz Mutluluk: Yeşilyurt’ta Çocuk Şenliği.
Alman ATLAS İş Makinaları’nda Yeniden Yapılandırma Süreci.
HANBEYOĞLU CADDESİ’NDE KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM DÖNEMİ.
Şehit Aytaç Altınörs Anısına Basketbol Şöleni Başladı.
Akçadağ Devlet Hastanesi Ek Binası Nerede? Vatandaş İsyanda.
Uzman Doktor Uyarıyor: 'Dizimde Sıvı Bitmiş' İfadesi Doğru Değil...
Battalgazi Tarihine Sahip Çıkıyor, Geleceğe Güçlü Adım Atıyor.
Battalgazi’de Silahlı Saldırı: Husumet Kanlı Bitti.
Doğalgaz Baca Sistemlerindeki Görünmeyen Riskler Yapı Güvenliğini Tehdit Ediyor.
Yeşilyurt’ta Yol Mesaisi Sürüyor: Topsöğüt’e Konforlu Ulaşım.
Koşuya Hazır mısınız Uluslararası Malatya Aslantepe Yarı Maratonu İçin Yarış Açık.
Büyükşehir Belediyesi Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor.
Gözene’de Kurulan Sofra, Kardeşliğin ve Vefanın Simgesi Oldu.
Doğaya Sahip Çıkmak, Geleceğe Sahip Çıkmaktır.
Kültür, Birlik ve Gelenek: Sarıçiçek Yayla Festivali Başlıyor.
Hayat Boyu Öğrenme, Güçlü Toplumun Temelidir.
Festival Paylaşımında Büyük Dikkatsizlik! Malatya’nın İki Büyük Kurumu Karıştırıldı.
44 Malatyalılar Birliği’nde Bayram Coşkusu.
Ayrılığın Değil, Kardeşliğin Zamanı: Birlik ve Beraberlik Vurgusu.
Yeşilyurt’ta Nefes Kesen Yakalama: Firari Şahıs Kıskıvrak Yakalandı.
Ali Kazgan: “Bayramlar Kardeşliğin En Güzel Vesilesidir.
Erdal Üstün’den Bayram Mesajı: “Sevgi ve Hoşgörü Kazansın.
Yarım Kalan Hayatlar, Tükenen Umutlar: Başkavak 3,5 Yıldır Bekliyor.
AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nda Bayramlaşma Coşkusu
Halkla İç İçe Siyasetin Temsilcisi Murat Gümüş, Malatya’da Gönüllerde Yer Ediniyor.
Kurban Bayramı Bayramlaşmasında Yoğun Katılım.
Vali Seddar Yavuz’dan Bayramda Gönül Köprüsü.
USKD’den Su, Tarım ve Çevre İçin Ortak Gelecek Vurgusu.
Vali Seddar Yavuz, İstanbul’un Fethi’nin 573. Yılını Kutladı.
