Boyraz’dan Üyelere, Sanayiye ve Gençlere Yönelik 6 Yeni Proje.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Mahmut Boyraz, 1 Ekim’de gerçekleştirilecek MTSO seçimleri öncesinde kamuoyuna yönelik proje açıklamalarını sürdürüyor. Boyraz, son olarak dijital dönüşümden sanayi yatırımlarına, mesleki eğitimden üye iletişimine kadar farklı alanları kapsayan 6 yeni projesini açıkladı.
Dijital Taşınma Desteği
Boyraz’ın projeleri arasında yer alan Dijital Taşınma Desteği ile deprem sonrasında iş yerlerini farklı adreslere taşımak zorunda kalan işletmelerin dijital dünyadaki adres ve iletişim bilgilerinin güncellenmesi hedefleniyor.
Proje kapsamında Google Haritalar, sosyal medya hesapları ve diğer dijital işletme bilgilerinin güncellenmesine destek verilmesi planlanıyor. Böylece adres değişikliği yaşayan işletmelerin müşterilerine ulaşmasının kolaylaştırılması amaçlanıyor.
Dijital Vitrin ile MTSO üyeleri daha görünür olacak
Bir diğer proje olan Dijital Vitrin ile MTSO üyelerinin ürün ve hizmetlerinin daha geniş kitlelere tanıtılması hedefleniyor.
Proje kapsamında işletmelerin ziyaret edilerek tanıtım videoları, ürün çekimleri ve kısa röportajlar hazırlanması, oluşturulan içeriklerin ise MTSO’nun sosyal medya kanallarında yayımlanması planlanıyor.
Doğanşehir’e sanayi ve üretim odaklı yeni vizyon
Boyraz’ın açıkladığı projeler arasında Doğanşehir Organize Sanayi Bölgesi de dikkat çekti.
Proje ile Doğanşehir’in yalnızca tarımsal üretimle anılan bir ilçe olmaktan çıkarılarak, ürettiğini işleyen, paketleyen, markalaştıran ve pazara ulaştıran bir sanayi merkezi haline gelmesi hedefleniyor.
Yerel üretimin sanayiyle buluşturulması ve gençlerin üretim süreçlerinde daha fazla yer alması, projenin öne çıkan başlıkları arasında bulunuyor.
“Oda kapanır, destek kapanmaz”
Boyraz’ın projelerinden biri de 7/24 Üye Destek Hattı oldu.
WhatsApp tabanlı olarak oluşturulması planlanan sistemle MTSO üyelerinin bilgi ve başvuru işlemlerini daha hızlı gerçekleştirmesi, taleplerini iletmesi ve süreçlerini takip edebilmesi amaçlanıyor.
Proje, “Oda kapanır, destek kapanmaz” mesajıyla tanıtılıyor.
Meslek liseleri sanayinin ihtiyaçlarına hazırlanacak
“Meslek Lisesi Geleceğin Sanayisine Hazırlanıyor” projesiyle ise Doğanşehir’deki meslek lisesinin, bölgede kurulması planlanan sanayi tesislerinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilmesi hedefleniyor.
Modern uygulama atölyelerinin oluşturulmasıyla öğrencilerin teorik eğitimin yanı sıra üretimin içerisinde meslek öğrenmeleri amaçlanıyor. Böylece sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün ilçede yetiştirilmesi ve gençlerin istihdam amacıyla farklı şehirlere yönelmesinin azaltılması hedefleniyor.
“Bu Şehir Senin Şehrin” ile Malatyalı başarılı isimlere çağrı
Boyraz’ın açıkladığı 6 yeni proje arasında “Bu Şehir Senin Şehrin” projesi de yer aldı.
Proje kapsamında Malatya’da doğmuş ve farklı şehirlerde kendi sektörlerinde başarı elde etmiş iş insanları, sporcular, yazarlar, oyuncular ve akademisyenlerle iletişim kurulması planlanıyor.
Amaç, Malatyalı başarılı isimlerin kentle bağlarının
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Ekonomi kategorisindeki diğer haberler

Üretim Malatya’dan, Hedef Dünya: E-Ticaret Akademisi Başlıyor.

Tecrübeyle Daha Güçlü Hedeflere.

İş Dünyasına Dijital Dönüşüm Müjdesi: Destek Ücretsiz.

Boyraz: Malatya İçin Aynı Masada Buluşacağız

Malatya’ya İstihdam Müjdesi: 1.500 Kişiye İş Kapısı Açılacak.




