ESKİ BAKAN AKDAĞ, BATTALGAZİ’DEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Gündem, 29 Ocak 2023 02:15Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı. Malatya’nın AK Parti döneminde çok güzel hizmetlerle buluştuğuna dikkat çeken eski Bakan Akdağ, yaptığı hizmet ve yatırımlarla Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin çehresini değiştiren Başkan Güder’i de tebrik etti.
Bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte hayata geçirdiği vizyonel yatırımlarla Battalgazi’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçede görev yapan muhtarlarla düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı. Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları varsa taleplerini dinleyen Başkan Güder, ilçede hayata geçirdiği vizyonel yatırımlar hakkında da bilgiler aktardı. AK Parti iktidarında Malatya’nın çok güzel hizmetlerle buluştuğunun altını çizen eski Bakan Akdağ, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlardan ötürü Başkan Güder’i tebrik etti.
Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve muhtarlar, her daim görüşlerine önem veren ve taleplerini eksiksiz yerine getirerek Battalgazi’ye hizmette altın yılını yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti teşkilatının muhtarlarla koordineli olarak çalıştıklarının altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır. Battalgazi’de 103 mahallemiz var. Muhtarlarımız teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyor. Bizlerde ilçe başkanlığı ve yerel yönetimler olarak vatandaşlarımız için elimizden gelen çabayı ortaya koyarken, bilgi edindiğimiz kişiler sizlersiniz. Bugünde bizleri bir araya getiren Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye teşekkür ediyorum.”
BAŞKAN GÜDER: “İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Battalgazi’deki hizmet maratonunun artarak devam edeceğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya ve Battalgazi’mize hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyor, eski Bakanımız Recep Akdağ’ı da misafir etmekten onur duyuyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Halkımıza, ilçemize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmet ve yatırımlarımızda istişare kültürüne büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır. 2019 yılından bu yana ilçemizde sürdürdüğümüz hizmet maratonumuz artarak devam edecek. Geçtiğimiz hafta Ankara’da DSİ Müdürümüz ile Milletvekilimizin de olduğu bir görüşme gerçekleştirdik. Toplulaştırma çalışması sonucunda açılması planlanan yeni yolların yüzde 60 ve 70’i Battalgazi’de olmak üzere, toplam 420 kilometre yeni yollar açılacak. Buda ilçemiz adına büyük bir gelişme demektir. Bugüne kadar Milletvekilimize ne problemimiz olduysa götürdük ve çözümsüz kalmadı. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “MALATYA’YA VERECEK DAHA ÇOK HİZMETİMİZ VAR”
Türkiye’de ve Malatya’da her alanda büyük hizmetler yaptıklarına vurgu yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Tüm muhtarlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün Battalgazi Belediyemiz, İlçe başkanlığımız ve muhtarlarımızla bir aradayız. 2023 yılı Türkiye Yüzyılında Malatya’ya ve Battalgazi’mize neler yaptığımızı ve daha neler yapabileceğimizi masaya yatırıyoruz. Malatya’nın son 20 yılında her alanda büyük hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Bunu akıl ve vicdan sahibi herkes görüyor. 2001 yılında partimizi kurarken ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek yola çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada Malatya’nın her bölgesine ve mahallesine gittiğimiz zaman başımız dik, alnımız aktır. Malatya’ya verecek daha çok hizmetimiz, ülkemize ise kazandıracak daha çok eserimiz var. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl boyunca Türkiye’ye hizmet etti. Onun liderliğinde eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Yaptıklarımızla hep takdir aldık, almaya da devam ediyoruz. Çünkü bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Demokrasi, hukuk, adalet yoludur. Bizim yolumuz Türkiye'nin huzurudur, refahıdır, selametidir. Tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için hizmet ve eser üretmeye ayırarak, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bin bir emekle oluşturduğumuz kazanımlara sahip çıkmak ve Türkiye'yi çok daha ileriye taşımak için Cumhur İttifakı'nı ve AK Parti'yi güçlü tutmalıyız. 20 yıl çok uzun bir ömür. Ömrümüz var olduğu sürece Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.
ESKİ BAKAN AKDAĞ: “MESELE, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ VE BEKASI MESELESİDİR”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Hepinize en kalbi duygularımla selamlarımı iletiyorum. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık hanımefendiyi dinlerken Malatya’ya ne kadar güzel hizmetlerin gelmiş olduğunu gördük. Gerçekleştirilen yatırımlarla gerçekten Malatya ve Battalgazi’nin çehresi değişmiş. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beyefendiye de hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. AK Parti siyaseti, eser ve hizmet siyasetidir. Eski Türkiye yok artık. İhracatta, üretimde ve sanayide rekor kıran Türkiye var. Muhtarlarımıza verilen özlük haklarından tutunda çalışma alanlarının genişletilmesine kadar Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıklarını en iyi bilen sizlersiniz. Türkiye’nin ne kadar değiştiğini hepimiz görüyoruz. Gelinen nokta gün gibi ortada. Türkiye’yi bu kadar geliştiren ve dönüştüren liderlik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğidir. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu mesele, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil. Türkiye’nin geleceği ve bekası meselesidir. Bunun bilincinde olmalıyız. Hepimizin bu yükü sırtına alması gerekiyor” dedi.
Gündem, 29 Ocak 2023 02:15
Yorumlar (0)
Malatya’da Artçı Depremler Sürüyor: Akçadağ’da 3.1 Büyüklüğünde Deprem
Akçadağ’da Kadın Kooperatifi Var mı, Yoksa Sadece Tabelası mı Var?
Türk Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Tevfik Gören’den 10 Ocak’ta Anlamlı Ziyaret
Malatya’da Sahte Altın Dolandırıcılığı Çökertildi: 5 Şüpheli Yakalandı, 3’ü Tutuklandı
Yeni İmar Yönetmeliği ile Binalarda Yağmur Suyu ve Gri Su Depolama Dönemi Başladı
Erkunt Traktör, 23 Yıldır Çiftçilerin Yol Arkadaşı
Erişkinlerde Aşılama Hayat Kurtarıyor
Evde Hasta Bakımında Küçük Hatalar Büyük Riskler Doğurabilir
Keskin’den Öğrencilere Tebrik, Servisçilere Teşekkür
Doğallık Ön Planda: 2026 PMU Anlayışı Değişiyor
Yılların Ustaları Yeşilyurt’ta Unutulmadı
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Gönüllere Dokundu
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı
AKÇADAĞ’DA KAPSAMLI KALKINMA HAMLESİ: SAĞLIK, EĞİTİM VE SPORDA YENİ DÖNEM
Malatya’da Zam Kıskacı Derinleşiyor: Hayatın Her Alanında Rekor Artış, Her Kesim Aynı Çıkmazda
Yeşilyurt’ta Feci Kaza: Sürücü Direksiyon Başında Hayatını Kaybetti
Miraç Kandili: Manevi Yükselişin, Umudun ve Rahmetin Gecesi
Olumsuz Hava Şartlarında Vatandaşlarımızın Yanındayız
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Şüpheli Gözaltında
Günlük Alışkanlıkları Düzenleyerek Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek Mümkün
Malatya’nın İkinci Hayvan Barınağı Battalgazi’de Hizmet Vermeye Başladı
TSO’nun Kurumsal Hafıza Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor
Periyodik Muayenesi Gelmiş Ölçü Aletleri İçin Vatandaşlara Uyarı
Vali Seddar Yavuz’un Miraç Kandili Mesajı
Büyükşehir Belediyesi 66 Mahallede Yol Açma Çalışmalarını Tamamladı
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı
Tipi ve Buzlanmaya Rağmen Başarı: Mahsur Kalanlar Güvenle Kurtarıldı
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 5 Yaralı, Şüpheliler Yakalandı
“Doğru Fermentasyon Sağlık Getirir” Uzmandan Doğal Probiyotik Önerileri
Hazır Beton Endeksi Aralık Ayı Raporu Açıklandı!
Göz Hastalıkları Uzmanı Bilgi Verdi: KERATOKONUSA ÇAPRAZ BAĞLAMA TEDAVİSİ
Pirinç ile Yapabileceğiniz 3 Yaratıcı Tarif
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
Başkan Er’den Vurgu: “Sosyal ve Kültürel Hayat Şehri Ayağa Kaldırır”
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında
U.S. Polo Assn., St. Moritz’in Resmi Forma ve Giyim Sponsoru Oldu
Keskin’ten Net Mesaj: “Sadece Esnaf ve Malatya Halkına Güveniyoruz”
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
