ESKİ BAKAN AKDAĞ, BATTALGAZİ’DEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Gündem, 29 Ocak 2023 16:00

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı.

ESKİ BAKAN AKDAĞ, BATTALGAZİ’DEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı. Malatya’nın AK Parti döneminde çok güzel hizmetlerle buluştuğuna dikkat çeken eski Bakan Akdağ, yaptığı hizmet ve yatırımlarla Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin çehresini değiştiren Başkan Güder’i de tebrik etti.  
Bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte hayata geçirdiği vizyonel yatırımlarla Battalgazi’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçede görev yapan muhtarlarla düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı. Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları varsa taleplerini dinleyen Başkan Güder, ilçede hayata geçirdiği vizyonel yatırımlar hakkında da bilgiler aktardı. AK Parti iktidarında Malatya’nın çok güzel hizmetlerle buluştuğunun altını çizen eski Bakan Akdağ, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlardan ötürü Başkan Güder’i tebrik etti. 
Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve muhtarlar, her daim görüşlerine önem veren ve taleplerini eksiksiz yerine getirerek Battalgazi’ye hizmette altın yılını yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti teşkilatının muhtarlarla koordineli olarak çalıştıklarının altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır. Battalgazi’de 103 mahallemiz var. Muhtarlarımız teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyor. Bizlerde ilçe başkanlığı ve yerel yönetimler olarak vatandaşlarımız için elimizden gelen çabayı ortaya koyarken, bilgi edindiğimiz kişiler sizlersiniz. Bugünde bizleri bir araya getiren Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye teşekkür ediyorum.”
BAŞKAN GÜDER: “İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Battalgazi’deki hizmet maratonunun artarak devam edeceğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya ve Battalgazi’mize hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyor, eski Bakanımız Recep Akdağ’ı da misafir etmekten onur duyuyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Halkımıza, ilçemize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmet ve yatırımlarımızda istişare kültürüne büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır. 2019 yılından bu yana ilçemizde sürdürdüğümüz hizmet maratonumuz artarak devam edecek. Geçtiğimiz hafta Ankara’da DSİ Müdürümüz ile Milletvekilimizin de olduğu bir görüşme gerçekleştirdik. Toplulaştırma çalışması sonucunda açılması planlanan yeni yolların yüzde 60 ve 70’i Battalgazi’de olmak üzere, toplam 420 kilometre yeni yollar açılacak. Buda ilçemiz adına büyük bir gelişme demektir. Bugüne kadar Milletvekilimize ne problemimiz olduysa götürdük ve çözümsüz kalmadı. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “MALATYA’YA VERECEK DAHA ÇOK HİZMETİMİZ VAR”
Türkiye’de ve Malatya’da her alanda büyük hizmetler yaptıklarına vurgu yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Tüm muhtarlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün Battalgazi Belediyemiz, İlçe başkanlığımız ve muhtarlarımızla bir aradayız. 2023 yılı Türkiye Yüzyılında Malatya’ya ve Battalgazi’mize neler yaptığımızı ve daha neler yapabileceğimizi masaya yatırıyoruz. Malatya’nın son 20 yılında her alanda büyük hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Bunu akıl ve vicdan sahibi herkes görüyor. 2001 yılında partimizi kurarken ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek yola çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada Malatya’nın her bölgesine ve mahallesine gittiğimiz zaman başımız dik, alnımız aktır. Malatya’ya verecek daha çok hizmetimiz, ülkemize ise kazandıracak daha çok eserimiz var. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl boyunca Türkiye’ye hizmet etti. Onun liderliğinde eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Yaptıklarımızla hep takdir aldık, almaya da devam ediyoruz. Çünkü bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Demokrasi, hukuk, adalet yoludur. Bizim yolumuz Türkiye'nin huzurudur, refahıdır, selametidir. Tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için hizmet ve eser üretmeye ayırarak, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bin bir emekle oluşturduğumuz kazanımlara sahip çıkmak ve Türkiye'yi çok daha ileriye taşımak için Cumhur İttifakı'nı ve AK Parti'yi güçlü tutmalıyız. 20 yıl çok uzun bir ömür. Ömrümüz var olduğu sürece Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.
ESKİ BAKAN AKDAĞ: “MESELE, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ VE BEKASI MESELESİDİR”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Hepinize en kalbi duygularımla selamlarımı iletiyorum. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık hanımefendiyi dinlerken Malatya’ya ne kadar güzel hizmetlerin gelmiş olduğunu gördük. Gerçekleştirilen yatırımlarla gerçekten Malatya ve Battalgazi’nin çehresi değişmiş. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beyefendiye de hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. AK Parti siyaseti, eser ve hizmet siyasetidir. Eski Türkiye yok artık. İhracatta, üretimde ve sanayide rekor kıran Türkiye var. Muhtarlarımıza verilen özlük haklarından tutunda çalışma alanlarının genişletilmesine kadar Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıklarını en iyi bilen sizlersiniz. Türkiye’nin ne kadar değiştiğini hepimiz görüyoruz. Gelinen nokta gün gibi ortada. Türkiye’yi bu kadar geliştiren ve dönüştüren liderlik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğidir. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu mesele, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil. Türkiye’nin geleceği ve bekası meselesidir. Bunun bilincinde olmalıyız. Hepimizin bu yükü sırtına alması gerekiyor” dedi.

Gündem, 29 Ocak 2023 16:00

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Başkan Er: “Malatya’nın Ulaşım Geleceğini Güçlendiriyoruz.

Başkan Er: “Malatya’nın Ulaşım Geleceğini Güçlendiriyoruz.

Mahmut Boyraz’dan Yeni Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti: “Bizim Siyasetle İşimiz Yok.

Mahmut Boyraz’dan Yeni Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti: “Bizim Siyasetle İşimiz Yok.

Orduzu Göleti’nde Korku Dolu Anlar! Anne ve Çocukları Kurtarmak İçin Suya Girdiler.

Orduzu Göleti’nde Korku Dolu Anlar! Anne ve Çocukları Kurtarmak İçin Suya Girdiler.

Malatya’da Vatandaşın Su İsyanı: “Hem Kesiliyor Hem Cep Yakıyor.

Malatya’da Vatandaşın Su İsyanı: “Hem Kesiliyor Hem Cep Yakıyor.

Şahnahan’da Trafik Kazası: 1 Vatandaş Hayatını Kaybetti.

Şahnahan’da Trafik Kazası: 1 Vatandaş Hayatını Kaybetti.

Malatyalı Çiftçilere Müjde! 110 Milyon 476 Bin Liralık Destek Ödemesi Bugün Hesaplarda.

Malatyalı Çiftçilere Müjde! 110 Milyon 476 Bin Liralık Destek Ödemesi Bugün Hesaplarda.

Çocukların Güvenliği İçin Polis Ekiplerinden Bilgilendirme Çalışması.

Çocukların Güvenliği İçin Polis Ekiplerinden Bilgilendirme Çalışması.

Yeşilyurt’ta Tehlike Saçan Yapılara Müdahale.

Yeşilyurt’ta Tehlike Saçan Yapılara Müdahale.

Battalgazi’de Spor ve Rekabet Ayak Tenisi Turnuvasında Buluşuyor.

Battalgazi’de Spor ve Rekabet Ayak Tenisi Turnuvasında Buluşuyor.

Tecde Mahallesi Modern Spor ve Gençlik Kompleksine Kavuşuyor.

Tecde Mahallesi Modern Spor ve Gençlik Kompleksine Kavuşuyor.

İşyerini Bekleyen Esnafın Sesi Oldu: Başkan Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Çıkış.

İşyerini Bekleyen Esnafın Sesi Oldu: Başkan Sadıkoğlu’ndan Dikkat Çeken Çıkış.

Gastronomi ve Kültür Sokağı’nda Ev Hanımlarından Damak Çatlatan Yarış.

Gastronomi ve Kültür Sokağı’nda Ev Hanımlarından Damak Çatlatan Yarış.

Malatya’da Sağanak Yağış Bekleniyor: Sıcaklıklar Kademeli Düşecek.

Malatya’da Sağanak Yağış Bekleniyor: Sıcaklıklar Kademeli Düşecek.

Kavga Değil, Huzur İstiyoruz: Kavgasız Bir Şehir Mümkün mü?

Kavga Değil, Huzur İstiyoruz: Kavgasız Bir Şehir Mümkün mü?

Akçadağ’da Zincirleme Trafik Kazası: 9 Kişi Yaralandı.

Akçadağ’da Zincirleme Trafik Kazası: 9 Kişi Yaralandı.

Boyraz: “Ticaretin Siyaseti Olmaz, Önceliğimiz Malatya’nın Çıkarları.

Boyraz: “Ticaretin Siyaseti Olmaz, Önceliğimiz Malatya’nın Çıkarları.

MALATYA İŞ DÜNYASININ FİNANSMAN SORUNU GÜNDEMDE.

MALATYA İŞ DÜNYASININ FİNANSMAN SORUNU GÜNDEMDE.

Pencere TV Haber Müdürü Sevilay Karabulut’un Acı Günü.

Pencere TV Haber Müdürü Sevilay Karabulut’un Acı Günü.

Battalgazi’de Daha Temiz Bir İlçe İçin Çalışmalar Sürüyor.

Battalgazi’de Daha Temiz Bir İlçe İçin Çalışmalar Sürüyor.

Bakan Göktaş, Malatya Şehir Kütüphanesi’ni Beğendi: “Çok İyi Olmuş.

Bakan Göktaş, Malatya Şehir Kütüphanesi’ni Beğendi: “Çok İyi Olmuş.

Yeşilyurt’ta İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın Çıktı.

Yeşilyurt’ta İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın Çıktı.

Malatya’da Sıcaklık Rekora Koşuyor! Bazı İlçelerde 37 Derece.

Malatya’da Sıcaklık Rekora Koşuyor! Bazı İlçelerde 37 Derece.

Battalgazi’nin Ulaşım Ağı Güçleniyor: Yollar Yenileniyor.

Battalgazi’nin Ulaşım Ağı Güçleniyor: Yollar Yenileniyor.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI YARIN YAPILACAK.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISI YARIN YAPILACAK.

Malatya’nın Eşsiz Lezzetleri Gastronomi Festivali’nde Buluşuyor.

Malatya’nın Eşsiz Lezzetleri Gastronomi Festivali’nde Buluşuyor.

Kernek’te Otomobil Yayaya Çarptı: 2 Kişi Yaralandı.

Kernek’te Otomobil Yayaya Çarptı: 2 Kişi Yaralandı.

Malatya’da Siyasetin Acı Gerçeği: İl ve Kadın Kolları Başkanları Ne Kadar Tanınıyor?

Malatya’da Siyasetin Acı Gerçeği: İl ve Kadın Kolları Başkanları Ne Kadar Tanınıyor?

Pütürge Aktarla’da Yangın Alarmı! Çok Sayıda Ekip Bölgeye Sevk Edildi.

Pütürge Aktarla’da Yangın Alarmı! Çok Sayıda Ekip Bölgeye Sevk Edildi.

16 YILLIK GURUR… 16 YILLIK EMEK… 16 YILLIK GÜVEN!...

16 YILLIK GURUR… 16 YILLIK EMEK… 16 YILLIK GÜVEN!...

Sanayi Esnafını Heyecanlandıran Kura: 5 İşyerinin Hak Sahipleri Belirlendi.

Sanayi Esnafını Heyecanlandıran Kura: 5 İşyerinin Hak Sahipleri Belirlendi.

Malatya’da Temmuz Ayında Güvenlik Alarmı: Veriler Açıklandı.

Malatya’da Temmuz Ayında Güvenlik Alarmı: Veriler Açıklandı.

Sadıkoğlu: “Bodrum Katlarda Mücadele Eden Esnafımız Mağdur Edilmesin.

Sadıkoğlu: “Bodrum Katlarda Mücadele Eden Esnafımız Mağdur Edilmesin.

7 Kilometrelik Yeni Yol Yaka Mahallesi’nin Çehresini Değiştirecek.

7 Kilometrelik Yeni Yol Yaka Mahallesi’nin Çehresini Değiştirecek.

Malatya Mutfağı İçin Büyük Hedef: “Hak Ettiği Yere Gelecek.

Malatya Mutfağı İçin Büyük Hedef: “Hak Ettiği Yere Gelecek.

Malatya’da Uluslararası Bisiklet Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi.

Malatya’da Uluslararası Bisiklet Heyecanı Ödül Töreniyle Sona Erdi.

Köprülü Mehmet Paşa’ya 10 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Döşeniyor.

Köprülü Mehmet Paşa’ya 10 Bin Metre Yeni İçme Suyu Hattı Döşeniyor.

Tecde Mahallesi’nde Kesici Aletli Yaralama: Şüpheli Yakalandı.

Tecde Mahallesi’nde Kesici Aletli Yaralama: Şüpheli Yakalandı.

MAGİNDER Başkanı Karademir Tarih Verdi: “Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz!

MAGİNDER Başkanı Karademir Tarih Verdi: “Önümüzdeki Hafta Açıklıyoruz!

Alpaslan’dan Malatya Şehir Kütüphanesi’ne Övgü Dolu Ziyaret.

Alpaslan’dan Malatya Şehir Kütüphanesi’ne Övgü Dolu Ziyaret.

Malatya’da Kültür Yolu Festivali Coşkusu Başladı.

Malatya’da Kültür Yolu Festivali Coşkusu Başladı.