ESKİ BAKAN AKDAĞ, BATTALGAZİ’DEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Gündem, 29 Ocak 2023 07:54

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı.

ESKİ BAKAN AKDAĞ, BATTALGAZİ’DEKİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve beraberindeki heyeti istişare toplantısında ağırladı. Malatya’nın AK Parti döneminde çok güzel hizmetlerle buluştuğuna dikkat çeken eski Bakan Akdağ, yaptığı hizmet ve yatırımlarla Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin çehresini değiştiren Başkan Güder’i de tebrik etti.  
Bir dizi ziyaretler sebebiyle Malatya’ya gelen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte hayata geçirdiği vizyonel yatırımlarla Battalgazi’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçede görev yapan muhtarlarla düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısına katıldı. Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta düzenlenen toplantıda muhtarların sorunları varsa taleplerini dinleyen Başkan Güder, ilçede hayata geçirdiği vizyonel yatırımlar hakkında da bilgiler aktardı. AK Parti iktidarında Malatya’nın çok güzel hizmetlerle buluştuğunun altını çizen eski Bakan Akdağ, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlardan ötürü Başkan Güder’i tebrik etti. 
Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve muhtarlar, her daim görüşlerine önem veren ve taleplerini eksiksiz yerine getirerek Battalgazi’ye hizmette altın yılını yaşatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “MUHTARLARIMIZLA UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti teşkilatının muhtarlarla koordineli olarak çalıştıklarının altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır. Battalgazi’de 103 mahallemiz var. Muhtarlarımız teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyor. Bizlerde ilçe başkanlığı ve yerel yönetimler olarak vatandaşlarımız için elimizden gelen çabayı ortaya koyarken, bilgi edindiğimiz kişiler sizlersiniz. Bugünde bizleri bir araya getiren Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e ve Milletvekilimiz Öznur Çalık hanımefendiye teşekkür ediyorum.”
BAŞKAN GÜDER: “İSTİŞARE KÜLTÜRÜNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Battalgazi’deki hizmet maratonunun artarak devam edeceğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya ve Battalgazi’mize hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyor, eski Bakanımız Recep Akdağ’ı da misafir etmekten onur duyuyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Halkımıza, ilçemize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmet ve yatırımlarımızda istişare kültürüne büyük önem veriyoruz. Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır. 2019 yılından bu yana ilçemizde sürdürdüğümüz hizmet maratonumuz artarak devam edecek. Geçtiğimiz hafta Ankara’da DSİ Müdürümüz ile Milletvekilimizin de olduğu bir görüşme gerçekleştirdik. Toplulaştırma çalışması sonucunda açılması planlanan yeni yolların yüzde 60 ve 70’i Battalgazi’de olmak üzere, toplam 420 kilometre yeni yollar açılacak. Buda ilçemiz adına büyük bir gelişme demektir. Bugüne kadar Milletvekilimize ne problemimiz olduysa götürdük ve çözümsüz kalmadı. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.
MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “MALATYA’YA VERECEK DAHA ÇOK HİZMETİMİZ VAR”
Türkiye’de ve Malatya’da her alanda büyük hizmetler yaptıklarına vurgu yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Tüm muhtarlarımızı sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün Battalgazi Belediyemiz, İlçe başkanlığımız ve muhtarlarımızla bir aradayız. 2023 yılı Türkiye Yüzyılında Malatya’ya ve Battalgazi’mize neler yaptığımızı ve daha neler yapabileceğimizi masaya yatırıyoruz. Malatya’nın son 20 yılında her alanda büyük hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Bunu akıl ve vicdan sahibi herkes görüyor. 2001 yılında partimizi kurarken ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diyerek yola çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada Malatya’nın her bölgesine ve mahallesine gittiğimiz zaman başımız dik, alnımız aktır. Malatya’ya verecek daha çok hizmetimiz, ülkemize ise kazandıracak daha çok eserimiz var. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıl boyunca Türkiye’ye hizmet etti. Onun liderliğinde eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Yaptıklarımızla hep takdir aldık, almaya da devam ediyoruz. Çünkü bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Demokrasi, hukuk, adalet yoludur. Bizim yolumuz Türkiye'nin huzurudur, refahıdır, selametidir. Tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için hizmet ve eser üretmeye ayırarak, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bin bir emekle oluşturduğumuz kazanımlara sahip çıkmak ve Türkiye'yi çok daha ileriye taşımak için Cumhur İttifakı'nı ve AK Parti'yi güçlü tutmalıyız. 20 yıl çok uzun bir ömür. Ömrümüz var olduğu sürece Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.
ESKİ BAKAN AKDAĞ: “MESELE, TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ VE BEKASI MESELESİDİR”
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “Hepinize en kalbi duygularımla selamlarımı iletiyorum. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık hanımefendiyi dinlerken Malatya’ya ne kadar güzel hizmetlerin gelmiş olduğunu gördük. Gerçekleştirilen yatırımlarla gerçekten Malatya ve Battalgazi’nin çehresi değişmiş. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder beyefendiye de hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. AK Parti siyaseti, eser ve hizmet siyasetidir. Eski Türkiye yok artık. İhracatta, üretimde ve sanayide rekor kıran Türkiye var. Muhtarlarımıza verilen özlük haklarından tutunda çalışma alanlarının genişletilmesine kadar Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıklarını en iyi bilen sizlersiniz. Türkiye’nin ne kadar değiştiğini hepimiz görüyoruz. Gelinen nokta gün gibi ortada. Türkiye’yi bu kadar geliştiren ve dönüştüren liderlik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğidir. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu mesele, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan meselesi değil. Türkiye’nin geleceği ve bekası meselesidir. Bunun bilincinde olmalıyız. Hepimizin bu yükü sırtına alması gerekiyor” dedi.

Gündem, 29 Ocak 2023 07:54

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Gençlik Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz İftar Programın'da Basın'la Biraraya Geldi

Gençlik Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Bayduz İftar Programın'da Basın'la Biraraya Geldi

50 YAŞ ÜSTÜNE KRİTİK UYARI: KOLON KANSERİNE KARŞI TARAMA ŞART!

50 YAŞ ÜSTÜNE KRİTİK UYARI: KOLON KANSERİNE KARŞI TARAMA ŞART!

HEM VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ HEM DE ÇOCUKLARIN NEŞESİNE ORTAK OLDU

HEM VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ HEM DE ÇOCUKLARIN NEŞESİNE ORTAK OLDU

YAZIHAN SPOR AKÇADAĞ SPOR KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI..

YAZIHAN SPOR AKÇADAĞ SPOR KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI..

Yeşilyurt İlçemiz Tevfik Temelli Caddesinde Şantiyede İş Kazası

Yeşilyurt İlçemiz Tevfik Temelli Caddesinde Şantiyede İş Kazası

Şantiye'de Ölümlü Kaza

Şantiye'de Ölümlü Kaza

BAŞKAN GEÇİT’İN TAZİYE EVİ PROJESİNE, MİLLETVEKİLİ AĞBABA’DAN TAM DESTEK!

BAŞKAN GEÇİT’İN TAZİYE EVİ PROJESİNE, MİLLETVEKİLİ AĞBABA’DAN TAM DESTEK!

BATTALGAZİ'DE FIRINLARA YOĞUN DENETİM

BATTALGAZİ'DE FIRINLARA YOĞUN DENETİM

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE RAMAZAN COŞKUSU KONTEYNER KENTLERDE,

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE RAMAZAN COŞKUSU KONTEYNER KENTLERDE,

Battalgazi İlçemiz Meydanbaşı Ölümlü Trafik Kazası

Battalgazi İlçemiz Meydanbaşı Ölümlü Trafik Kazası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Temizlik Ekipleri Çevre Temizliğine Özen Gösteriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Temizlik Ekipleri Çevre Temizliğine Özen Gösteriyor.

MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA’DAN BAŞKAN TAŞKIN’IN PROJELERİNE DESTEK

MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA’DAN BAŞKAN TAŞKIN’IN PROJELERİNE DESTEK

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ MART AYI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ MART AYI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Er,

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İlimizde İncelemelerde Bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İlimizde İncelemelerde Bulundu

Vali Seddar Yavuz’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlama Mesajı

Vali Seddar Yavuz’un 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Kutlama Mesajı

İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Drone Destekli Trafik Denetimi Gerçekleştirildi

İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince Drone Destekli Trafik Denetimi Gerçekleştirildi

BATTALGAZİ’DE İŞLETMELERE RUHSAT DENETİMİ

BATTALGAZİ’DE İŞLETMELERE RUHSAT DENETİMİ

İlimizde Şubat Ayı Sosyal Yardım Destekleri

İlimizde Şubat Ayı Sosyal Yardım Destekleri

RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENMENİN ÖNEMİ

RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENMENİN ÖNEMİ

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER’ İFTAR YEMEĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER’ İFTAR YEMEĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

AĞBABA, TBMM’DE MALATYA’NIN SORUNLARINI KONUŞTU

AĞBABA, TBMM’DE MALATYA’NIN SORUNLARINI KONUŞTU

MASKİ, YAĞMURLU VE BAHRİ’DE ALTYAPIYI GÜÇLENDİRİYOR

MASKİ, YAĞMURLU VE BAHRİ’DE ALTYAPIYI GÜÇLENDİRİYOR

AMPUTE 1.LİG FUTBOL KARŞILAŞMALARIN  DA MALATYALI HAKEMLERİ GÖREV..

AMPUTE 1.LİG FUTBOL KARŞILAŞMALARIN DA MALATYALI HAKEMLERİ GÖREV..

"Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"

"Türkiye’nin Güvenliği İçin Somut Adımlar Atılacak mı?"

Ekonomide Yeni Rüzgarlar – Yapay Zeka ve Finans Dünyası 2025’te Nereye

Ekonomide Yeni Rüzgarlar – Yapay Zeka ve Finans Dünyası 2025’te Nereye

Betonarme Su Depoları, Yapıların Ömrünü Kısaltıyor

Betonarme Su Depoları, Yapıların Ömrünü Kısaltıyor

Başkan Sadıkoğlu, Eskimalatya esnafıyla bir araya geldi

Başkan Sadıkoğlu, Eskimalatya esnafıyla bir araya geldi

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ, MART AYI TOPLANTILARINA BAŞLADI

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ, MART AYI TOPLANTILARINA BAŞLADI

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MEZARLIKLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MEZARLIKLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

MALATYA YEŞİLYURT SPOR ZİYARET.

MALATYA YEŞİLYURT SPOR ZİYARET.

Bizi Meşhur Eden Başarısızlıklarımız

Bizi Meşhur Eden Başarısızlıklarımız

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Farkındalık Eğitimi Çevre Duyarlılığına Artırıyor.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Farkındalık Eğitimi Çevre Duyarlılığına Artırıyor.

Battalgazi Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

2024 Yılında Malatya’da Sağlık Hizmetlerinde Önemli Gelişmeler ve Yatırımlar

2024 Yılında Malatya’da Sağlık Hizmetlerinde Önemli Gelişmeler ve Yatırımlar

Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon

Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon

Alkol Kaçakçılığı Operasyonu

Alkol Kaçakçılığı Operasyonu