İYİ Partili Göçmez “Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”
Siyaset, 29 Nisan 2023 19:04İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’nın gelişiminde en önemli rolü Hekimhan, Kuluncak ve Darende üçgenindeki maden kaynakları alacaktır” dedi.
İYİ Partili Göçmez “Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’nın gelişiminde en önemli rolü Hekimhan, Kuluncak ve Darende üçgenindeki maden kaynakları alacaktır” dedi.
Partililer ile birlikte Hekimhan ve Kuluncak ilçelerine çıkarma yapan İYİ Parti Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılandı.
“Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”
“Vekil dediğiniz hizmetkâr olmalı aslolan sizsiniz bizler eğer seçerseniz sizlerden vekâleti alıp sizler için çalışacak kişileriz.” diyen Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Hekimhan’ın öneminden bahsederek “Hekimhan ilçemiz demir, jibs, krom bakımından oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu bölgeye yapılacak yatırımlar ile Hekimhan’ımız şahlanacaktır. Hekimhan’ımızın şahlanması ile birlikte Malatya’da bu gelişimden kendine düşen payı alacaktır. Hekimhan, Darende, Kuluncak merkezli yapılacak olan bir süt kooperatifi ile bu bölgede tarım ve hayvancılığı da geliştirerek süt ve süt ürünlerini işleyerek yapılacak ürünler için bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek İYİ Parti iktidarında inşallah bizlere nasip olacaktır” dedi.
"1 Ton Toryum Bir Milyon Ton Petrole Eşittir”
Göçmez: “Kuluncak ilçemiz şahlanacak diye basına demeç verenler aradan geçen süreçte şahlanmayı bırakın ilçeden göçe dahi engel olamamıştır. Kuluncak ilçemize açılacak bir Madencilik OSB ile buradaki gençlerin önü açılacak ve iş sıkıntısı yaşamayacaktır. Madenciliğin merkezi durumunda ki Kuluncak ilçemizde özellikle çıkartılacak toryum ile bölge ekonomik açıdan gelişmekle beraber cazibe merkezi olacaktır. 1 ton Toryum bir milyon ton Petrole eşittir. Vatandaşlarımıza sürekli ısıtılarak müjde diye aktarılan masallardan ziyade bir gerçekle karşı karşıyayız. Malatya bölgede söz sahibi olacakken bürokratların, siyasilerin, belediye başkanlarının sadece kamera karşısında şov yaptığını görüyoruz. Kuluncak ilçesinde yerin altından çıkan sıcak su ile bir Termal Otel ve Kaplıca yapılmasının önünde ki en büyük engel mevcut yöneticilerdir. Kuluncak jeolojik ve coğrafik konumu itibarı ile aktif bir tektonik kuşak üzerinde yer aldığı için jeotermal enerji açısından ülkemiz içinde bulunduğu konum itibariyle zengin bir konumdadır. Bu anlamda yapılacak bir tesis ile jeotermal kaynaklar elektriği yüzde 50 daha ucuza almamıza neden olacaktır. Ama bunları mevcut kadrolar ile yapmak hayaldir. O nedenle diyoruz ki projelerimiz hazır İYİ Parti iktidarında Kuluncak Malatya’nın gelişiminde en önemli etken olacaktır.” şeklinde konuştu.
Siyaset, 29 Nisan 2023 19:04
Yorumlar (0)
Malatya’da Akraba Kavgası Kanlı Bitti.
AKÇADAĞ’DA TOPLANTI VAR, İCRAAT YOK MU? SORULAR BÜYÜYOR.
Şantiyede Korkutan Kaza: İşçi Ağır Yaralandı.
Beylerderesi Viyadüğü–Çöşnük Kavşağı Hattında İkinci Etap Başlıyor
Gençlerle Geleceğe Yatırım: Başkan Er’den Kütüphane Ziyareti.
AKÇADAĞ’DA NİSAN ŞOKU: KAR YAĞIŞI KAYISIYI TEHDİT EDİYOR, ÇİFTÇİ ENDİŞELİ
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı.
Kayısı Tartışmasında Sessizlik Krizi: Açıklama Var, Yanıt Yok.
Seyran Mahallesi’nde Trafik Kazası: 1 Yaralı
Üniversite Mahallesi’nde Trafik Kazası: 2 Yaralı.
Miniklerden Büyük Keşif: Yeşilyurt’ta Kültür ve Sanat Etkinliği.
Gençlere Yol Gösteren Tavsiyeler: Bonus Hoca Konuştu.
Büyükşehir’den Öğrencilere Sanat Desteği: Resim Yarışması Düzenlendi.
Başkan Er: “Şehrimiz Gastronomi ve Turizmde Yükselişe Hazır.
Başkan Er’den İmam Hatipli Öğrencilere İlham Veren Buluşma.
Türk Polis Teşkilatı 181. Yılında Aziz Şehitlerini Andı
Başkan Ulutaş’tan Polis Teşkilatına 181. Yıl Ziyareti: “Güvenliğimizin Teminatı Sizlersiniz.
Akçadağ Belediyesi Personellerini Taşıyan Araç Şarampole Savruldu
Uyuşturucuyla Mücadelede En Büyük Güç: Anneler.
GÜZELLİK SEKTÖRÜNDE YENİ DÖNEM: CANSU DURKUN DEĞERLENDİRDİ
AKPINAR ÇARŞISI’NDA YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
MALATYA GALATA SPOR KULÜBÜ’NDEN POLİS HAFTASI TURNUVASINA DAMGA.
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 1 Kişi Ağır Yaralandı, 1 Şüpheli Gözaltında.
Battalgazi’de Kritik Buluşma: Alper Gürsoy Muhtarları Aynı Masada Topladı.
Yöneticilere Özel Eğitim Programı Başarıyla Gerçekleştirildi.
Başkan Geçit: “Polisimizle Her Zaman Gurur Duyduk, Duyacağız.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Spora Büyük Destek: İkizce’ye Yeni Salon
AK Parti Malatya, Asrın İnşasında Genel Merkez’in Takdirini Kazandı
Battalgazi’de Kadın Kolları Projeleri Yerinde Dinledi
Yazıhan’da Büyük Adım: Tesis ve Taziye Evi İçin Anlaşma Sağlandı
İhracatta Gerileme: Malatya 2026’ya Kötü Başladı.
Yavuz: “Polisimiz, Huzur ve Güvenliğin Teminatıdır.
MALATYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONU: 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 10’U TUTUKLANDI
Büyükşehir’de Kritik Toplantı: Encümen ve Komisyon Üyeleri Açıklandı.
Battalgazi’de Aileler Yarışıyor: Sofralar Şölene Dönüştü.
Yeşilyurt Belediyesi’nden Dilek’e Dev Hizmet: Yol Kalitesi Yükseliyor.
Başkan Sami Er: “Malatya İçin Şantiye Şefi Gibi Mücadele Verdik.
ODUNLUK YANGINI KORKUTTU: İTFAİYE EKİPLERİNDEN HIZLI MÜDAHALE
Ulaşımda Rahat Nefes: Yan Yollarda Asfalt Çalışması Start Aldı
