İYİ Partili Göçmez “Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”
Siyaset, 29 Nisan 2023 13:09İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’nın gelişiminde en önemli rolü Hekimhan, Kuluncak ve Darende üçgenindeki maden kaynakları alacaktır” dedi.

İYİ Partili Göçmez “Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’nın gelişiminde en önemli rolü Hekimhan, Kuluncak ve Darende üçgenindeki maden kaynakları alacaktır” dedi.
Partililer ile birlikte Hekimhan ve Kuluncak ilçelerine çıkarma yapan İYİ Parti Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılandı.
“Vekil Dediğiniz Hizmetkâr Olmalı”
“Vekil dediğiniz hizmetkâr olmalı aslolan sizsiniz bizler eğer seçerseniz sizlerden vekâleti alıp sizler için çalışacak kişileriz.” diyen Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Hekimhan’ın öneminden bahsederek “Hekimhan ilçemiz demir, jibs, krom bakımından oldukça büyük önem arz etmektedir. Bu bölgeye yapılacak yatırımlar ile Hekimhan’ımız şahlanacaktır. Hekimhan’ımızın şahlanması ile birlikte Malatya’da bu gelişimden kendine düşen payı alacaktır. Hekimhan, Darende, Kuluncak merkezli yapılacak olan bir süt kooperatifi ile bu bölgede tarım ve hayvancılığı da geliştirerek süt ve süt ürünlerini işleyerek yapılacak ürünler için bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek İYİ Parti iktidarında inşallah bizlere nasip olacaktır” dedi.
"1 Ton Toryum Bir Milyon Ton Petrole Eşittir”
Göçmez: “Kuluncak ilçemiz şahlanacak diye basına demeç verenler aradan geçen süreçte şahlanmayı bırakın ilçeden göçe dahi engel olamamıştır. Kuluncak ilçemize açılacak bir Madencilik OSB ile buradaki gençlerin önü açılacak ve iş sıkıntısı yaşamayacaktır. Madenciliğin merkezi durumunda ki Kuluncak ilçemizde özellikle çıkartılacak toryum ile bölge ekonomik açıdan gelişmekle beraber cazibe merkezi olacaktır. 1 ton Toryum bir milyon ton Petrole eşittir. Vatandaşlarımıza sürekli ısıtılarak müjde diye aktarılan masallardan ziyade bir gerçekle karşı karşıyayız. Malatya bölgede söz sahibi olacakken bürokratların, siyasilerin, belediye başkanlarının sadece kamera karşısında şov yaptığını görüyoruz. Kuluncak ilçesinde yerin altından çıkan sıcak su ile bir Termal Otel ve Kaplıca yapılmasının önünde ki en büyük engel mevcut yöneticilerdir. Kuluncak jeolojik ve coğrafik konumu itibarı ile aktif bir tektonik kuşak üzerinde yer aldığı için jeotermal enerji açısından ülkemiz içinde bulunduğu konum itibariyle zengin bir konumdadır. Bu anlamda yapılacak bir tesis ile jeotermal kaynaklar elektriği yüzde 50 daha ucuza almamıza neden olacaktır. Ama bunları mevcut kadrolar ile yapmak hayaldir. O nedenle diyoruz ki projelerimiz hazır İYİ Parti iktidarında Kuluncak Malatya’nın gelişiminde en önemli etken olacaktır.” şeklinde konuştu.
Siyaset, 29 Nisan 2023 13:09
Yorumlar (0)

Mahmut Aslantaş Vefat Etti

Kadir Özkan Keskin’e Erşah Demirci Operasyonunda Büyük Darbe

Antalya’da Çete Operasyonu: Erşah Demirci Yapılanmasına Büyük Darbe

Başkan Geçit, “57 Km. Yol Yatırımıyla Kırsalın Çehresi Değişiyor”

Battalgazi Belediyesi’nden Aile Bağını Güçlendirecek Puzzle Yarışması

HASANBEY-TEMELLİ KAVŞAĞI GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KATAPILACAKTIR!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTILARI SONA ERDİ

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÜRETİCİLERE CAN SUYU

TRAC, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni Anıyor: “Deprem Öldürmez, Hazırlıksızlık Öldürür”

MELEKBABA SAKİNLERİ, YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelerin Yükünü Alacak Kırtasiye Desteği

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL AYAK TENİSİ TURNUVASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

Ordu Şehir Hastanesi’ni de Mimsan Isıtacak

Spor Yaparken Sağlığınızdan Olmayın!

Malatya İl Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Dünyanın İlk Hastanesi Geleceğin Hekimlerini Ağırlıyor

Okullar Açılmadan Çocukların Göz Muayenelerini Yaptırın!

Ekonomist Hikmet Baydar: Halka Arz Süreçlerinde Nelere Dikkat Edilmeli?

THBB Başkanı Yavuz Işık, 17 Ağustos depreminin 26. yıl dönümünde açıklamalarda bulundu!

Başoğlu Kablo IDEF 2025’e Türkiye’nin Savunma Sanayisine Milli Çözümleriyle Güç Kattı!

Kalıcı Makyajda Türkiye’nin Yükselen Standardı: Doğal Görünüm, Güvenlik ve Şeffaflık

Turgut Özal Bulvarı Üzerinde Trafik Kazası

Malatya’da Eğitime 593 Bin Avro Katkı

MAHARETLİ ELLER, EN GÜZEL ANALI-KIZLI YEMEĞİNİ YAPMAK İÇİN YARIŞTI

Çavuşoğlu Mahallesin'de Zincirleme Kaza

Battalgazi’de Parklar Yenilendi, Yeşil Alanlar Genişletildi

AK Parti Milletvekili Babacan’dan İletişim Başkanlığına Ziyaret

AK PARTİ’MİZ 24 YAŞINDA: MİLLETİN İRADESİYLE YÜKSELEN, TÜRKİYE YÜZYILI’NA YÜRÜYEN KADRO

Battalgazi İlçsi Solmaz Caddesin'de Trafik Kazası

Turgut Özal Bulvarın'da Trafik Kazası

KADINLARIN EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ ‘KURS MERKEZLERİ-YILSONU’ SERGİSİNDE BEĞENİYE SUNULDU

Battalgazi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

İl Başkanı Bakan’dan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü mesajı

Çavuşoğlu Mahallesinde Kavga

Akçadağ İlçesin'de Ölümlü Trafik Kazası

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE DOLU YAZ ATÖLYELERİ

Orman Yangınlarında Bir Depo, Binlerce Hektarı Kurtarabilir

BAŞKAN GEÇİT, “BANAZI, KONAK VE HORATA’NIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÖNEMLİ”
