“Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz”
Siyaset, 30 Nisan 2023 20:20Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya’yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya’da, Doğanşehir’de hakkını alacak. Bize destek ve güç vermeniz lazım ki bizde verdiğimiz bu sözleri yerine getirelim” dedi.
“Birçok projeyi hayata geçireceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya’yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya’da, Doğanşehir’de hakkını alacak. Bize destek ve güç vermeniz lazım ki bizde verdiğimiz bu sözleri yerine getirelim” dedi.
Kiraz, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. İlçe ilçe gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kiraz, Doğanşehir ziyaretinde, milletin desteğiyle CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü cumhurbaşkanı yapmak istediklerini söyledi.
“EVLERİNİZİ 5 KURUŞ ALMADAN YAPIP, TESLİM EDECEĞİZ”
Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Kiraz, “Bu zor süreç ve dönemde önemli vaatlerimiz var. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü var; depremde evi yıkılan ya da ağır hasar alanların evlerini 5 kuruş almadan yapıp, teslim edeceğiz. Aynı iktidar devam ederse yine aynı evler yapılır ama 20 yıl bu evin borcunu ödeyeceksiniz. Sizi borçlandıracaklar ve 20 yıl boyunca borç ödemek zorunda kalacaksınız. Sosyal devlet anlayışında devlet, vatandaşının barınma sorununu çözmelidir. Şu anda TOKİ tamamen amacından sapmış, kar amaçlı bir kuruma dönüşmüş. TOKİ yapıyor ama üç katına satıyorlar. Çiftçilik ve tarımla uğraşan vatandaşlarımız 20 yıl bu parayı ödeyemez ve ev sahibi olamazlar. Evlerinizi 5 kuruş almadan yapacağız, bunun için sizlerden destek istiyoruz” dedi.
“MALATYA 20 YILDIR VERDİĞİ DESTEĞİN KARŞILIĞINI ALAMIYOR”
Kiraz, her alanda önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çiftçiler tütün üretimi yapıyordu, şimdi tütün üretimi yasaklanıyor. Tütün üreticileri mağdur ediliyor. Burada yapacağımız her işin kazancı kalmamış durumda. Çiftçinin, köylünün yaptığı işten cebine hiçbir şey girmiyor. Kayısı ile uğraşan çiftçilerimiz var, kayısı kaderine terk edilmiş durumda. Her yıl tutsa da tutmasa da kayısı problem. Kayısıya maalesef üvey evlat muamelesi yapılıyor. Fındık, çay ve üzüme alan bazlı destek veriliyor. Çiftçinin daha rahat üretebilmesi için taban fiyat veriliyor, çiftçi ürününü kaça satacağını biliyor. Ama kayısıya gelince ne taban fiyat var ne de alan bazlı destek var. 20 yıldır Malatya, AK Parti’ye en büyük desteği veren illerden birisi ama hakkını ve karşılığını alamıyor.”
“Bize inanın ve güvenin” diyen Kiraz, “Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya’yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya’da, Doğanşehir’de hakkını alacak. Bize destek ve güç vermeniz lazım ki bizde verdiğimiz bu sözleri yerine getirelim” ifadelerini kullandı.
Siyaset, 30 Nisan 2023 20:20
Yorumlar (0)
Malatya’da Artçı Depremler Sürüyor: Akçadağ’da 3.1 Büyüklüğünde Deprem
Akçadağ’da Kadın Kooperatifi Var mı, Yoksa Sadece Tabelası mı Var?
Türk Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Tevfik Gören’den 10 Ocak’ta Anlamlı Ziyaret
Malatya’da Sahte Altın Dolandırıcılığı Çökertildi: 5 Şüpheli Yakalandı, 3’ü Tutuklandı
Yeni İmar Yönetmeliği ile Binalarda Yağmur Suyu ve Gri Su Depolama Dönemi Başladı
Erkunt Traktör, 23 Yıldır Çiftçilerin Yol Arkadaşı
Erişkinlerde Aşılama Hayat Kurtarıyor
Evde Hasta Bakımında Küçük Hatalar Büyük Riskler Doğurabilir
Keskin’den Öğrencilere Tebrik, Servisçilere Teşekkür
Doğallık Ön Planda: 2026 PMU Anlayışı Değişiyor
Yılların Ustaları Yeşilyurt’ta Unutulmadı
Battalgazi’de Miraç Kandili Programı Gönüllere Dokundu
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı
AKÇADAĞ’DA KAPSAMLI KALKINMA HAMLESİ: SAĞLIK, EĞİTİM VE SPORDA YENİ DÖNEM
Malatya’da Zam Kıskacı Derinleşiyor: Hayatın Her Alanında Rekor Artış, Her Kesim Aynı Çıkmazda
Yeşilyurt’ta Feci Kaza: Sürücü Direksiyon Başında Hayatını Kaybetti
Miraç Kandili: Manevi Yükselişin, Umudun ve Rahmetin Gecesi
Olumsuz Hava Şartlarında Vatandaşlarımızın Yanındayız
Malatya’da Zehir Tacirlerine Darbe: 3 Şüpheli Gözaltında
Günlük Alışkanlıkları Düzenleyerek Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek Mümkün
Malatya’nın İkinci Hayvan Barınağı Battalgazi’de Hizmet Vermeye Başladı
TSO’nun Kurumsal Hafıza Müzesi Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor
Periyodik Muayenesi Gelmiş Ölçü Aletleri İçin Vatandaşlara Uyarı
Vali Seddar Yavuz’un Miraç Kandili Mesajı
Büyükşehir Belediyesi 66 Mahallede Yol Açma Çalışmalarını Tamamladı
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı
Tipi ve Buzlanmaya Rağmen Başarı: Mahsur Kalanlar Güvenle Kurtarıldı
Yeşilyurt’ta Silahlı Kavga: 5 Yaralı, Şüpheliler Yakalandı
“Doğru Fermentasyon Sağlık Getirir” Uzmandan Doğal Probiyotik Önerileri
Hazır Beton Endeksi Aralık Ayı Raporu Açıklandı!
Göz Hastalıkları Uzmanı Bilgi Verdi: KERATOKONUSA ÇAPRAZ BAĞLAMA TEDAVİSİ
Pirinç ile Yapabileceğiniz 3 Yaratıcı Tarif
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
Başkan Er’den Vurgu: “Sosyal ve Kültürel Hayat Şehri Ayağa Kaldırır”
Büyükşehir Belediyesi Ekipleri 7/24 Görev Başında
U.S. Polo Assn., St. Moritz’in Resmi Forma ve Giyim Sponsoru Oldu
Keskin’ten Net Mesaj: “Sadece Esnaf ve Malatya Halkına Güveniyoruz”
Malatya Yeşilyurt’ta 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Meşher’in Hikâye İstanbul’da Geçiyor sergisini ziyaret etmek için son günler
