“Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Sevdası Asla Bitmez”
Siyaset, 08 Mayıs 2023 10:33Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Topsöğüt mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs’taki seçimlerin önemi üzerine sohbet ettiler.
“Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Sevdası Asla Bitmez”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Topsöğüt mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs’taki seçimlerin önemi üzerine sohbet ettiler.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye bütün seçimlerde ciddi destek sağlayan Topsöğüt mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunarken, “14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılının kadrolarını seçeceğimiz için çok önemli bir seçim zamanından geçiyoruz. Milletvekili adaylarımız arasında yer alan Abdurrahman Babacan’da içimizden biri, inşallah hemşehrilerimizin oylarıyla kendisini Meclise gönderip, bilgisi ve donanımıyla kentimize güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Meclis’te Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek için adaylarımızın hepsini seçmemiz gerekiyor. Ülkemiz hemen hemen her gün yeni bir dev yatırımla buluşuyor. İşte bu dev eserlerin, yatırımların ve projelerin devamı için ‘bir oy Cumhurbaşkanımıza bir oyda AK Partiye’ diyerek sandıklara gitmemiz ve oylarımızı istikrardan, huzurdan ve güvenden yana kullanmalıyız.” şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatmak için yoğun bir çalışma döneminden geçtiklerini ifade ederken şunları söyledi; “ Malatya’mız bütün seçimlerde Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına en güçlü desteği veren şehir oldu, bu desteğin 14 Mayıs’ta artarak sandıklara yansıyacağına bizler sonuna kadar inanıyoruz. Ülkemiz çok zorlu bir dönemden geçiyor.Bizlerde milletvekili adaylarımız ve teşkilatımızdaki arkadaşlarla mahalle mahalle gezerek bu seçimin önemini anlatıyoruz. AK Partinin hizmetlerini, Cumhur İttifakının bu ülke için ehemmiyetini ifade etmeye çalışıyoruz. Demokrasi tarihimizin en önemli seçimini yapacağız. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yolda “Türkiye Yüzyılı” sloganıyla hiç durmadan çalışıyoruz. Son 21 yılda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde elde etmiş olduğumuz kazanımları sekteye uğratmak ve her alanda büyüyen ülkemizi resmen kaosa ve eski Türkiye’ye döndürme özlemi çekenlere milletimiz asla izin vermeyecektir. Savunmadan sağlık alanına, teknolojiden barajlara, deprem konutlarından turizme, yollardan doğalgaz ve petrol keşiflerine kadar hayal bile edilemeyen sayısız yatırımı ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımızı bu kutlu mücadelesinde asla yalnız bırakmamalıyız. Elde edilen büyük kazanımları baltalamak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Malatya bu ülkeye sevdalı liderinin arkasında yine dimdik duracaktır. Bu yüzden her zamankinden daha fazla saflarımızı sıklaştırıp milletine sevdalı olan liderimizin yükünü hafifletmeli ve omuzlamalıyız. Topsöğüt mahalle sakinleri de yine tercihini doğrudan ve hakikatten yana kullanıp, Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye olan sevdasını sandıklara yansıtmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin her alandaki büyüme parametrelerinin devamı için 14 Mayıs’ta ki seçim sonuçlarının önem arz ettiğini söyleyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ise,
“Şehirlerimizin ve mahallelerimizin daha modern ve yaşam standartı yüksek bir görüntüye kavuşması için planlanan yatırımlar belli bir program halinde hayata geçiyor. Alt yapı tamamlandıysa diğer üst yapı çalışmaları da mutlaka yapılacaktır. Topsöğüt mahallemizin fiziksel ve sosyal gelişimi için istenilen yatırımlardan haberdarız. AK Parti yeniliklerin ve değişimin partisidir. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve güvenliği için bugüne kadar kentimizde sayısız yatırım hayata geçti, iletilen talepler mutlaka çözüme kavuşturulur. 14 Mayıs seçimleri bu açıdan önemlidir. Ülkemizin, şehrimizin ve Topsöğüt’ün daha fazla gelişmesi ve yeni yatırımlara kavuşması için verilecek karar, atılacak her oy çok kıymetlidir. Bir taraf ben yapacağım diyor ve 21 yılda verdiği tüm sözleri yerine getirmiş, o zaman doğal olarak şu oluyor ‘ben yapacağım, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyene güveniyorsunuz, çünkü ortada yaptıkları var. Bir taraf ise her şeyi söylüyor, her şeyi yaparım diyor, sonra seçimden sonraki sabah senin yüzüne bakmıyor. Vatandaşlarımızın bunu bildiğini biz biliyoruz. Seçimlerde kime neden oy verileceğini çok iyi görmek, iyi analiz etmek ve bilinçli bakmak bu açıdan önemlidir.” şeklinde konuştu.
Siyaset, 08 Mayıs 2023 10:33
Yorumlar (0)
Attarlar Odası’nda Birlik Rüzgârı: Başkan Basri Orhan’a Yoğun Destek
Okul Servisleri ve Çevreleri Kontrol Altında: Geleceğe Güvenle Bakıyoruz
Şevket Keskin’den Net Mesaj: “Yasa Dışı Taşımacılığa Asla İzin Vermeyeceğiz
Vali Seddar Yavuz’un 26 Şubat Hocalı Katliamı’nı Anma Mesajı
Akıllı telefonlar boyun fıtığı sebebi
Mücevherlerinizin Ömrünü Uzatmanın 6 Altın Kuralı
Türkiye Obezitede Avrupa Birincisi...
Boğaziçi Üniversitesi’nde Tarihi Dönüşüm: 8 Milyar TL’yi Aşan Yatırım Hamlesi
Geleceğin Temeli Aile: Yeşilyurt’ta Anlamlı Proje Hayata Geçti
Battalgazi Belediyesi’nden Yenice Mahallesi’nde Yol Atağı
Battalgazi’de Silahlı Soygun Aydınlatıldı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Başkan Er: “Birlikte Çalışacağız, Malatya’yı Daha Güzel Günlere Kavuşturacağız
Başkan Er, Geceyi Gençlerle Paylaştı: Sahur Sofrasında Birlik Mesajı
İş Dünyasından Eğitime Güçlü Dokunuş: Mahmut Boyraz Gençlerle Buluştu
Akçadağ’da Birlik ve Beraberliğin En Güzel Tablosu: Ev İftarları
Ramazan Neşesi Büyükşehir’le Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Hafız Öğrencilere Moral Ziyareti
Başkan Er: “Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız”
Yeşilyurt Belediyesi’NDEN RAMAZAN’A ÖZEL YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
YEŞİLYURT’TA SİLAHLI SOYGUN GİRİŞİMİ: 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Çamurlu TOKİ Camii ve Çevresi Modern Bir Görünüme Kavuştu
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Ramazan Ayına Özel Kültür ve Sanat Programı
Büyükşehir Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek
Yatırım Yağmuru Pütürge’de: 37 Milyon TL’lik Dev Projeler
Sadıkoğlu’ndan Doğrudan Girişim: KOSGEB Talebi Bakanlığa Taşındı
Diş Hekimliği Fakültesi Sayısına Düzenleme Getirilmeli
Araştırmalara göre süt ürünleri, susuzluğu gidermede etkili bir seçenek
Malatya Su ve Kanalizasyon Idaresi’den Çevre Duyarlılığı Atağı: Öğrencilere Su Temalı Yarışma
GÖZKAPAĞI ESTETİĞİNDE DOKU KORUYUCU YÖNTEMLER ÖN PLANA ÇIKIYOR
Yeşilyurt Kent Konseyi’nde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Eğitim Programı Yoğun İlgiyle Başladı
Abdurrahman Babacan: “Terörsüz Türkiye İçin Kararlılıkla İlerliyoruz”
Battalgazi’de Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yaralandı
Zehir Tacirlerine Nefes Aldırılmadı: 212 Gram Sıvı Metamfetamin Ele Geçirildi
Malatya Esnafında Yeni Sayfa: Hasan Basri Orhan Mazbatasını Teslim Aldı
Arguvan’da Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Silahlı Kavga: 1 Tutuklama
AKÇADAĞ ESNAF ODASI SEÇİMİ: SANDIKTA ESNAF, PERDE ARKASINDA KİMLER?
Engeller Kalkıyor, Kariyer Yolculuğu Başlıyor
Yeşilyurt’ta “Kasten Yaralama ve Silahlı Tehdit” Olayında 1 Tutuklama
Hareketsizlik, Alkol ve Sigara, Kolon Kanseri Riskini Artırıyor
